مبارکه کی کیک میدن؟؟
گلسا2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 3, 2012 #34 وای بازم تفلد من عاشق مهمونیم هوراااااااااا تفلدت جفتون مبالک
گلسا2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 3, 2012 #35 صدای بهم خوردن بال معصوم فرشته ها می آید انگار آمدن شما نزدیکست لمس ِبودنتان مبارک
"Coral" کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 3, 2012 #38 تولدشون مبارررررررررررررررررررررررک چه روز خجسته ای....به به هورااااااااااااااااااااااااااااااا شاد باشید
تولدشون مبارررررررررررررررررررررررک چه روز خجسته ای....به به هورااااااااااااااااااااااااااااااا شاد باشید
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 3, 2012 #40 سلام تولد هردو کاربر عزیزمون مبارک باشه8.امیدوارم تولد 120 سالگیشون رو جشن بگیریم اینم هدیه من ایشاله تنتون سالم دلتون خوش باشه
سلام تولد هردو کاربر عزیزمون مبارک باشه8.امیدوارم تولد 120 سالگیشون رو جشن بگیریم اینم هدیه من ایشاله تنتون سالم دلتون خوش باشه
sara.hoseini90 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 4, 2012 #41 سلام تولدتون مبارک ان شالله به تمووم ارزوهای خوبتون برسید.
M o R i S مدیر تالار حسابداری مدیر تالار کاربر ممتاز Aug 4, 2012 #44 از لطف همه دوستان سپاسگزارم ببخشید غیبت داشتم
مهربان کاربر فعال تالار شیمی , کاربر ممتاز Aug 5, 2012 #45 سلام به هر دو دوست گلمون تبریک میگم با کلی آرزوی قشنگ واسشون ] ]
jahan pahlevan عضو جدید کاربر ممتاز Aug 5, 2012 #46 سلام ببخشید من یه مقدار زیادی دیر رسیدم ان شاا.. مبارک باشههههههههه البته مثل اینکه خیلی هم دیر نرسیدم چون خود صاحب مجلس غیبت داشته........
سلام ببخشید من یه مقدار زیادی دیر رسیدم ان شاا.. مبارک باشههههههههه البته مثل اینکه خیلی هم دیر نرسیدم چون خود صاحب مجلس غیبت داشته........
mahtabbb عضو جدید Jun 1, 2013 #47 tavalodetoon mobarak bacheha ................................ba behtarin arezoohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tavalodetoon mobarak bacheha ................................ba behtarin arezoohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa