13بدر کجا بریم

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
من که خسته شدم از بس هرسال مث سال پیش بود.
بیاید جاهای دیدنی شهراتون رو معرفی کنید تا بچه ها گزینه های مختلف واسه 13 بدر داشته باشن...
ممنون دوستای گلم

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
باغ عمه جان...مکانی بسی زیبا با موسیقی و پای کوبی...همراه با فیلمبردا و عکاس....:w01:

همه چی با کاروانه...:D

آبشار پونه زار...خیلی خوکشله....فریدون شهر
البته با کفش اسپرت برید واسه بالا رفتن از ابشار :دییی

آخرین ویرایش:

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اهواز بیشتر مردم میرن پارک ساحلی چون هم سرسبز هم کنار رودخانه کارون جای خوبی مخصوصا برای مردم عزیزی که ماشین ندارند

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من به همه ی شماها روستای قلات و آبشار کوهمره سرخی رو پیشنهاد میکنم شیرازیها میرن اینجاها خیلی واقعا" واقعا" زیبا هست
آبشار كوهمره سرخی: در جاده شیراز- كازرون، به فاصله 50 كیلومتر، جاده كوهمره سرخی جدا می شود. با گذر از چند روستا، منطقه ای پدیدار می شود كه دارای آبشارهای كوچك متعدد و جنگل طبیعی كم درختی است.

روستای قلات: در جاده شیراز- سپیدان، روستای ییلاقی قلات با خانه ها، باغ ها و چشمه های زیبا در دامنه كوه واقع است.

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بچه ها من به همه ی شماها روستای قلات و آبشار کوهمره سرخی رو پیشنهاد میکنم شیرازیها میرن اینجاها خیلی واقعا" واقعا" زیبا هست
آبشار كوهمره سرخی: در جاده شیراز- كازرون، به فاصله 50 كیلومتر، جاده كوهمره سرخی جدا می شود. با گذر از چند روستا، منطقه ای پدیدار می شود كه دارای آبشارهای كوچك متعدد و جنگل طبیعی كم درختی است.

روستای قلات: در جاده شیراز- سپیدان، روستای ییلاقی قلات با خانه ها، باغ ها و چشمه های زیبا در دامنه كوه واقع است.

ممنون آبجی. باید جای قشنگی باشه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
باغ عمه جان...مکانی بسی زیبا با موسیقی و پای کوبی...همراه با فیلمبردا و عکاس....:w01:

همه چی با کاروانه...:D

آبشار پونه زار...خیلی خوکشله....فریدون شهر
البته با کفش اسپرت برید واسه بالا رفتن از ابشار :دییی

ممنون آبجی بهارم