1001 نکته طلایی در موفقیت ازدواج= مهندسی ازدواج

*h*

عضو جدید
ولی اینو بگم که همه مشکلات فقط واسه پسرایی که دوس دختر داشتن نیس
پسری هم که دوس دختر نداشته زندگی باهاش سخته چون هیچی از دخترا نمیدونه
هرکدوم مشکلاتی دارن

نه.... نمونه اش بابام و شوهر خواهرام هیچکدوم اهل دوست دختر نبودن و الان دارن به خوبی و خوشی زندگی می کنن...

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه.... نمونه اش بابام و شوهر خواهرام هیچکدوم اهل دوست دختر نبودن و الان دارن به خوبی و خوشی زندگی می کنن...

از کجا میدونی نداشتن؟
از کجا میدونی زندگیشون خوبه؟
من نمیگم داشته باشن

*h*

عضو جدید

چرا اینقدر دید منفی به جامعه دارین؟ خوب کم نیست...
آخه خواهرام دارن باهاشون زندگی میکنن دیگه! مخصوصا شوهر خواهر بزرگم، یعنی در حدی بود که وقتی ما بهش سلام می کردیم سرخ و سفید میشد.. بسیجی و طلبه هم نبود ولی رو آقاییش همه ی بازار قسم می خوردن... خواهرمم به همین خاطر بهش جواب داد و الان بین همه ی فامیل الحمدالله خوشبخت تره

من!

عضو جدید
فک کنم نصف نصف بشند شما چی میگی؟
اصلن!
تو شهرای مذهبی که عمرا!
تو شهرای دیگه هم اونقد دختره خوب هس ک به غیرِ مثلا دانشگاه وو..... هیچ جای دیگه نمیره .... به خاطر همین هم فک میکنن 4تا دوس دختر پسری که ریختن بیرون نشان از رفتار کل جامعه اس!

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا اینقدر دید منفی به جامعه دارین؟ خوب کم نیست...
آخه خواهرام دارن باهاشون زندگی میکنن دیگه! مخصوصا شوهر خواهر بزرگم، یعنی در حدی بود که وقتی ما بهش سلام می کردیم سرخ و سفید میشد.. بسیجی و طلبه هم نبود ولی رو آقاییش همه ی بازار قسم می خوردن... خواهرمم به همین خاطر بهش جواب داد و الان بین همه ی فامیل الحمدالله خوشبخت تره

من دید منفی ندارم عزیزم.مثال میزنم
خیرشو ببینن ایشالا

• Like
واکنش ها: *h*

amir121k

عضو جدید
دوستان در نظر داشته باشيد هرگردي گردو نيست
هر دوستي مفيد نيست بايستي ديد دوستي ها در چه حد بوده و منظور از آن چي بوده است كه همش نتيجه گيري را مشكل ميكند و نمي شود براي دونف دك نسخه واحد پيچيد زيرا بر خلاف مهندسي كه جواب يك مسئله از هر روشي كه حل كني يكي ميشود در اين بعد با موجودي به نام انسان سروكار داريم كه براي يك رفتار ميتواند هزاران دليل آورد كه همگي درست باشند حال چه رسد به اينكه دوتا انسان در اين امر دخيل باشند ....

• Like
واکنش ها: *h*

YaZahra313

عضو جدید
اصلن!
تو شهرای مذهبی که عمرا!
تو شهرای دیگه هم اونقد دختره خوب هس ک به غیرِ مثلا دانشگاه وو..... هیچ جای دیگه نمیره .... به خاطر همین هم فک میکنن 4تا دوس دختر پسری که ریختن بیرون نشان از رفتار کل جامعه اس!

باهاتون موافقم...;)

faraz_8

اخراجی موقت
یادتونه بچه که بودیم چقدر تو خیابون ماشین عروس میدیدیم و از صدای بق بوقش ذوق میکردیم چقدر تو فامیل عروسی میشد و عروس میرفتیم اینقد کارت دعوت میاوردن که گاهی نمیدونسیم کدومو بریم :smile:اما الان همه موندن تا ببینن چی میشه واقعا چی داره به سرمون میاد؟من شخصآ از ازدواج با این وضعیتی که هست و خودتون بهتر میدونید میترسم این یه واقعیته که هممون میخواهیم با ازدواج به شرایط بهتر برسیم تا چشم همرو از فامیل و دوست و دشمنو در بیاریم :eek:
ولی واقعا میشه؟؟؟
نکنه یه روز به خودمون بیایم و ببینیم بهترین لحظه هامونو باختیم و ای کاش همون ادمای ساده و معمولی رو داشتیم ...
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم شما بگید ...

*h*

عضو جدید
یادتونه بچه که بودیم چقدر تو خیابون ماشین عروس میدیدیم و از صدای بق بوقش ذوق میکردیم چقدر تو فامیل عروسی میشد و عروس میرفتیم اینقد کارت دعوت میاوردن که گاهی نمیدونسیم کدومو بریم :smile:اما الان همه موندن تا ببینن چی میشه واقعا چی داره به سرمون میاد؟من شخصآ از ازدواج با این وضعیتی که هست و خودتون بهتر میدونید میترسم این یه واقعیته که هممون میخواهیم با ازدواج به شرایط بهتر برسیم تا چشم همرو از فامیل و دوست و دشمنو در بیاریم :eek:
ولی واقعا میشه؟؟؟
نکنه یه روز به خودمون بیایم و ببینیم بهترین لحظه هامونو باختیم و ای کاش همون ادمای ساده و معمولی رو داشتیم ...
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم شما بگید ...

حقیقت همینه... داریم به کجا میریم معلوم نیست!! هدفمون از ازدواج چیه؟

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامخدمت دوستان عزيز.. پست ها رو خوندم... اول از اينكه براي ازدواج بايد طرف به آمادگي كامل رسيده باشه بتونه خودشو براي يه زندگي مشترك آماده كنه... هم بلوغ فكري و هم بلوغ اجتماعي ...دوما اينكه بايد خودشو بهتر بشناسه ببينه اون شخصي كه براي زندگي مشترك مدنظرشه بايدچه خصوصياتي داشته باشه البته اين نكته رو يادش نره كه هيچ كس عاري از خطا نيست .... سومابعد از اينكه اين موارد رو انجام داد خيلي اصولي با در جريان گذاشتن خونوادش براي انتخاب همسرش اقدام كنه به نصايح بزرگترا گوش كنه مطمئن باشيد خيلي جاها به حرفشون ميرسيد ... در ضمن هر دو خانواده چه از نظر اعتقادي و مالي بايد در يك سطج باشند