10 نكته براي زيبايي و جذابيت بيشتر خانمها

گلابتون

مدیر بازنشسته
اين ده نكته اساسي را بخوانيد :

- برای داشتن لب های جذاب کلام محبت آمیز به زبان آورید

- برای داشتن چشمان زیبا به زیبایی های مردم و خوبیهای آنها توجه کنید

- برای خوش اندام ماندن غذایتان را با گرسنگان تقسیم کنید

- برای داشتن موهای زیبا بگذارید کودکی هر روز آن را نوازش کند

ـ برای داشتن فرم مناسب در حالی راه بروید که میدانید هرگز تنها نیستید

- انسانها بیشتر از اشیا احتیاج به تعمیر نو شدن احیا شدن مرمت شدن و رهاشدن دارند هیچ وقت هیچ کدام را دور نریزيد

- به خاطرداشته باشید هرگاه به دست یاری نیاز داشتید همیشه یکی در انتهای دست خودتان پیدا میکنید همین طور که سنتان بالا میرود شما متوجه میشوید که ۲ دست دارید یکی برای کمک به خودتان و یکی برای یاری دیگران

- زیبایی یک زن به لباسهایی که میپوشدبه صورتش و به مدل مویش بستگی ندارد زیبایی یکزن در چشمانش پدیدار میشود چرا که آنها دروازه های باز قلبش هستند جایی که عشقش جای دارد

- زیبایی یک زن در آرایشش نیست بلکه در زیبایی واقعی روح اوست ، مهم این است که او مشتاقانه عشقش را نثار میکند

-زیبایی واقعی یک زن با گذشت زمان افزایش مییابد

آيا قبول داريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! ................. گلاب :heart:

آخرین ویرایش:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
آيا قبول داريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! ................. گلاب :heart:[/quote]
البته عزیزم خیلی زیبا بود :gol:ولی الانه این مطالبو فقط میخوننو میگن قشنگه .فقط کیه که روش مکث بکنه و...........

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه قبول داشتن که قبول داریم ولی.......
واقعا چقدر اینایی که گفتی واسه زیبایی یه خانم ملاکه؟:razz:

shinto

عضو جدید
نمیدونم

نمیدونم

واسه قبول داشتن که قبول داریم ولی.......
واقعا چقدر اینایی که گفتی واسه زیبایی یه خانم ملاکه؟:razz:

منم قبول دارم که ملاک زیبایی یه خانم ایناست ولی متاسفانه طرز فکر همه این نیست.
واقعا حرفی ندارم:(:surprised::question:

گلابتون

مدیر بازنشسته
منظور من زيبايي ظاهري نيست ... زيبايي دروني ملاك من بود ... ميخواستم با اين گفته ها تشعشعات زيباي دروني شما كه ميتونه براي ديگران به بهترين شكل متجلي بشه .... مد نظر قرار بگيره ... از جمله آقايوني كه فقط به ظواهر يه دختر خانم توجه دارن .... ميتونن زيباي دروني افراد رو به اين شكل بهتر نگاه كنن .... البته اين موضوع خانم و آقا نداره هر كس ميتونه احساسات خودش رو به زيباترين شكل ممكن بروز بده .... كه اين احساسات در درون خانمها عميقتر و واقعي تر ميتونه باشه .:smile:

وقتي زيبا فكركنيد .... زيبا هم ميبينيد :redface:

بالا