10 سوال از استفان هاوکینگ

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا مگر تو نمیگی تصورات ذهنیه ما ماده است؟!!!
هیچ ماده ای وجود نداره که ما نتونیم ببینیم و نتونیم حس کنیم لطف کنید تصورات ذهنیتون رو به بقیه نشون بدید!
هر چقدر با شما منطقی بحث کنم فایده نداره مجبورم از اینجور مثالها بزنم!
شما لطف کن این کار رو برای من انجام بده اگر تونستی من قبول میکنم که تصورات ذهنیه ما ماده است نه فرا ماده
من میخوام سختی و تیزی چاقویی که شما تو ذهنت تصور میکنی لمس کنم! مگر ماده نیست؟!!!
نشونم بده
جان من بیخیال بشو.
من نمیدونم چطوری بفهمونمت.
حرفت اصلا علمی و منطقی نیست.
پس هیچی نمیگم.چون فایده نداره.تو هم بیخیال باش.شما حتی در تعریف ماه مشکل دارید.

hemmat27

عضو جدید
جان من بیخیال بشو.
من نمیدونم چطوری بفهمونمت.
حرفت اصلا علمی و منطقی نیست.
پس هیچی نمیگم.چون فایده نداره.تو هم بیخیال باش.شما حتی در تعریف ماه مشکل دارید.

:biggrin:
خوشم میاد همیشه بهونه هاتون جوره برای فرار از بحث!

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواب دیدن که همون افکار ما هست که ما به طور واظح میبینیمش که دلایل علمی هم داره و اثبات شده هست.
روحی وجود نداره و هرچیزی که داریم از مغز ما هست و وقتی انسان بمیره هیچ فرقی نداره که یک مورچه یا یک اسب میمیره.
در هنگام کما هم مغز خاموش نشده و فعال هست و مثل خواب میمونه .
عجیب ترین جوابی که در مورد روح میشد داد فکر کنم همین بود /// این جواب با مشورت با فیزیکدان تونستی بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چی بود گفتی / تا راخدا از این نظر ها نده همه بهت میخندن / اگر دوست داری یه تایپک در این مورد بزن تا با دلایل کافی و محکم جواب بدیم اونجا تا چند نفر دیگه مثل شما از این نظرهای اراجیف نگن

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجیب ترین جوابی که در مورد روح میشد داد فکر کنم همین بود /// این جواب با مشورت با فیزیکدان تونستی بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چی بود گفتی / تا راخدا از این نظر ها نده همه بهت میخندن / اگر دوست داری یه تایپک در این مورد بزن تا با دلایل کافی و محکم جواب بدیم اونجا تا چند نفر دیگه مثل شما از این نظرهای اراجیف نگن

همیشه زمانی بوده اکثریت به اقلیت میخندیدند.چه زمانی که ابراهیم برای رد بت ها مسخره میشد.
چه زمانی که گالیله مسخره میشد.چه زمانی که داروین را مسخره کردند
چه حالا که حرف امثال ریچارد داوکینز و هواکینگ را مسخره میکنند.
مسخره کنید و در جهل خودتون بمونید
انسان دوست دارد هر چیزی که برایش جواب نداره را به ماورا ربط بده و یک دلیل برایش درست کنه

DesertMan

عضو جدید
چرا کلید Thanks ندارم؟
خوب حالا چجوری تشکر کنم؟
کاپلو به هر حال مارا سپاسگذار مطلبت بدان

بالا