بعضی وقتا دنیا نامرد تر از این حرفاست دو نفرو از هم جدا میکنه.حسوده خیلی حسودجملات قشنگه ولی هیچ وقت عاشق نشید چون به هرکی بگی دوستت دارم میذاره میره!
این حرفا واسه عشقیه که اونم عاشقته ..عشق دوطرفه حقیقی..کم کم دارم به یه حالت بی احساسی نسبت به اینجور مطالب میرسم.یکم نگرانم واسه خودم.به نظرم جالب نبود اندکی هم کودکانه بود. دور از واقعیت و خیال پردازی.می دونی اگه عشقت همه ی اینارو بدونه یا فک میکنه کیه! یا تورو خل فرض میکنه!یا یا .... مگه این که دو تا خیالاتی به هم بیفتن همو درک کنن. این حرفا واسه یه روزشه ... انقدر از دورو بر اینا رو میشنون.. انقدر پرایویسیه افراد کم شده(خودشون اجازه ی دخالت هر آدمیو میدن به زندگیشون) دیگه تو هزارتام ازینا به عشقت بگی براش عادیه. شاید از قلب تو بیاد ولی تو قلب اون نمیشینه همون روز خوشحاله تمام
. و جالبیش اینه که همه به دنبال همین حرفان .معلومه شنیدنش لذت داره ولی از کی! چرا! تا کِی!؟ شده لق لقه ی زبون خیلیا .
دل چیز مزخرفی نیست..احتیاجه.. اونی ک مزخرفه سرنوشتو روزگارهاصلا دل چیز مضخرفیه!اشتباه افریده شده!دنیا باید با منطق بره جلو!
دل چیز مزخرفی نیست..احتیاجه.. اونی ک مزخرفه سرنوشتو روزگاره![]()
از اسم روزگار بدم میاد!نه ادما عهدو وفاشون کمه!هیچ تقصیر روزگار نیست!ادعای عشق میکنن!حقیقی نیست!
ادما خلوصشونو از دست دادن!سلام
همه توقع شنیدن این حرفا رو دارن اما نمی دونم چرا دو طرفه نمیشه!!
عشق باید دو طرفه باشه باید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
••๑۩๑۞๑۩๑ مسابقه بزرگ ادبی این عکس متعلق به کیست؟ دارای جایزه ویژه ๑۩๑۞๑۩๑ •• | ادبیات | 253 | |
ک | خاطرات کودکي (+ عکس) | ادبیات | 207 | |
![]() |
نوشته های ماندگار | ادبیات | 2107 | |
![]() |
اشعار و نوشته هایِ طنز😀 | ادبیات | 188 | |
![]() |
نقد ادبی اشعار و دل نوشته های دوستان | ادبیات | 190 |