🔺️🔻من اینطوریم... شما چطور؟

Elliott

کاربر بیش فعال
کلا راحت نمی تونم احساساتم رو بروز بدم و به دید اطرافیان مغرور به نظر میرسم ولی در واقعیت احساسی هستم بیشتر در عمل احساساتم رو نشون میدم و باید طرف مقابل خودش متوجه احساسات من بشه بیان کردن برام سخته

من خاطرات کودکیم رو یاد دارم شما چطور؟
خدارو شکر از نظر بیان احساسات مشکلی ندارم هم زبانی و هم در رفتارم به خوبی احساساتم رو بیان میکنم
اما خیلی کم خیلی خیلی کم از کودکی چیزی یادم هست تمام تلاشم رو میکنم در لحظه باشم و از لحظات زندگیم لذت ببرم
من آدم شلوغی و دوستی و اجتماع نیستم تو زندگی شخصیم تمام تلاشم رو میکنم اون آرامش و طبیعت و شادی رو داشته باشم نه تنها بلکه فقط با خانواده و ایشالا در آینده با پارتنر و فرزندانم

Elliott

کاربر بیش فعال
منم همینطور

ما شهریور اگه خدا بخواد یه برنامه مسافرت داریم، شما چطور؟
ایشالا بهتون خوش بگذره حسابی
من چهار ساله هیچ سفری نرفتم و برنامه سفر هم ندارم فقط تلاش تا ایشالا بعد این همه مدت که گذشت یک سفر طولانی به اروپا یا آسیای شرقی میرم
شما دوست دارین کجا سفر برین

nakhasteh

کاربر بیش فعال
من نه

من خیلی حساسم کسی بیرون آشغال بریزه و همیشه مواظبم کسی این کارو نکنه شما چطور؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
منم همینطور، معمولا بیشتر مسائل رو توی خودم میریزم و به طرف مقابلم نمیگم، حتی خیلی اهل درددل کردن پیش کسی هم نیستم.
من وقتی به گذشته ها فکر میکنم، دلم میگیره، شما چطور؟

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
اصلا به گذشته فکر نمیکنم چون اگه فکر کنم باید بلند شم چند نفری رو تیکه پاره کنم

من عاشق چایی ام حتی تو ۵۰ درجه :w40: شما چطور؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
گل گفتی، منم امروز سر ظهر با همین نظری که دادی قائدتا باید چهار نفر رو خفه میکردم یا با کلت میکشتم ولی بعد از نیم ساعت به این نتیجه رسیدم که باید دندون لق رو کند و انداخت دور، همون بهتر که نشد، به دردسرهای بعدش نمیارزید.
من معمولا هر کاری که انجامش میدم رو از قبل بهش فکر کرده بودم، شما چطور؟