من خیر
من از بهم ریختگی وسایل خونه بدم میاد، شما چطور؟
به شدت موافقم من حتی میخوام گیم پلی بدم اول دور و بر اتاق رو حسابی تمیز میکنممن خیر
برای منم نویسنده مهمه البته همیشه قبل مطالعه کتاب در مورد نویسنده اون کتاب مطالعه میکنم، مثلا الان دارم کتاب جوانی بدون جوانی رو مطالعه میکنم که خیلی خاصه.نمی تونم بگم مهم نیست برام،چون وقتی کتاب انتخاب می کنم نویسنده رو باید بشناسم
من صبح ها زود بیدار میشم شما چطور؟
نه یه خورده سخت حاضر به امتحان غذاهای جدید هستم من فسنجون خیلی دوست دارم ،روزهایی که رئیس (مادرم) فسنجون درست می کنه به احتمال زیاد نقشه ای برام کشیدن و درخواستی دارنبرای منم نویسنده مهمه البته همیشه قبل مطالعه کتاب در مورد نویسنده اون کتاب مطالعه میکنم، مثلا الان دارم کتاب جوانی بدون جوانی رو مطالعه میکنم که خیلی خاصه.
من پنج صبح بیدار میشم
من عاشق غذاهای متنوع هستم و دوست دارم همه مدل غذا بخورم
به جز غذا های لذج مثل بامیه و البته فسنجون
شما چطور؟
فکر میکردم خودتون مادر باشیدنه یه خورده سخت حاضر به امتحان غذاهای جدید هستم من فسنجون خیلی دوست دارم ،روزهایی که رئیس (مادرم) فسنجون درست می کنه به احتمال زیاد نقشه ای برام کشیدن و درخواستی دارنعاشق سیاستهای مامانم هستم
من سالاد کاهو رو بیشتر از سالاد شیرازی دوست دارم شما چطور؟
اونو فروختم تا یه مدل بالاتر بخرمقبلا گفته بودین دارین .... امان از تخیل!
من دوست دارم ولی وقتی هیچ وقت نمی تونم و نیازهای مهمتر هست پس بهش فکر نمی کنم
من سرما رو بیشتر از گرما دوست دارم شما چطور؟
سلام نه مطمئنا خونه ویلایی! ما که خونه ی ویلایی هم داریم روی پشت بوم دراز نمی کشیم!چون یه موقع از پشت بام دیگه به پشت بام خونه ی ما دید داره و درست نیست! روی پشت بوم میز و صندلی و جای خاصی برای نشستن هست ولی من بیشتر روفرشی رو برای نشستن ترجیح میدمتوی خونه های آپارتمانی میشه رفت روی پشت بوم دراز کشید؟
من معمولا کارهام رو از قبل انجام میدم و هیچ وقت کاری رو برای دقیقه نود نمیزارم، شما چطور؟
فقط با ماشین شخصی ، هرجا خواستی میاستی هر جا خواستی میخابی و ........من هم دوست دارم
من سفر با قطار و بیشتر از اتوبوس دوست دارم شما چطور؟
خنده ام گرفت قطار میخواهید برای چی؟فقط با ماشین شخصی ، هرجا خواستی میاستی هر جا خواستی میخابی و ........
من میخوام یه قطار هم بخرم شما چطور؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بنظرتون استاد جواد خیابانی این صحنه رو چطور گزارش میکرد؟ | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
چطور حال دختران فامیل رو بگیریم | زنگ تفريح | 17 | |
![]() |
چطور امضایی شیک و جالب داشته باشیم | زنگ تفريح | 8 | |
![]() |
امروز ت چطور گذشت ؟؟؟ خوب ؟ بد ؟؟ | زنگ تفريح | 185 | |
![]() |