🔺️🔻من اینطوریم... شما چطور؟

frotan68

کاربر حرفه ای
من اقلام خوراکی خریدم

من منظور دوستمون نفهمیدم، شما چطور؟
"من مراسم خرید بینون خیلی دوس دارم"
بین مامانم و من و خواهرم این اتفاق رایجه .یعنی کسی از بینمون خرید کنه ما بریم نگاه کنیم.ما از دیدن خرید های هم لذت میبریم:biggrin:

منم دلم سفر شمال میخاد
من هر چند وقت یبار عکسای گوشیمونو میدم چاپ شه بزاریم تو البوم شما چطور

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
یه شب حدود 10 سال قبل خواب بودم که یهو با یه ضربه‌ی شدید روی صورتم از خواب پریدم و بعد هی میخوام دستم رو تکون بدم و خودم رو بلند کنم از جام که ببینم چه خبره، میبینم اصلا نمیتونم دستم رو تکون بدم چون انگاری دستم خواب رفته بود.
حالا جریان این بود که مثل اینکه من دستم رو توی خواب یه مدت طولانی عمودی بالای سرم نگه داشته بودم تا حدی که دستم کامل خواب رفت و خودش یهو پرت شد روی صورتم و من در واقع ضربه‌ی با دست خودم به صورتم از خواب پریدم :D
من دارم پایتخت میبینم، شما چطور؟

آخرین ویرایش:

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو سه سال تنها خوابی که همیشه تکرار میشه شوهرم برگشته و من به همه میگم چرا بهم دروغ گفتید تو خواب خوشحالم ولی بعدش نه

بعد از بیدار شدن خسته نیستی؟
فکر کنم ما روحمون وابسته به عزیزانی هست که از دست دادیم
من با اینکه شب ها به زور میخوابم( دیشب تا اذان صبح خوابم نبرد) ولی شب ها مادرم رو میبینم ی جور زندگی تو خواب... هر وقت تو خواب میفهمیدم ک رفته از خواب بیدار میشدم
تو خواب دیگه سعی میکنم نفهمه که یادم افتاده در قید حیات نیست ولی کنترل از دست ما خارجه
دیشب دستش رو گرفتم سرد سرد.... در حالی ک داشتم گریه میکردم و زمزمه میکردم دستات سرده مادر.... از خواب بیدار شدم....
نه
دوس داشتم ساعت ۱۰ شب بخوابم تا ۴ صبح ولی نمیتوانم شما چطور
همین ک بخوابم کافیه
من آدمهای ساده و صادق رو خیلی دوست دارم شما چطور