نه شادی خانم :w26: موافقی خوبه یه فامیل تو اصفهان داشته باشی؟
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:15 #811 نه شادی خانم موافقی خوبه یه فامیل تو اصفهان داشته باشی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 22:16 #812 فک نکنم موافقی توی هر کاری باید جانب احتیاط رو داشت؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:18 #813 بله موافقی شمالیها دستپخت خوبی دارن؟
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:19 #814 نه زیاد موافقی از تاریکی نترس لولو رفته دده
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:21 #815 آره نمیترسم موافقی باد شدید بیشتر از تاریکی ترسناکه؟
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:23 #816 ترس نه ولی حس خوبی نداره موافقی من به فرزند خواندگی قبول کنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:37 #817 من یه دونه بچه بدغذا دارم که داغونم کرده، دیگه دومی رو نمیتونم تحمل کنم موافقی بدغذایی بچهها مصیبت بزرگیه؟
من یه دونه بچه بدغذا دارم که داغونم کرده، دیگه دومی رو نمیتونم تحمل کنم موافقی بدغذایی بچهها مصیبت بزرگیه؟
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:40 #818 من بد غذا نیستم روزی یه وعده غذا میخورم اونم هر روز نون و پنیر باشه نق نمیزنم موافقی یتیم خونه از تيمارستان بهتره
من بد غذا نیستم روزی یه وعده غذا میخورم اونم هر روز نون و پنیر باشه نق نمیزنم موافقی یتیم خونه از تيمارستان بهتره
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 22:41 #819 هیچکدوم خوب نیستند موافقی یه بچه خیلی کمه؟ (بگو تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره)