نظری ندارم موافقی ``کلمات بیشتر از گلوله ها آدم میکشند ``؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 10, 2024 #661 نظری ندارم موافقی ``کلمات بیشتر از گلوله ها آدم میکشند ``؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 10, 2024 #662 گاهی بله موافقی آرامش تاثیر زیادی در گذران بهتر زندگی داره؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 11, 2024 #663 موافقم موافقی احمق های زبون دراز نیش زن بیشتر شانس دارن ؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 15, 2024 #666 خیلی در جریان نیستم موافقی که همه باید سر ساعت تعیین شده سر کار شون باشند؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 16, 2024 #667 دقیقا (البته به جر اونهایی که کار کردنشون بیشتر ضرر داره) موافقی که مدیریت خوب یک مجموعه کاری خیلی مهمتر از وجود متخصص های خوب تو اون مجموعه است.
دقیقا (البته به جر اونهایی که کار کردنشون بیشتر ضرر داره) موافقی که مدیریت خوب یک مجموعه کاری خیلی مهمتر از وجود متخصص های خوب تو اون مجموعه است.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 16, 2024 #669 خیر ابدا موافقی تنهایی(ازدواج نکردن ب موقع) کسل کننده ست؟
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Nov 16, 2024 #670 نه اصلا ،موقعش مهم نیست مهم طرفه اگه طرف حال بهم زن واعصاب خورد کن باشه هیچ بدرد نمیخوره تنهایی هزاران مرتبه بهتر از با هر کسی بودنه موافقید هوا خیلی تمیزه آدم کیف میکنه!!
نه اصلا ،موقعش مهم نیست مهم طرفه اگه طرف حال بهم زن واعصاب خورد کن باشه هیچ بدرد نمیخوره تنهایی هزاران مرتبه بهتر از با هر کسی بودنه موافقید هوا خیلی تمیزه آدم کیف میکنه!!
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 16, 2024 #671 منم منظورم با اهلشه، نه با هر کسی!!! خخخخ،خیر،من که آسمم عود کرده موافقی رفتن برق خونه کلی برنامه ها رو بهم می ریزه؟
منم منظورم با اهلشه، نه با هر کسی!!! خخخخ،خیر،من که آسمم عود کرده موافقی رفتن برق خونه کلی برنامه ها رو بهم می ریزه؟
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Nov 16, 2024 #672 تو بی برقی من فقط با قسمت دستشویی رفتنش مشکل دارم ، نمیبینم چیکار میکنم موافقید زندگی بعد کرونا خیلی بی مزه شده قبلش خوب بود
تو بی برقی من فقط با قسمت دستشویی رفتنش مشکل دارم ، نمیبینم چیکار میکنم موافقید زندگی بعد کرونا خیلی بی مزه شده قبلش خوب بود
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 17, 2024 #673 بدترین زمان دوران کرونا بود، الان بهتره موافقی داشتن گل و گلدون خیلی محیط خونه رو قشنگ تر می کنه؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 22, 2024 #674 نمیدونم من علاقه ای ندارم موافقی مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است ؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 23, 2024 #675 موافقم موافقی برنامه داشتن توی زندگی خیلی با ارزشه؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 23, 2024 #677 بله صد در صد موافقی چای لاهیجان عطر و طعم خوبی داره؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 24, 2024 #678 بله موافقی اگه کسی دعوتتون کنه شمال خیلی خوش میگذره
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 24, 2024 #679 موافقم موافقی اگه ما هم یکی رو دعوت کنیم شهرمون، بهش خوش می گذره؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 24, 2024 #680 موافقم ، اگه شما هم دعوت کنید خوش میگذره موافقی امسال بعلت بارندگی کم دچار مشکل بی آبی میشیم
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 24, 2024 #681 موافقم موافقی چشم و هم چشمی خانه براندازه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 25, 2024 #682 در بعضی موارد بله اما در بعضی موارد باعث پیشرفت میشه مثلا چشم و همچشمی در مدرک گرفتن که باعث میشه طرف تا دکترا بخونه و پیشرفت کنه موافقی قدیما (خیلی قدیما ) شور و حال زندگی خیلی بهتر بوده
در بعضی موارد بله اما در بعضی موارد باعث پیشرفت میشه مثلا چشم و همچشمی در مدرک گرفتن که باعث میشه طرف تا دکترا بخونه و پیشرفت کنه موافقی قدیما (خیلی قدیما ) شور و حال زندگی خیلی بهتر بوده
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 25, 2024 #683 بله، چون توقعات کم بود، چشم و همچشمی نداشتن، قانع بودن به داشته هاشون