در یکی از شب های سرد زمستان سال 1964، ماهواره آمریکایی "اسکوپ 7" در نزدیکی دهکده دورافتاده ای در بیابان "آریزونا " فرود می آید .جویندگان ماهواره که از سوی "ناسا "برای باز گرداندن آن فرستاده شده اند، دهکده را در وضعیتی غیرعادی می یابند، زیرا نشانه ای از حیات در آن جا مشاهده نمی شود ;جز لاشخورانی که بر فراز دهکده چرخ می زنند .آنان در دهکده با صحنه ای هولناک روبه رو می شوند، زیرا شبحی سپیدپوش به سوی آنان می آمد و...داستانچه عجب موافق شدین
بله حتما میخونم ،ممنونم
موافقید اگه از کتاب خوشم نیومد جریمتون کنم؟![]()
اگر بدونم دقیقا کدوم منطقه کاشون هستید نزدیکترین راه رو بهتون معرفی میکنم کتاب رو رایگان تهیه کنیدبا خوندن این کتاب به حقایق خیلی زیادی پی میبرید مخصوصا چند سال گذشته! و مشکلات الان! و رمان جذاب و واقعی ام هست
مرسیموافقم ولی حداقل سه کتاب باید معرفی کنم سلیقتون دستم بیاد بعد
موافقی معلم ها تو سیستم کاری خیلی جدی میشن و عامرانه صحبت میکنند ؟( تو واقعیت معلمایی ک دیدم اینجورن)
مرسی بابت معرفی کتاب ،باید از نزدیک ببینمش تا نظرم بهتون بگمدر یکی از شب های سرد زمستان سال 1964، ماهواره آمریکایی "اسکوپ 7" در نزدیکی دهکده دورافتاده ای در بیابان "آریزونا " فرود می آید .جویندگان ماهواره که از سوی "ناسا "برای باز گرداندن آن فرستاده شده اند، دهکده را در وضعیتی غیرعادی می یابند، زیرا نشانه ای از حیات در آن جا مشاهده نمی شود ;جز لاشخورانی که بر فراز دهکده چرخ می زنند .آنان در دهکده با صحنه ای هولناک روبه رو می شوند، زیرا شبحی سپیدپوش به سوی آنان می آمد و...داستان
"نژاد آندرومدا "روایت داستان پردازانه ای از بحران علمی هراسناکی در دهه هفتم قرن بیستم است که در پی آزمایش های "ناسا "برای دست یابی به شکل های تازه تری از جنگ افزارهای میکروبی در آمریکا به وقوع پیوست ;سپس دامنه و پیامدهای این بحران تا مدت ها از سوی مقامات امنیتی آمریکا پنهان نگاه داشته شد .در "نژاد آندرومدا" ابعاد پنهانی این بحران آشکار می گردد.
اگر بدونم دقیقا کدوم منطقه کاشون هستید نزدیکترین راه رو بهتون معرفی میکنم کتاب رو رایگان تهیه کنید![]()
مرسی
بلهتوی مدرسه خیلی جدی هستم یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید
مرسی بابت معرفی کتاب ،باید از نزدیک ببینمش تا نظرم بهتون بگم
رایگان؟دارم به این فکر می کنم چه سمتی در وزارت ارشاد دارین
نمیدونم چقدر کاشان رو می شناسید من سمت خیابان امیر کبیر هستم ،فکر می کنم خانه کتاب کاشان داشته باشه سر میزنم می بینم مرسی
موافقید جدیت و سختگیری توی کار لازمه؟
بله خیلی موافقمموافقی شغلمو بگم کم فکر کنید؟
آره واقعا موافقم
ولی متأسفانه برای کار ما نمیشه![]()
آره موافقم چ سبکی؟بله خیلی موافقم
موافقید که یه کتاب شعر معرفی کنید؟
نه مستقل اند و موازات همنهاد کتابخانه های عمومی کل کتابخونه های کشور زیر نظرشه؟
بله موافقم
موافقید پروین اعتصامی نباشه؟![]()
نویسنده های متعددی در موردش نوشتن
آره موافقم فردا میگم با عکس
موافقی بریم بخوابیم بقیه دارند فحش میدن فکر کنم![]()