صد در صد موافقم موافقی گذشت در زندگی یه فاکتور مهمه؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 6, 2024 #301 صد در صد موافقم موافقی گذشت در زندگی یه فاکتور مهمه؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 6, 2024 #303 بله قبول دارم ولی گاهی دسته ما نیست اینقدر عمق محبت زیاده که گاهی نمیشه وابسته نشد مثل وابستگی به پدر و مادر که فکر می کنم این وابستگی برای همه به ویژه دخترها هست موافقید تا دوشنبه هفته دیر می گذره ولی از سه شنبه به بعد هفته زود می گذره؟
بله قبول دارم ولی گاهی دسته ما نیست اینقدر عمق محبت زیاده که گاهی نمیشه وابسته نشد مثل وابستگی به پدر و مادر که فکر می کنم این وابستگی برای همه به ویژه دخترها هست موافقید تا دوشنبه هفته دیر می گذره ولی از سه شنبه به بعد هفته زود می گذره؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 6, 2024 #305 من تابستون رو به خاطر اینکه فشار کاریم کمتره بیشتر دوست دارم موافقید ما ایرانی ها خیلی مهربونیم؟(خودمونو چقدر تحویل گرفتم☺)
من تابستون رو به خاطر اینکه فشار کاریم کمتره بیشتر دوست دارم موافقید ما ایرانی ها خیلی مهربونیم؟(خودمونو چقدر تحویل گرفتم☺)
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 6, 2024 #306 خیر ،در مورد همه صدق نمی کنه موافقی باید سعی کنیم همیشه اول نیمه پرِ لیوان رو ببینیم؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #308 شاید موافقی معلمها خیلی زحمت میکشن اما کسی قدرشونو اونطور که باید نمیدونه
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #309 نه موافقی گاهی قانون جنگل حکم فرماست تازه بدتر ! هع ؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 7, 2024 #310 خیر موافقی هر فصل زیبایی خاص خودش رو داره؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #312 نه کاشان نصف جهانه موافقید پارسال پاییز خنک تر بود؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #313 بسته به شهر داره ، اینجا خنک هست موافقی بچه های امروزی ، بسیار تیز و باهوش هستند ؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #314 بله موافقی خانوما وقتی ازدواج میکنن چاق میشن
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #315 نه لزوما موافقید ترکیب گردو و خرما خوشمزه هست؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 7, 2024 #316 آره موافقی ترکیب خرما و کنجد خیلی مقوی و خوشمزه اس؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 8, 2024 #317 بله خیلی مقوی هست موافقید توی شهرهای بزرگتر خوشیها کمتره و آدمها از هم دورترن چون همش در حال دویدن هستن؟
بله خیلی مقوی هست موافقید توی شهرهای بزرگتر خوشیها کمتره و آدمها از هم دورترن چون همش در حال دویدن هستن؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 8, 2024 #318 دویدن هم یه نوع ورزشه موافقی گشنگی بد دردیه
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 8, 2024 #319 خنده ام گرفت نه آستانه ی تحملم برای گرسنگی زیاده موافقید تشنگی بدتر از گرسنگیه؟!
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 8, 2024 #321 نه هر دو مهمه موافقید باید خیلی مراقب رفتار و بیانمون باشیم چون ممکنه تاثیر عجیبی روی حال و زندگی فرد بزاره حتی توی فضای مجازی؟
نه هر دو مهمه موافقید باید خیلی مراقب رفتار و بیانمون باشیم چون ممکنه تاثیر عجیبی روی حال و زندگی فرد بزاره حتی توی فضای مجازی؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 8, 2024 #323 اینطور فکر نمیکنم موافقی خرید یه نوع تراپی برای خانم هاست ؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 8, 2024 #325 بله ، البته پاساژ گردی رو ترجیح میدم به اینکه فردا صبح چطوری پاشم؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 9, 2024 #326 ESPEranza گفت: بله ، البته پاساژ گردی رو ترجیح میدم به اینکه فردا صبح چطوری پاشم؟ کلیک کنید تا باز شود... موافقی گاهی هممون پست های جابجا تو تایپیک ها میذاریم
ESPEranza گفت: بله ، البته پاساژ گردی رو ترجیح میدم به اینکه فردا صبح چطوری پاشم؟ کلیک کنید تا باز شود... موافقی گاهی هممون پست های جابجا تو تایپیک ها میذاریم
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 9, 2024 #328 بنز بهتر نیست(مثلا من خیلی از ماشینها سر رشته. دارم) موافقی مهرماه خیلی طولانی شده
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 9, 2024 #329 برای من زود گذشته موافقی سال و ماه مثل برق میان و میرن؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 9, 2024 #330 بله موافقید رنگ لباس روی روحیه ی آدم اثر میذاره؟