همایش معماریش ک تاریخ ارسال مقالش گذشتههههههههههمین دانشگاه خاوران خودمون ...
برایمعماری و عمران و کامپیوتر و برق!
نه عزیزم اصلاح شده مهلت ارسالش تا 4/7/93 هستشهمایش معماریش ک تاریخ ارسال مقالش گذشتههههههههه
سلام من کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم میگن دانشگاه آزاد معتبر تره نظر شما چیه ؟ آزاد بهتره یا غیر انتفاعی ؟
مگه نتایج اومد؟؟؟![]()
نه بابا نیومده چرا جو میدین؟دوستان ارامش خودتون رو حفظ کنید نیومده هنو![]()
سلام من کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم میگن دانشگاه آزاد معتبر تره نظر شما چیه ؟ آزاد بهتره یا غیر انتفاعی ؟
این حرفا براساس نظرات شخصیه. به نظر من به اینچیزا فکر نکن. بهشتی هم قبول بشی خودت نخوای هیچی یاد نمیگیری...همه جای ایران بهترین دانشگاهاست به شرط این ک خودت تلاش کنی
ارشد رو حتی اگه با رتبه یک خود دانشگاه تهران قبول شده باشی ولی هیچ کتاب یا مقاله ای نداشته باشی ارزش نداره.تو توی غیرانتفاعی با یه رزومه علمی خوب میتونی خیلی موفق باشیسلام من کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم میگن دانشگاه آزاد معتبر تره نظر شما چیه ؟ آزاد بهتره یا غیر انتفاعی ؟
سطح علمیش چطوریه؟از ارشدش خبر دارین؟استاداش چطورن؟لطفا اگه میدونید بهم بگید ممنونتون میشم
تا اونجایی که من میدونم بهمن.بچه ها کسایی که تو تکمیل ظرفیت قبول شن کی میرن؟ترم بهمن یا مهر؟
سلام.دوستان کسی میدونه شهریه دانشگاه غیر انتفاعی در مقطع ارشد ترمی چقدره؟اگه جدولشو دارین میشه بذارید ؟یا اگه دانشجو هستین میشه بگید هزیته ترمتون باتعداد واحدها تون چقدره ؟پیشاپیش متشکرم از جوابتون![]()
سلام.دوستان کسی میدونه شهریه دانشگاه غیر انتفاعی در مقطع ارشد ترمی چقدره؟اگه جدولشو دارین میشه بذارید ؟یا اگه دانشجو هستین میشه بگید هزیته ترمتون باتعداد واحدها تون چقدره ؟پیشاپیش متشکرم از جوابتون![]()
مشکل منم حل شد.. تهران قبول شدم
چه خوب...تبریک فراوون
شیرینی بچه های تایپیک فراموش نشه
کاش ارتباط دوستانی که باهم درس میخوندیم واسه کنکور93 ادامه داشته باشه واز اطلاعات هم استفاده کنیم
سلام بچه ها
من می خوام تکمیل ظرفیت ثبت نام کنم دانشگاهی که می خوام انتخاب کنم آخرین رتبه قبولی 142 و رتبه داوطلب هم 399 هستش به نظرتون شانس قبولی دارم؟؟؟در ضمن گرگان فبول شدم میخوام بیام تبریز
منم میخوام تکمیل ظرفیت بیام گرگان������رتبم 175شده ولی بعید میدونم روزانه ها تکمیل ظرفیت بگیرن ولی با شبانه گرگان 17نفر فاصله دارم...ببینیم توو تکمیل ظرفیت چی میاد. میشه رتبه دانشگاه تهرانتونو بگید؟
تاثیر معدل چقدره؟
معدل من 14
یعنی با این معدل میتونم یه دانشگاه خوب قبول بشم؟؟
صفحه قبل تازه پیامتو خوندم که برام نوشته بودی . دستت درد نکنه دیگهههه یعنی ما کلا تو این چند سال اینجا یه حرف خوب فقط زدیم ؟
من علم و فرهنگ قبول شدم . دانشگاه خوب و با کلاسیه . از این دانشگاههاییی که شرایط خاص داره البته شرایط خیلی سخت گیرانه نیست . مثلا بهم گفتن شما تو این دانشگاه نسبت به بقیه 20 واحد بیشتر پاس میکنی . گفت هرترم شما باید زبان پاس کنی![]()
رتبم از 137 نفر اون دانشگاه شده 128
من شنیدم معدل 20 درصد تاثیر داره . البته زیاد بهش فکر نکن . اون قدر تاثیر گذار نیست . شما درستو بخون حتما جای خوب قبول میشی