تو کدوم قسمت کارنامه رتبه نهایی رو زدن
رتبه نهایی رو طبق بهترین دانشگاه یعنی دانشگاه تهران می بینن. ستون اول رتبت طبق دانشگاس ستون دوم آخرین رتبه قبولی توی اون دانشگاس. شما باید رتبه نهاییتون جلوی تهران رو ببینید
تو کدوم قسمت کارنامه رتبه نهایی رو زدن
چیز زیادی نمیگم فقط میدونم کسی که بتونه روزانه یا شبانه یا حتی غیر انتفاعی قبول بشه نمیره پیام نور.. مگر در شرایط خیلی خاص... چون هممون میدونیم شرایطش چیه...خداروشکر کن که روزانه درس خوندی!! چون تا همین چند سال پیش و حتی پارسال فارغ التحصیلان پیام نور رو واسه ثبت نام اداره های دولتی و... قبول نمیکردن!!
و همینطور همه میگفتن مدارک پیام نور معادله که سازمان سنجش مجبور شد طی اطلاعیه ای بگه که مدارک پیامنور از سال 90 مثل سایر دانشگاههای دیگه هست...
.
خانوم ما که حرفی نداریم... ولی همه ی اینایی که میگی چاره ای جز این ندارن که این حرفارو بزنن.. یکی 2سال دیگه میشنوی که میگن بچه های روزانه فکر میکنن که با سوادن، پیش بچه های پیام نور هیچی نیستن... اینارو باید بگن چون خودشون تو این محیط هستن... از این گذشته اگه 1نفرم که مادر دوستتون باشه نمیتونه به شما حرفی بزنه که ته دلتون خالی بشه.. اونم مجبوره اینو بگه... منم نمیگم پیام نور بده اما هممون میدونیم شرایط و جایگاهش چیه.. این مثالایی که میزنین که طرف بوده تو مصاحبه از دانشگاه تهرانیه بالاتر شده و گزینش شده چند در هزاره؟؟؟ چند بار تو تاریخ دانشگاه پیام نور همچین اتفاقی افتاده؟؟؟ یا از چند هزار نفر دانشجویی که تو دانشگاه های خوب میخونن از پیام نورن؟؟؟ از همه ی این حرفا گذشته خودتون چند بار هم اینو گفتین الانم گفتین، ینی جواب خودتون رو دادین، 10بار گفتین که من کارم تضمینه و مدرکمو که بگیرم تدریس میکنمو... پس این نمیشه اعتبار مدرک،میشه پارتی که شما داری و خیلیای دیگه ندارن، و 4 نفر دیگه هم که ببینن میگن طرف پیام نوری بود برش داشتنو اونی که از دانشگاه سراسری اومده بود رد شد...عزیزم اینها همه طبق تحقیقی هست که از اساتید حتی دانشگاه آزاد--- معاون دانشگاه آزاد ----مسئول پیام نور خود تهران شرق---رئیس پیام نور بهشهر که پسر عمه بنده هست (که دیگه اون فامیله اگه داغون بود حتما میگفت...درصورتی که گفت تهرانه خیلی از آزاد و غیر انتفاعی بهتره)---خود دانشجوی طراحی شهری پیام نور تهران شرق---استاد پایان نامه کارشناسیم که ارشد و دکترا رو بهشتی بوده و الانم 6 ماه ایرانه 6 ماه کانادا(تا حتی به من قول داد که کمکم کنه برای خوندن دکترا توی یه دانشگاه خوب)----از دوستانم که خودشون کارشناسی پیام نور بودن که گفتن ارشدش خیلی بهتره----از دانشجوی معماری واحد بندرعباس که الان دانشجو هست-----همینطور از یه دوست عزیز که مامانش هئیت دانشگاه تهران هم هست پرسیدم اون خودش هم عقیده با من بود.....
حالا هر کسی یه عقیده ای داره دیگه....منم طبق همه این نکات و پیشنهادهایی که از استادهام گرفتم این شد که تصمیمم قطعیه برای رفتن به پیام نور....در ضمن نکته ای که دوستان میگن اگر پیام نور بخونی نمیتونی به عنوان حق التدریس در دانشگاه ها تدریس کنی هم خدمتتون عرض کنم بنده بعد این دو سال تدریسم توی دانشگاه مائده و آزاد گرگان و شهرهای اطرافش و البته با رایزنی توی غیر انتفاعی خودم کارم 100% قطعیه می باشد....پس نگید مدرکش معتبر نیست و آراد قبول نمیکنه
بیخیال به قول شما هممون در نهایت پابرهنه هستیم...درسته...خلاصه هر کسی گفته یه طرز فکری داره...نمیشه ایراد گرفت یا کسی رو توجیه کرد....مهم اینه که با همون مدرک کارشناسی هم یه کار خوب داشته باشی...خیلی ها رو میشناسم که الان ارشد از دانشگاه روزانه هم دارند اما کار که ندارند هیچی...علمشم ندارند حالا با زیاد خوندن و چند سال پشت کنکور بالاخره موفق شده روزانه قبول بشه....مهم مدرک نیست البته توی ایران منظورمه....مهم کار و درآمده و اینکه خرج اون همه سالهایی که برای درس صرف کردی بعدش در بیاد و خیالت آسوده باشه که زحمتت هدر نرفته....
امیدوارم همه ما با فکر تصمیم بگیریم و اسیر تعصبات الکی نشیم...چون این تعصبات قرار نیست مارو جایی ببره...![]()
رضا جان خوشت میاد کلا پیام نور رو هی خراب کنی نه؟؟؟
من یه سئوال فقط ازت دارم راستشو بگیا...خدایی تو که اینقدر از پیام نور بد میگی....چرا خودت فراگیر پارسال شرکت کردی؟؟؟و اگه واقعا پیام نور هم مثل آزاد راحت دانشجو میگیره چرا قبول نشدی؟؟!!!!!
میخوام یه جواب قانع کننده بدی....چون برای قبولیش وقت زیاد گذاشته بودی.....راستشو بگو/////
اره عارفه جان منم بخدا فقط قصدم راهنماییه چون مدت زیادی باهاش کلنجار رفتم و کلی تحقیق...الانم خوب درکت میکنم...چون یه روز مثل الان تو بودم...میدونم فکر میکنی از کی مشاوره گرفتم سخت در اشتباهی اتفاقا آخرین نفری که ازش سئوال کردم همون شخصیه که فکر میکنی اون منو راهنمایی کرد...والا صمیمی ترین دوست من که گفتم معاون دانشگاه آزاد هست منو مجاب کرد که پیام نور برم....وگرنه به قول اون آزاد برای من راحتتر بود که بخونم هر چی باشه میتونستم توی شهر خودم بخونم و اونم منو ساپورت میکرد از لحاظ اینکه برم سرکلاس یا نرم....این چند سالم اون منو راهنمایی کرده و همیشه هم هر کاری که گفته انجام دادم و هیچ ضرری نداشته برام جز اینکه بیشتر پیشرفت کردم...این بار هم به حرف اون اعتماد میکنم....حالا میخواد ضرر کنم یا سود...ولی مطمئنم اون بد منو نمیخواد البته که شما هم دارید منو راهنمایی میکنید ولی اون توی شرایط بیشتره توی دانشگاه هست و بیشتر در ارتباط وگرنه اگر غیر این بود جوره دیگه راهنماییم میکرد و آدمی نیست که الکی حرفی بزنه محض اینکه من دلم خوش باشه...دسته من الان بازه که تکمیل ظرفیت گرگان بزنم برم غ انتفاعی یا آزاد گرگان برم....ولی اونم 100% مخالفه و مطمئنا دلیل داره....
حالام عزیزم اصلا مهم نیست به خدا....شاید من چون به چیزهای دیگه دارم فکر میکنم نمیتونم با حرفهات قانع شم....![]()
من پارسال پیام نور قبول شدم و تهران رفتن برام مهم بود ولی موندم دوباره امتحان دادم و الان دانشکده فارابی دانشگاه تهران قبول شدم. امیدوارم کمک کنه به تصمیم گیریتون!! یه سال اینور اونور خیلی تاثیر نداره وقتی 5 سال بعد برگردی ببینی مدرکت از کجا صادر شده. البته بازم هر کی خودش شرایطش رو بهتر میدونه یکی هم هست با لیسانس معماری دانشگاه شوشتر اینقدر پول درمیاره که لکسوس میخره اصلا براش نمیصرفه که به هنرهای زیبا و بهشتی فکر کنه....
خوب منم الان یزد قبول شدم میخوام دوباره بخونم و یه جای بهتر قبول شم . البته یزد و ثبت نام کردم و میخوام برم ولی به نظرت اینطوری بهتر نیست که آدم ادامه تحصیلشو بده و همزمان بخونه اگه یه جای بهتر قبول شد میره اون ترم رو تطبیق میزنه و یه جای بهتر ادامه میده . من میخوام اینکارو کنم چون 2 ترم جلوتر میوفتیم
فکر نمیکنم واحد پیام نور رو با دانشگاه ملی تطبیق بدن. به علاوه دوره ارشد کوتاه و یه فرصت خوبه واسه مطالعه اینکه توی یه سالش پشت کنکور باشی که عملا هیچی یاد نمیگیری...دقیقا بهمن زمان تحویل یه طرح که کنکور، و خرداد طرح 2 که اسکیس. فقط همه چی سمبل میشه. به نظر من اگه شبانه یزد میخونی درست ادامه بده با آرامش و سعی کن زمانی که میزاری واسه کنکورخوندن رو بزاری واسه مقاله نوشتن که واسه دکتری (اگه میخوای ادامه بدی) امتیاز داشته باشی
دوست من پیام نور بود بعد رفت روزانه واحداشو تطبیق دادن!!!!!!!!!!!!!!تنها برای پیام نور این موضوع نیست...غ انتفاعی ها هم نمیتونند این کاررو کنند...هر نوع مدرکی با مدرک هم رده خودش میتونه این کاررو کنه...یعنی مهیار باید با غیر انتفاعی دیگ تطبیق واحد بده....
عزیزم گفتم بهت که برو خودت ببین...نظر دوستان محترم و ارزشمند هست و البته که بیشتر میتونه توی تصمیم گیریت کمکت کنه...اما در نهایت این خود تو هستی که باید تصمیم بگیری ببینی ارزش داره که یه سال دگه وقت بزاری یا نه....منم لازم دیدم اینجا یه نکته ای رو بگم اونم این که من رفتم مشهد ثبت نام و بر خلاف چیزی که شنیده بودم اینجا ،بسیار تا بسیار کارمندان اونجا خوش برخورد بودن و تازه وقتی فهمیدن ما از راه دور اونجاییم کلی کارامونو راحت تر انجام دادن خودشون خوابگاه و خونه رو برامون جور کردن و ...!!!نمیدونم چه چیزی باعث شده بود که دوستمون اینقدر از خاوران ناراضی باشن!جوشم خیلی خوب بود بچه های معماری و عمرانش که عالی بودن!!!ساختمانشم یه آپارتمانی که حلبی آباد باشه پشتش نبود!هر چند که بسیار تا بسیار جا داره !!!!خلاصه که خوشحالمخدایا شکرت
![]()
پارسال تو مهر ماه تکمیل ظرفیت برگزار شد...چه اونایی که کنکور قبول شده بودن چه اونایی که نشده بودن میتونستن تکمیل ظرفیت شرکت کنن...به استثنا اونایی که اسمشون تو پذیرفه شده بورسیه بود...20 تا کد رشته محل هم میتونی انتخاب کنی...
تا اونجایی که من یادمه اگه تکمیل ظرفیت شرکت کرده باشی و دانشگاهی رو قبول شده باشی قبولی قبلی کنسل میشه...
حالا اگه تکمیل شرکت کرده باشی و قبول هم شده باشی ولی دانشگاه اولی رو داری درس میخونی اگه دانشگاه مثلا غیر انتفایی با غیر انتفایی و...میشه انتقال داد..که من نمونه اش رو تو کارشناسی دیدم.بازم باید اینو دقیق تر سوال کنی...
در مورد ظرفیت ها هم هر ساله تغییر میکنه...بیا اینم ظرفیت پارسال:
یه سئوال مهمتر توی انتخاب رشته من یه سئوال دارم....هیچ وقت رعایت نکردم....
اگه یه نفر با رتبه مثلا 530 انتخاب اولشو یه دانشگاه بزنه و یه نفر دیگه با رتبه 500 همون دانشگاه انتخاب 5 باشه...کدومشونو قبول میکنند؟؟؟
این برام جای سئواله؟؟؟مسلما باید 500 رو قبول کنند دیگه؟
ببين كلا سيستم اينجوريه كه تو مثلا رتبه يكى، ١٠٠ تا انتخابم دارى، ميان از انتخاب اولت مى رن پايين، هر كدوم قبول شدى متوقف مى شن مى رن سر رتبه دو، دوباره به همين ترتيب تا آخرين نفر. حالا بستگى داره اون رتبه ٥٠٠ قبل از انتخاب پنجمش جايى قبول شده باشه يا نه اگه نشده باشه و بتونه با رتبه ش انتخاب پنجم قبول شه، قبول مى شه و متوقف مى شه. مى رن سر نفر ٥٠١. و الى آخر.... بعد تا ٥٣٠ بايد ديد ظرفيت اون رشته پر شده يا نه، اگه پر شده باشه تو قبول نمى شى و مى ره سر انتخاب بعديت تا بالاخره تو يه انتخابات قبول شى و بره سر رتبه ٥٣١یه سئوال مهمتر توی انتخاب رشته من یه سئوال دارم....هیچ وقت رعایت نکردم....
اگه یه نفر با رتبه مثلا 530 انتخاب اولشو یه دانشگاه بزنه و یه نفر دیگه با رتبه 500 همون دانشگاه انتخاب 5 باشه...کدومشونو قبول میکنند؟؟؟
این برام جای سئواله؟؟؟مسلما باید 500 رو قبول کنند دیگه؟
اگه انتخاب های قبلیشو قبول نشه مسلما 500 قبول میشه.... چون به ترتیب رتبه ها بررسی میکنند انتخاب هارو دیگه....
مزسی از هر دو...کاملا متوجه شدم....مرسی دوستای گلم....پس مشخص نیست کسی که رتبه اش 149 شده و اون دانشگاه 132 آخرین نفر قبولی رو داشته چنددرصد احتمال قبولی توی تکمیل ظرفیت رو داره؟؟؟ببين كلا سيستم اينجوريه كه تو مثلا رتبه يكى، ١٠٠ تا انتخابم دارى، ميان از انتخاب اولت مى رن پايين، هر كدوم قبول شدى متوقف مى شن مى رن سر رتبه دو، دوباره به همين ترتيب تا آخرين نفر. حالا بستگى داره اون رتبه ٥٠٠ قبل از انتخاب پنجمش جايى قبول شده باشه يا نه اگه نشده باشه و بتونه با رتبه ش انتخاب پنجم قبول شه، قبول مى شه و متوقف مى شه. مى رن سر نفر ٥٠١. و الى آخر.... بعد تا ٥٣٠ بايد ديد ظرفيت اون رشته پر شده يا نه، اگه پر شده باشه تو قبول نمى شى و مى ره سر انتخاب بعديت تا بالاخره تو يه انتخابات قبول شى و بره سر رتبه ٥٣١
مرسی دوست عزیزززززززمعزیزم گفتم بهت که برو خودت ببین...نظر دوستان محترم و ارزشمند هست و البته که بیشتر میتونه توی تصمیم گیریت کمکت کنه...اما در نهایت این خود تو هستی که باید تصمیم بگیری ببینی ارزش داره که یه سال دگه وقت بزاری یا نه....
خیلی بودن و دیدم که سال اول رتبه خیلی خوبی داشتن و غرور گرفتشون و نشستن خوندن اما نهایتش یه 100 تا رتبشون تغییر کرد اما در نهایت بازم جای خاصی که ارزش اون یه سال رو داشته باشه قبول نشدند....و البته بودن هم بچه هایی که نتیجه خوبی گرفتن....ایشالله به سلامتی بگذرونی...از الان دیگه به خودت ربط داره تنبلی رو بزار کنار تا میتونی رزومه جمع کن....
منم تکلیفمو با خودم روشن کنم خیلی خوب میشه....دارم یه کارهایی میکنم خدا کنه جواب بده...دیگه خیالم آسوده میشه....
برا منم دعا کن شیما جون
به منم در زمان تکمیل ظرفیت یه ندا بدینمتوجه شدم پس موقع تکمیل پرفیت باید حواسمون کاملا جمع باشه....
ممنونم دوستم....دیدم خدا کنه امسال شاهرود و گرگان بیارند....چون با حساب کتابی که میکنم می بینم خیلی خسته میشم....و عملا برنامه ها دیگه ام همه از بین میره...کلاس تنیسم...کارم...تفریحات و ورزشهام توی گرگان....و بیشتر از همه از جاده توی زمستان میترسم...فکر کن برم ترم 2 برم بمیرم میشم جوان ناکام![]()
سلام دوستای گلم تبریک درصدای خوبی داشتین.منم رتبه اولیه 2175 درصد اسکیسم 15.67... ر تبه نهایی .....1656......غیرانتفاعی صنعتی مازندران -بابل قبول شدم رفتم دانشگا ه اما پشیمون شدم نمیرم.یه سوال من پیام نورو با توجه به رتبه ا ی که واسم زدن قبول نمیشدم.تو تکمیل ظرفیت امکانش هست بتونم برم پیام نور؟؟
مرسی دوست عزیزززززززم
چشم نه بابا تنبلی چیه از الان درام دو تا مقاله آماده میکنم برا ابان که دانشگاه همایش ساستکو داره بفرستم اگه بشه!
عارفه برا دکتری این غیرانتفاعی بودنو اینا که مشکلی نداره داره؟؟؟
ایشالله که کاراتم به بهترین نحو ممکن انجام بشه عزیزم و دلت ارومو لب خندون بری دنبال دانشگاهو کارو زندگی ...![]()