درسته چون من کلا با آزاد رفتن مخالفم....چون کیلویی میگیرند و فرق بین کسی که برای کنکورش زیاد تلاش میکنه و اونی که تلاشی نکرده هیچی نیست....چون در نهایت همونی هم که تلاش نکرده درئنهایت توی تکمیل ظرفیتش قبول خواهد شد....و میتونم راحت بگم که برای ارشد راحت 500-600 نفر فقط از تهران و حومه تهران شرکت میکنند خوب پیام نور اگه راحته داوطلب میگیره همین حومه ها رو بگیره که بهتره....و درسته میگن فراگیر پیام نور و ....ولی همون آزمون فراگیرشم خودت داری میگی 15 نفر میگیره....چرا مثل آزاد نمیاد حداقل 50-70 توی هر تکمیل ظرفیت بگیره....آزاد فقط یه سری دانشگاه هاش خوبه....همینطور غیر انتفاعی...خودت آزمونشو دادی میدونی منظورم چیه؟؟؟ آزمونه آزاد راحتتر یا سراسری؟؟؟اگه میبینی پیام نور کمه ...بله این حرفت درسته چون ما ایرانیها عادت داریم لقمه حاضر آماده بگیریم...حتی خودمم میگم...وقتی یه جا میدونی استاد بهت آموزش میده و در آخر یه جزوه 20 صفحه ای میده خوب معلوم هیچ وقت همچین دردسری رو تحمل نمیکنی بری پیام نور....درسته؟؟؟؟راستش با خیلی اساتیدم صحبت کردم و تائید کرد حرف من رو که آزاد هم راحت قبول میشی هم راحت مدرک میگیری...(اینو دیگه خود هئیت علمی ها و اساتید و رئیس هاش دارن میگن)من نمیگم پیام نور خوبه...ولی کسی هم که توی پیام نور میخونی و البته دارم میگم خوب بخونه و فقط به پاس کردن فکر نکنه بار علمیش از آزادی بیشتره....
در نهایت این همه حرف اینه.....که دانشجو باید خودش بخونه...دانشگاه قرار نیست از یه آدم خنگ انیشتن و یه انیشتن رو به آدم خنگ تبدیل کنه.....بودن روزانه هم طرف خونده اندازه نخود هیچی بلد نبوده...و بوده کسی که توی یه دهکوری هم خونده اما علمش بیشتر بوده....توی ایران دانشگاه و کنکور فقط جهت دریافت یه کاغذ هست ...شما با اون نمیتونی هیچ چیزی رو ثابت کنی که چقدر تووو رشتت واردی....اینو که با من هم عقیده ای؟؟؟
ایشالله علوم تحقیقات تهران قبول میشی تهران همو میبینیم و در این باره بیشتر با هم صحبت میکنیم...

منتظر خبرهای خوب ازت هستم....
همیشه موفق باشی دوست عزیز