دوستای گلم به ایوان خانه معمار بزنگید مشاوره واس انتخاب رشته رزرو کنید.![]()
مشاوره ش رایگان یا پول میگیرن؟ کجا مشاوره رایگان میده؟
دوستای گلم به ایوان خانه معمار بزنگید مشاوره واس انتخاب رشته رزرو کنید.![]()
سلام
اینم درصدای منه
زبان:سفید
دروس فنی 38
تاریخ:44
درک عمومی:34
منظر: 3-
تاریخ شهر:22
بازسازی:34
گرایش یک: 1111
گرایش یک غیر انتفاعی و پیام نور:1111
گرایش سه:1538
گرایش چهار:730
گرایش شش: 1111
بچه ها معدلم هم هست 16.50
تو رو خدا بگید قبول میشم یا نه؟بد جور گیرم واسه سربازی و سال اینده
کمکم کنید......مرسی
2 سال پیش من با رتبه 91 قبول نشدمسال گذشته تا 130 نفر ظرفیت داشت هیچ موقع به خاطر 35 نفر 524 نفر رو مجاز نمی کنن
بچه ها راجع به رشته مطالعات معماری ایران سوال دارم
رتبم 600 شده واسه مرحله دوم امیدی هست که برم کلاس و آزمون بدم؟ راجع به آزمونه مرحله دومش اگه چیزی میدونید بگید ممنون میشم![]()
اگه اسکیستو خوب بدی به جز تهران و اصفهان فکر کنم بقیه شهرها قبول بشی. اگه فقط واسه سربازی نرفتنه نهایتش میزنی شبانه غیرانتفاعی یا پیام نور که اگه خواستی بتونی سال دیگه هم شرکت کنی
مرسی از لطفت.من فرار از سربازی نیست اما می خوام شبانه یا غیر انتفاعی خوب قبول شم.همین غیر انتفاعی بهتره یا پیام نور؟؟؟؟
بیشتر هدفم شبانه هستش؟مثلا اسکیس چن بزنم خوبه؟؟
؟؟؟مرسی مهندسی معماری که اسکیس نداره چی ؟
آروم باشميرم آب قند بخورم
از صب ده بار خوردم
ميرم آب قند بخورم
انشالا قبول میشیبرای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
یه سری از دوستانی که باهم درس خوندیم واقعا گل کاشتن و به همشون تبریک میگم
جای بعضی از دوستان خالیه و هنوز رتبه هاشون رو اعلام نکردن، امیدوارم اونها هم بیان و اعلام کنن رتبه اشون رو
کسایی هم که قبول نشدن یا رتبه اشون بالا شده مثل خود من امیدوارم امیدشون رو از دست ندن و به خدا توکل کنن
هرچی خدا بخواد همون میشه
واسه معماری روزانه-شبانه-پیام نور و غیر انتفاعی خیلی بگیرن میشه 600-700 نفر ولی حدود 4000 نفر مجازن.سال گذشته تا 130 نفر ظرفیت داشت هیچ موقع به خاطر 35 نفر 524 نفر رو مجاز نمی کنن
مرسی از کمکتمن که قبلا از اساتید شهید بهشتی پرسیده بودم منبع خاصی معرفی نکردن چون اولین باره که امتحانش دو مرحله ای شده فکر کنم هنوز خودشونم دقیقا نمیدونم چیکار باید کرد!!!!!!!!!!!!!
ولی پیشنهاد شده کتاب از شار تا شهر رو بخونیم+آشنایی با تحقیق و نوشتن و فرهنگ ایرانی
تاکید کلیشون:توانایی جمع بندی اطلاعات مختلف برای نوشتن مقاله و آشنایی عمیق با فرهنگ و هنر و معماری ایران!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کسی اطلاعات جدیدی داره لطفا بگه من نمیدونم اصلا رشته مطالعات معماری ایران خوب هست یا نه؟
سلام بچه ها!
من خیلی خیلی دلم سوخت وقتی که الان درصدهای بعضیا رو دیدم و با خودم مقایسه کردم . که صدم صدم اختلاف درصد، چقدر میتونه رتبه رو بالا ببره یا پایین بیاره.
و چقدر ناعادلانه، دو ساعت،میشه معیار تعیین سطح علمی بچه ها، که اونا رو از یه دانشگاه خوب به یه دانشگاه دورافتاده سوق میده.....و این کنکور میشه معیار طبقه بندی کسایی که همه خیلی خوب تلاش کردن و آماده رفتن سر جلسه.........حالا اگر شب رو نتونستن بخوابن......اگر اون روز یه مشکل جسمی بیماری چیزی براشون پیش اومده بوده.....اگه مثلا" چشمشون عفونت کرده...یا هزاران مشکل دیگه.....تلاش یکسال و دوسال زحمتشون براحتی هدر میره؛
الان میبینم من با درصدهای مشابه بعضیا، فقط بخاطر اینکه فرصت زبان زدن رو پیدا نکردم، و زبان رو سفید گذاشتم، با وجودی که همیشه درصد خوبی ازش میوردم، و راحت 40 درصد رو میتونستم بزنم...رتبم حدود پونصد تا جابجا شده....و بالای هزار رسیدم......الان کسی رو اینجا دیدم که با درصدهای مشابه من(بجز زبانم) شده حدود 600.........!!!!!!!!!!!
یکی منو آروم کنه......یکی بگه چطوری با خودم کنار بیام که دارم میمیرم از غصه..............
واقعا تبریک میگم...سلام دوستان
سال اول غیر مجاز شدم
سال دوم 975 شدم
امسال 23 معماری و 13 منظر
زبان 48/28
فن 37/78
تاریخ 70/00
درک41/67
منظر35/00
معدل موثر 17.10
واقعا تبریک میگمسلام دوستان
سال اول غیر مجاز شدم
سال دوم 975 شدم
زبان 48/28
فن 37/78
تاریخ 70/00
درک41/67
منظر35/00
معدل موثر 17.10
واقعا تبریک میگمسلام دوستان
سال اول غیر مجاز شدم
سال دوم 975 شدم
زبان 48/28
فن 37/78
تاریخ 70/00
درک41/67
منظر35/00
معدل موثر 17.10
man parsal azmoon skiss sherkat nakaradam, albate pashimoon ham shodam ke chera sherkat nakardamواقعا تبریک میگم
یه سوال یعنی شما پارسال با 975 جایی قبول نشدی؟ اسکیستو چند زده بودی؟
یاشل چرااااااااااا انقد نا امیدیییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال 380 اسکیس 65 بهشتی قبول شده.حالا 65 هم نه.با 60 روزانه هنر دیگه حتما قبولی.