architect_a
عضو جدید
تبریک خیلی خوبه که چرا ناراحتین؟!!!سلام من روزانه هنر اصفهان قبول شدمرتبه 33
تبریک خیلی خوبه که چرا ناراحتین؟!!!سلام من روزانه هنر اصفهان قبول شدمرتبه 33
مرسی از راهنماییتسلام
در مورد مدرکش چی می خوای بدونی؟ یه مدرکه مثل باقی مدارک
نحوه تشککیل کلاساش 2 هفته یک بار هست و هزینش تقریبا ترمی 1200000
کلاساها هم تمام حضوریه
خوش به حالتسلام من روزانه هنر اصفهان قبول شدمرتبه 33
man mishnasamesh...کسی میدونه رتبه 1 امسال درصداش چند بوده؟
آره مدرکش معتبره. والا بستگی به خودت داره که ارزششو داره یا نه. هنوز تکمیل ظرفیت مونده.مرسی از راهنماییت
مدرکش معتبره؟ ارزش این همه هزینه و راه رو داره که برم دانشگاش خوب هست؟ خواهشا حقیقتو بگین
کسی میدونه رتبه 1 امسال درصداش چند بوده؟
بچه ها من با 1100 غیر انتفاعی روزبه زنجان قبول شدم.چه کنم؟؟؟؟اصلا کسی اطلاعی داره ازش؟؟؟؟؟[/QUOTE
mobarake...
age bara madrak gereftan mikhay boro vali sale avaleshe karshenasish bad nabood vali madrak madrake gheyreentefaeeye dg...!!!!
کنکور ازمایشی میداد؟کجا؟man mishnasamesh...
darsadasho daghigh etela nadam vali az bachehaye daneshgah tehran bood
سلام و تبریک به همه اونایی که قبول شدن من معماری منظر بهشتی روزانه قبول شدم خدایا شکرت
سلام و تبریک به همه اونایی که قبول شدن من معماری منظر بهشتی روزانه قبول شدم خدایا شکرت
من قبول نشدم خیلی ناراحتم امکان داره تو تکمیل ظرفیت قبول شم؟
دوستم با رتبه 1600 پیام نور کیش قبول شد
سلام بچه های رتبه برتر هیچکدوم جواب نمیدندوستان تبریک میگم از ته دل برای همه کسانی که باتلاش فراوان قبول شده اند وامیدوارم موفقیتهای بعدی را هم کسب کنندالبته ماکه امسال میخواهیم کنکوربدیم فراموش نکنیدوراهنمایی های ارزنده تان راازمادریغ نکنیدکه ماهم سال دیگه اینجورموقع مثل خودتان خوشحال باشیم.اونهایی که قبول نشده اند ناراحت نباشیدامسال میشینیم باهم میخونیم.
سلام بچه های رتبه برتر هیچکدوم جواب نمیدن
مگه پیام نور کیشم معماری داره؟!!!!!!!!!!من قبول نشدم خیلی ناراحتم امکان داره تو تکمیل ظرفیت قبول شم؟
دوستم با رتبه 1600 پیام نور کیش قبول شد
منم خیلی بهت تبریک میگم دوست عزیز تاریخ ثبت نام اینترنتی و حضوریشو سایت دانشگاه بهشتی بری زده اینترنتیشو 17-19 زده حضوریشم 20-21خیلی تبریک میگم منم معماری روزانه بهشتی قبول شدم برای ثبت نام کی باید اقدام کنیم؟
سلام دوست عزیز من نه کنکور آزمایشی دادم نه کلاس اسکیس رفتم همشو خودم کار کردم از الانم بخوای شروع کنی اصلا دیر نیست راحت میتونی یه رتبه ی خوبو بیاریکنکور ازمایشی میداد؟کجا؟
از کی درس خونده؟
بچه ها من میخوام از الان بخونم ینی میتونم یه رتبه خوب بیارم؟
منم خیلی بهت تبریک میگم دوست عزیز تاریخ ثبت نام اینترنتی و حضوریشو سایت دانشگاه بهشتی بری زده اینترنتیشو 17-19 زده حضوریشم 20-21
مرسی از راهنماییت
مدرکش معتبره؟ ارزش این همه هزینه و راه رو داره که برم دانشگاش خوب هست؟ خواهشا حقیقتو بگین
ممنونم .کجا گفته سایتو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم،فقط تقویم آموزشی رو دیدم نوشته بود 15ام،میشه بیشتر توضیح بدی؟مدارک چی میخوان؟
بچه ها در مورد شهریه غیر انتفاعی اگه می دونید لطفا راهنمایی کنید.
باید بری سایت دانشگاه قسمت آموزشی بعدش میری قسمت مدیریت تحصیلات تکمیلی اونجا زده اینم لینکش http://www.sbu.ac.ir/Default.aspx?tabid=610
امسال واقعا نتایج عجیب قریب شده !!! نمیگم رتبه خیلی خوب بوده ولی با اون اسکیس دیگه .....
با 500 غیرانتفاعی اصفهان ! انتخاب آخر ... حالا تهران که هیچ اما یعنی نه اصفهان نه یزد نه کاشان... بقیه جاها رم که نزده بودم... فکر میکردمم با اون اسکیس دیگه شبانه هنر اصفهانو بیارم...
من که نمیرم اما مشتاقم بدونم اسکیسا چطور تصحیح شده....