نه تو نترس من سیب ودرسته میخورم..:D ی سیب دو سیب چی؟؟؟:biggrin:
*N.A* عضو جدید کاربر ممتاز Dec 18, 2013 #391 narges_F گفت: نه تو نترس من سیب ودرسته میخورم.. کلیک کنید تا باز شود... ی سیب دو سیب چی؟؟؟
narges_F عضو جدید کاربر ممتاز Dec 18, 2013 #393 narges banoo گفت: ی سیب دو سیب چی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... وا نرگس این دوستمون چه دست پر آمده؟؟؟یاد بگیر..من برفتم بای بای
narges banoo گفت: ی سیب دو سیب چی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... وا نرگس این دوستمون چه دست پر آمده؟؟؟یاد بگیر..من برفتم بای بای
*N.A* عضو جدید کاربر ممتاز Dec 18, 2013 #394 narges_F گفت: وا نرگس این دوستمون چه دست پر آمده؟؟؟یاد بگیر..من برفتم بای بای کلیک کنید تا باز شود... من گفتم اینجا برف بود بوران بود نمی ارزید جونمو بدم برا کادوب سلامت
narges_F گفت: وا نرگس این دوستمون چه دست پر آمده؟؟؟یاد بگیر..من برفتم بای بای کلیک کنید تا باز شود... من گفتم اینجا برف بود بوران بود نمی ارزید جونمو بدم برا کادوب سلامت
sanijoon کاربر فعال تالار مقالات , کاربر ممتاز Dec 19, 2013 #396 ببخشيد با تاخيره. منم تبريك ميگم دوست آبيدل
dzzv_13 مدیر مهندسی فناوری اطلاعات مدیر تالار Dec 28, 2013 #397 تولدتون مبارک سارا خانم ببخشید دیر شد شاد و تندرست باشید