اگر بخوام فاصله اکس هام 10 متر باشه از چه سیستمی میتونم استفاده کنم که جوابگو باشه ؟ سه طبقه هم باشه ؟
یکی از بهترین سیستم ها ، سازه بتنی با دال وافل هستش . من تا 8 متر و دیدم جواب داده البته 2 طبقه .
اگر بخوام فاصله اکس هام 10 متر باشه از چه سیستمی میتونم استفاده کنم که جوابگو باشه ؟ سه طبقه هم باشه ؟
اگر ضخامت سقف مهم نباشه بنظر من اقتصادی ترین روش(با توجه به تکنولوژی موجود در ایران) سقف کمپوزیت خرپای فلزی هست .دال در یک جهت تا 15 متر هم جواب میده و در جهت دیگه تا حداکثر 6-7 متراگر بخوام فاصله اکس هام 10 متر باشه از چه سیستمی میتونم استفاده کنم که جوابگو باشه ؟ سه طبقه هم باشه ؟
سلام ، من قبلاً هم گفتم ، هرچقدر شما فاصله رو بیشتر بگیرید ، اندازه ارتفاع تیر و مقطع ستونتون بیشتر میشه ، مثلاً اگر 5 متر باشه ممکنه با ستون 40*40 جواب بده ، ولی بکنیدش 10 متر ممکنه با ستون 100*100 جواب بده . اون رو باید در نظر بگیرید .
در مورد کنسول هم تا 1.5 متر کاملاً مجازه ، بیشتر از اون هم میشه کنسول داد بشرطی که ضوابط طراحی کامل رعایت شده باشه .
خیلی ممنون از کمکت.
یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه بادبند یا دیوار برشی بر چه اساسی محاسبه میشه؟
سلامسلام ، من قبلاً هم گفتم ، هرچقدر شما فاصله رو بیشتر بگیرید ، اندازه ارتفاع تیر و مقطع ستونتون بیشتر میشه ، مثلاً اگر 5 متر باشه ممکنه با ستون 40*40 جواب بده ، ولی بکنیدش 10 متر ممکنه با ستون 100*100 جواب بده . اون رو باید در نظر بگیرید .
در مورد کنسول هم تا 1.5 متر کاملاً مجازه ، بیشتر از اون هم میشه کنسول داد بشرطی که ضوابط طراحی کامل رعایت شده باشه .
در مورد انواع پی که قبلا توضیح دادم فک کنم خونده باشی.اولین سوال رو خودم می پرسم.
جریان انواع پی چیه؟!
بر حسب چه چیزهایی پی ها تغییر می کنه!!!
.
راستی، باید بگم، اشتباه کردی این تاپیک رو زدی چون کچلت می کنم!!![]()
همه اینا بستگی به محاسبات داره، اگه در طراحی یک سازه ی بتن مسلح از دیوار برشی استفاده بشه به همون نسبت قطر ستونا کمتر میشه، بازم میگم همه اینا بستگی محاسبات طراح داره، البته عوامل دیگه ای هم مثل ضوابط آیین نامه،نقشه های معماری و ... تأثیر دارن.نوع سازه با توجّه به نوع کاربری ساختمان ها س اما یه سوال مهم
برای سازه کلّیه ساختمان های فرهنگی و مذهبی طرح توسعه، از سیستم قاب خمشی بتن آرمه(با شکل پذیری متوسّط) استفاده میشه و دلیل عدم استفاده از دیوارهای برشی توی اونا چیه مهندس؟؟؟
اوه اوه اوهنوع سازه با توجّه به نوع کاربری ساختمان ها س اما یه سوال مهم
برای سازه کلّیه ساختمان های فرهنگی و مذهبی طرح توسعه، از سیستم قاب خمشی بتن آرمه(با شکل پذیری متوسّط) استفاده میشه و دلیل عدم استفاده از دیوارهای برشی توی اونا چیه مهندس؟؟؟
ببخشن دوستان میخو.استم یه سوال بپرسم اینو استادمون ازمون سوال کرده گفته در موردش تحقیق کنین
اینکه دو تا فونداسیون غیرهمسطح تو کارمون داریم چطور این دوتا رو بهم وصلشون یا ارتباط بدیم میشه کمکم کنین ممنون میشم![]()
سلام گرامی...با سلام
میشه لطف کنین و یه اطلاعات کلی در مورد گرایش های سازه و راه و ترابری واسه مقطع ارشد بهم بدین و اینکه بازار کار کدوم یکی بهتره؟
ممنون