سلام تو این تالار کسی از پیام نور همدان هست اگه هست بگید لطفا![]()
سلام. بچه هایی که میخوان تازه کنکور بدن واسه درس زبان ( حتی اگه قصد ندارید به سوالای زبان پاسخ دهید) حتما به این سایت یه سری بزنین.
من که حال کردم.
www.gozineakhar.com
سلام تو این تالار کسی از پیام نور همدان هست اگه هست بگید لطفا![]()
سلام شیما جانسلام از اونجایی که گفتین هر سوالی رو جواب میدین یه درخواستی داشتم.راستش من واسه انتخاب واحد این ترم یه کم سردرگم شدم.ما سال بالایی صنایع تو دانشگامون نداشتیم که ازشون بپرسم آخه خودمون سال بالایی هستیم.میشه راهنماییم کنید و بگین از دروس زیر کدوما رو بهتره این ترم(ترم 5)بردارم؟اگه درمورد هر درس توضیح مختصری هم بدین ممنون میشم:
کنترل موجودی-کنترل کیفیت-طرح ریزی-کنترل پروژه-ارزیابی کاروزمان-آز اندازه-روش2-تحقیق در عملیات2.
سلام شیما جان
خوش اومدی به جمع ما
عزیزم به نظر من اینا رو بردار
اینکه میگم نظر من از روی پیش نیاز میگم بهت
کنترل موجودی
کنترل پروژه
ارزیابی
آز اندازه
روش 2
سلامسلام به همه مهندسای گل ایرانی ( مخصوصا مهندسین صنایع).
امسال قراره دانشجو بشم البته اگه خدا بخواد.
یه سوال داشتم به نظر شما دوستان آمار دانشگاه ملی بهتره یا صنایع پیام نور؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلامبه نام خدای دوست داشتنی
سلام
خسته نباشید دوستان
خوبین؟
دوستان سوالی ازتون داشتم:
این ترم دانشگاه ما کلاس 3dmax برگزار می کنه من شنیدم این نرم افزار برای صنایع هم مفیده
می خواستم بدونم آیا صحت داره؟
اگر داره چه سطحی لازم داره؟
ممنون
در پناه خدای دوست داشتنی![]()
سلام
بستگی داره به چه مباحثی از مهندسی صنایع علاقه داری،ولی روی هم رفته زیاد به کارت نمیاد،اگه به مباحث تکولوژی صنعتی علاقه داری بهتره بری سراغ نرم افزارهای طراحی صنعتی مثل AutoCAD ، Solidworks و....
خیرممنون از پاسختون
من گرایشم تحلیل سیستم هاست .
autocad رو که تو نقشه کشی گذروندیم
پس شما توصیه نمی کنی؟
از لطفتون ممنون![]()
سلام
من ورودی 89 هستم...
این درس ها رو هم برای این ترم خود دانشگاه واسم انتخاب کرده...
ریاضی 1.......3واحد
فیزیک 1........3 واحد
زبان خارجه....3 واحد
نقشه کشی صنعتی......2واحد
اقتصاد عمومی 1....2 واحد
کارگاه ماشین افزار1.....1 واحد
عمومی....3واحد
سر جمع 17 واحد...
چه جوریه؟ سخته یا آسونه؟
عالیه..بهترین درس ها بهتون خورده..مخصوصا نقشه کشی و کارگاه که مهمن برای ترم اولسلام
من ورودی 89 هستم...
این درس ها رو هم برای این ترم خود دانشگاه واسم انتخاب کرده...
ریاضی 1.......3واحد
فیزیک 1........3 واحد
زبان خارجه....3 واحد
نقشه کشی صنعتی......2واحد
اقتصاد عمومی 1....2 واحد
کارگاه ماشین افزار1.....1 واحد
عمومی....3واحد
سر جمع 17 واحد...
چه جوریه؟ سخته یا آسونه؟
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
دوستان می خواستم بدونم از چه ترمی باید یادگیری در مورد ISO ها رو شروع کرد و چطور میشه این کار رو کرد؟
ممنون از همه ی دوستان
در پناه خدای دوست داشتنی![]()
دوست عزیز این مباحث رو شما از همون ترم اول هم می تونید شروع کنید, از طریق دوره هایی که خود دانشگاه و یا در انجمن ها, موسسات و سازمان ها در بیرون برگزار میشه میتونید شرکت کنید. ولی توصیه میشه زیاد دنبالش نرید چرا که بحث iso یه بحث متداول و عمومی برای تمامی رشته ها شده و مثل قدیم دیگه صرفاً در تخصص مهندسین صنایع نیست. دوره های تخصصی تر و بهتری برای مهندسین صنایع وجود دارند!
سلام دوستان من مهندسی صنایع پیام نور قبول شدم و خیلی نگرانمآخه میترسم کارای عملی رشتمو خوب یاد نگیرم / شما بگید چکار باید بکنم؟
اصلا شما کسی رو میشناسید با مدرک مهندسی صنایع پیام نور سر کار رفته باشه؟
ممنون از راهنماییتون / یه چیز دیگه : نرم افزارها رو چطوری باید یاد بگیرم؟ جای خاصی باید کلاس برم؟ اگه بخواید پنج نرم افزار مهم صنایع رو معرفی کنید کدوم ها رو معرفی میکنید؟
ممنون از راهنماییتون / یه چیز دیگه : نرم افزارها رو چطوری باید یاد بگیرم؟ جای خاصی باید کلاس برم؟ اگه بخواید پنج نرم افزار مهم صنایع رو معرفی کنید کدوم ها رو معرفی میکنید؟
سلامبا سلام
می خواستم بدانم شما آشنایی با شبیه سازی با نرم افزار آرنا دارید؟
من پروژه ای دارم در این مورد که می خواستم اگر می توانید کمکم کنید.
«من می خواهم حرکت یک پرتاب را شبیه سازی کنم منظور از حرکت پرتاب منظور همان جسمی که با یک صورت اولیه و در یک زاویه مشخص پرتاب می شود و یک سهمی را می سازد>>
این را می خواهم به صورت انیمیشن شبیه سازی کنم
لطفا کمکم کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |