لطفا میشه منو در انتخاب یه گرایش واسه ارشد کمک کنید. یه خورده بین صنایع_صنایع و بهره وری شک دارم.
مرسی
سلام من دانشجوی سال اخر مهندسی صنایع هسم میخام واسه ارشد بخونم نمیدونم گرایش صنایع_صنایع بخونم یا بهره وری ؟
میشه منو راهنمایی کنید؟
سلام من دانشجوی سال اخر مهندسی صنایع هسم میخام واسه ارشد بخونم نمیدونم گرایش صنایع_صنایع بخونم یا بهره وری ؟
میشه منو راهنمایی کنید؟
سلام دوستان مي خواستم بدونم دانشجوي سال دوم تو اين رشته براش كاري هست؟در جه زمينه اي ميتونه كار كنه؟
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
عیدتون مبارک
اگر سوالی که می خوام بپرسم جاش این جا نیست یا تکراریه به بزرگواری خودتون ببخشید و بذارید به حساب اینکه زیاد تو سایت نمیام . جواب این سوال خیلی برام حیاتی هست.
من اول راه مهندسی صنایع هستم اگر بخوام یه مهندس صنایع متخصص و عالی باشم باید چیکار کنم؟
ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید.
خیلی ممنون
در پناه خدای دوست داشتنی![]()
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
عیدتون مبارک
اگر سوالی که می خوام بپرسم جاش این جا نیست یا تکراریه به بزرگواری خودتون ببخشید و بذارید به حساب اینکه زیاد تو سایت نمیام . جواب این سوال خیلی برام حیاتی هست.
من اول راه مهندسی صنایع هستم اگر بخوام یه مهندس صنایع متخصص و عالی باشم باید چیکار کنم؟
ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید.
خیلی ممنون
مهمترین هاش access و excelدر ضمن یه زحمت دیگه هم داشتم .
میشه بفرمایید الان دقیقا تا قبل از شروع ترم جدید چه نرم افزارهای عمومی رو باید یاد بگیرم؟
ممنون میشم![]()
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
بینهایت سپاس گذارم .ممنون از لطفتون .برای اینکه بفهمم به کدوم فیلد علاقه دارم باید بگذارم با زمان این کار انجان بشه یا کار خاصی باید انجام بدم؟
تو زحمت افتادید
age kesi eghtesad mohandesi,amar,eghtesad omomi,tahghigh dar amaliat1 va 2,modiriat mohandesi,modiriat porozhe,osole hesabdari va naghshekeshi ro pas karde bashe mitone?
سلام
به همهی بچه های عزیز
من یه سوال حیاتی دارم که اگه کسی باشه همیین الان بهم جواب بده یه دنیا ممنون ش میشم.
کارم واسه این حسابی گیر کرده بچه ها/
ببینین دوستان من روی PC
شخصی پریماورا 5 رو نصب دارم اما الان اومدم روی لب تاب که ویندوز ویستا روش هست نصب کنم دیدم باید واسه ویستا گویا پریماورا 6 رو نصب کنم.
حالا که P6
رو نصب کردم چون SQL SERVER
رو P6 کامل نصب میکنه و قسمت به قسمت تیک میزنه دیدم که قسمتی که مربوط به دیتا بیس هست DATA BASE
رو نصب نمیکنه / تورو خدا یکی کمک کنه چیکار کنم.؟ اون وقت وقتی همش کامل تموم میشه PMBD
DETA BASE این پی ام دی بی CONNECT نمیشه و واسه همین هم مسلما پریماورا ران نمیشه /
خواهش میکنم اگه کسی میدونه هر موقع سوالم رو دید برام به این ای دی جواب بده/
N.BEHZADI_SANAYE@YAHOO.COM
بی نهایت ممنون/
سلام
به همهی بچه های عزیز
من یه سوال حیاتی دارم که اگه کسی باشه همیین الان بهم جواب بده یه دنیا ممنون ش میشم.
کارم واسه این حسابی گیر کرده بچه ها/
ببینین دوستان من روی PC
شخصی پریماورا 5 رو نصب دارم اما الان اومدم روی لب تاب که ویندوز ویستا روش هست نصب کنم دیدم باید واسه ویستا گویا پریماورا 6 رو نصب کنم.
حالا که P6
رو نصب کردم چون SQL SERVER
رو P6 کامل نصب میکنه و قسمت به قسمت تیک میزنه دیدم که قسمتی که مربوط به دیتا بیس هست DATA BASE
رو نصب نمیکنه / تورو خدا یکی کمک کنه چیکار کنم.؟ اون وقت وقتی همش کامل تموم میشه PMBD
DETA BASE این پی ام دی بی CONNECT نمیشه و واسه همین هم مسلما پریماورا ران نمیشه /
خواهش میکنم اگه کسی میدونه هر موقع سوالم رو دید برام به این ای دی جواب بده/
N.BEHZADI_SANAYE@YAHOO.COM
بی نهایت ممنون/
سلام دوستان
من میخواستم پروژه پایانیم رو روی شبیه سازی سیستم نوبت دهی بانک وتجزیه وتحلیل سطح خدمت دهی بانک انجام بدم
اما یکی از دوستانم بم گفت شاید برای پروژه پایانی موضوع ساده ای باشه
میخواستم نظر شما هم بدونم و اینکه اگه سیستم صف بهتری سراغ دارین بهم معرفی کنین
خیلی ممنون
مشکل بنده که اینجوری حل شد, در کل اگر ویندوزتون اورجینال خود لپ تاپتون نیست شک نکنید آخرین و تنهاترین راه نصب همون ویندوز اورجینال هست. وگرنه دنبال راه های دیگه باشید.بازم سلام.
اما فکر نمیکنم این جوری حل بشه/ اما با عوض کردن ویندوز ؟آخرین راه حل هست ؟؟؟
آخه الان دیگع اصلا ریمووو نمیشه کامل واسه نصب مجدد/
یکی کمک کنه/ خواهشا/
من تصور می کنم شما باید از انجمن علمی اونجا باشید و تصمیم دارید این دوره ها رو برگزار کنید.عزیزان جان می خواستم بپرسم آیا کسی می داند آموزش نرم افزار حسابداری برای دانشجویان رشته صنایع مناسب هست یا نه وکدام نرم افزار بهتر وکاربردی تر است؟ دوره ارتباط با مشتری crmوشايستگي كار
آفرینی رویکرد kabودوره زمان سنج و
matlab به چه سطح علمی نیاز دارد(ترم
چند بایدباشه؟)بچه این برای مهندسان صنایع
دانشگاه قم خیلی مهم است اگر می تونید
یاری کنید . یاعـلــی![]()
باسلام وتشکر به اندازه عددعشق به توان محبت فکر شما درست بود ما می خواهیم این دوره هارا در دانشگاه قم برگزار کنیم ونیاز مبرم به یاری داریم لذا از تو عزیز می خواهم هرتعداد دوره که مناسب صنایعی ها هست را برایمان بیان کنیمن تصور می کنم شما باید از انجمن علمی اونجا باشید و تصمیم دارید این دوره ها رو برگزار کنید.
دوره حسابداری اصلاً نیازی نیست چرا که در حیطه تخصصی مهندسان صنایع با پاس کردن تنها 3واحد حسابداری نیست. matlab هم همین طور نیازی نیست.
اما CRM و کارآفرینی KAB دوره های خوبین و تقریباً می شه تو هر مقطعی گذروندش.
و منظورتون از دوره آخر هم اگر زمان سنجی هست, نیازی نیست چرا که تو واحدهای درسی گنجانده شده و به دوره ی خاصی احتیاج نداره.
اگر به دنبال دوره های خوب و کاربردی مهندسی صنایع هستید بگید که من تو هر فیلد یک سری دوره بهتون معرفی کنم.
![]()
باسلام وتشکر به اندازه عددعشق به توان محبت فکر شما درست بود ما می خواهیم این دوره هارا در دانشگاه قم برگزار کنیم ونیاز مبرم به یاری داریم لذا از تو عزیز می خواهم هرتعداد دوره که مناسب صنایعی ها هست را برایمان بیان کنی![]()
بازار کار اشباع شده؟! همیشه کار هست به شرطی که کارکن باشه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |