تو فکرش باش تا خوابت ببره
شما انگاري نميخواي باور كني كه اينجا نبايد پيغام بدي
باشه عزيزم هرچي ميخواي بگو ما رو بهرمند كن
تو فکرش باش تا خوابت ببره
شما انگاري نميخواي باور كني كه اينجا نبايد پيغام بدي
باشه عزيزم هرچي ميخواي بگو ما رو بهرمند كن
مثلا جلو خودتون رو نگیرین چی می شه؟؟؟ببين من ديگه وي تاپيك شما لنگيا نميام ولي ببينم يكي ديگه از شما لنگيا اينجا مياد فكر نكنم بتونم ديگه جلوي خودمو بگيرم
بابا غیرتت منو کشتهمثلا جلو خودتون رو نگیرین چی می شه؟؟؟![]()
یعنی بد کاری می کنیم تاپیک سوت و کورتون رو شلوغ و فعال کردیم؟ خیلی بی انصاف تشریف دارین این عوض تشکرتون هستش؟
واقعا که.... همون بهتر که دارین هواداری اون تیم اس تق لا لو می کنین...معذرت می خوام اما اگه لیاقت داشتین هوادار اس اس نمی بودین.... شاد باشید.
منم ضد امير خانم چون ايشون ضد ناصرخان تشريف دارن ولي بهرحال الان مربي استقلال هستش و بايد ازش حمايت كرد
البته استقلال که خونه اول وآخر ماست افشین خان
وقتي ميگم هرچي ادم عوام بي تحصيلاته شده طرفداره پرسپوليس بگيد نهمثلا جلو خودتون رو نگیرین چی می شه؟؟؟![]()
یعنی بد کاری می کنیم تاپیک سوت و کورتون رو شلوغ و فعال کردیم؟ خیلی بی انصاف تشریف دارین این عوض تشکرتون هستش؟
واقعا که.... همون بهتر که دارین هواداری اون تیم اس تق لا لو می کنین...معذرت می خوام اما اگه لیاقت داشتین هوادار اس اس نمی بودین.... شاد باشید.
مشق شبمون....
پرسپولیس سرور اس تق لا له
شاد باشید.
واقعا كه اين لنگي ها از ادب بهره اي نبرده اند .
نه که شما بردین با ادب
تاسف هم براي شما كمه ..... خصوصا شخص شما .
nimitzo جان با این با ادب کاری نداشته باش
اینو من میشناسم
اونقدر خرابش کردیم رفت زودی نام کاربریشو عوض کرد
اخه دیگه روش نمیشد بیاد اینجا![]()
خیلی با حال بود در ضمن هر وقت استقلالی ها نیان تو تاپیک ما ، ما هم دیگه اینجا نمی یایم
شما عادت دارين تو همه تاپيكا سر بزنيد درست نميشيد مثلا يه وقت مي بيني بحث المپيك علي مياد پست ميده كه قطبي برگشت ايران!!!ما هم به اين چيزا عادت كرديم
در ضمن جمعه همه چيز مشخص ميشه
من مي خوام برم بازي رو از نزديك ببينم هواي رشت بد بارونيه هواي اونجا چطوره مي ترسم بام اونجا بعد بارون باشه زير بارونم كه بازي حال نميده هواي اونجا چطوره؟؟؟
هوا چطوره بليط رو چطور مي فروشن خبر رسيده از آشناها كه بليط تو ورزشگاه مي فروشن خبر كنيد كه كلي آدم اينجا منتظرن با هم بيايم؟؟؟
((يه دل ميگه برم برم يه دلم ميگه نرم نرم))
ای بابا افشین خان داشتیم
تا می خوای مثال بزنی یاد من می افتی
خیلی گلی
![]()
[/size]
داداش به خودتون باید بخندین...یه نگاه به خودتون بندازین.... ملتفت شدین؟
درضمن مشق شبم رو هم از حفظم اونم چی؟ تا آخر خط زندگی......
پس یه باره دیگه با هم مشق شبمون رو مرور خواهیم کرد...
آماده هستین؟
1
2
3
شاد باشید.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
► •*♥*•◄ 4 مهرماه تاسیس باشگاه استقلال تبریک ► •*♥*•◄ | فوتبال ایران | 9 |