دوستان عزیز اگه وقت دارید حتمن بخونیدش!!!ممنون میشم!!!
سلام بی رحم نباشید...
مردم ایران همیشه با اذربایجانشون افتخار میکردنو میکننو خواهند کرد!!!
تلویزیونم دیگه حواسشون نبوده خنده بازارو پخش کردن ...
شب بعدش دیدیکه بازیگران خنده بازار همه اومدن تسلیت گفتن!!!!
بعدشم عزای عمومی بم به خاطر این بود بم یه شهرستان بزرگه!!!!!
حدود جمعیتش۷۳٬۸۲۳هزار جمعیت داشته!!!
که نعداد کشتگان بیش از 30هزاز نفه کشته شدن!!!
درصورتیکه زلزله ی اذربایجان فقط در3شهرستان(یا روستا!!دقیق نمیدونم)اتفاق افتاده!!!!
و این که در زلزله ی اذربایجان تعداد تلفات جانی تا کنون حدود یک صدم برابر می باشد!!!!
باز هم نمیدانم شاید عزای عمومی لازم بود!!!!
واین درشرایطی است که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در اجلاس سران کشورهای اسلامی در شهر مکه مکرمه میباشد!!!!
وباز با این حال معاون اول خود و وزرای لازم را به دستور خود به منطقه ی زلزله زده فرستاده تا براروده خسارت شده و کارهای لازم را صورت دهند!!!
واز همه مهم تر در زلزله یبم کسی در روز2دوم زلزله شروع به ساخت خانه برای بازماندگان نکرد!!!و لی در اذربایجان......
شایدم شما درست میگویید!!ولی من میدانم در حق اذربایجان کوچکترین ذره ای ناحقی صورت نگرفته واین خودتان هستید که این تصورات را دارید!!!!!
در بازی هادی ساعی و حسین رضا زاده و....ایا اهنگ های ملی و افتخار امیز قهرمانی برای انها پخش نشد.....
در صورتی بم هم مفاخری چون ایرج بسطامی و...داشت!!!!
پس یک طفه به قاضی نروید!!!1
درپایان عرایضم بگم که من اهل استان کرمان!!!
من از صمیم قل به تمامی اذربایجانی های خون گرم و بدون غل وغش این زلزله ی جان سوز رو تسلیت عرض میکنم و برای بازماندگان ازدرگاه ایزد منان اجر و صبر خواستارم!!!!
ور در اخر هم

اون دوستمون که گفته بود خنده بازار پخش میکنیدو.....)
من در این منطقه و کمک به زلزله زدگان کوچکترین...
در میان زلزله زدگان آذربایجان شرقی به دلجویی از آن... مستقیم با مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی اختصاص داد بنا... از زلزله زدگان در این مناطق حضور یافته بود عباسی... کمک به زلزله زدگان کوچکترین کاری است که از دستم...
در ضمن آقای احسان حدادی هم مدال نقره ی خود(معروف به نقره ی طلایی ایران را)به مردم زلزله زده ی اذربایجان اهدا نمود!!!!
ودر اخر اذرباجان همچنان سرور ایران بوده و هست و خواهد ماند!!!باز تصمیم با شماست!!!