برا من می نویسه کاربر گرامی کارنامه مورد نظر موجود نمی باشدبله منظورم همون آزمون رایگانه از کتاب سعید پوره.
منم هزینه ای پرداخت نکردم ولی کارناممو دانلود کردم.خیلی راحته. توی کانال حامد ایرانشاهی توضیح داده.
به لینک زیر تشریف ببرید
http://memarico.com/CMS_UI/karname.aspx
و شماره موبایل و اون کد رو وارد کنید بعد شماره 1 رو دان کنید.
البته این آزمون بیشتر به حافظه کوتاه مدت مربوط میشد یعنی با سه چهار روز خوندن خیلی راحت بدست میاد این درصدا
یعنی نه میشه گفت کسی که درصداش بالاست نتیجه ی خوبی هست نه این که اگر کسی میانگین درصداش پایینه دانشجوی ضعیفیه!!!
بازم از میانگین درصد همه ی بچه ها و رتبه 1 میشه فهمید که این آآزمون نسبت به کنکور اصلی میاتگین بسیار بالایی داشته
پس نگرانی شما و خوشحالی نفرات برتر کاملا بیخوده (کاذبه)
سلام
درصدای منم خوب نشد:
دروس فني ساختمان:56.67 %
دروس تاريخ و مباني نظري:52.22 %
درک عمومي معماري:40.00 %
درک عمومي معماري منظر:60.00 %
تراز معماری:6889.67
رتبه در معماري:491![]()
https://************/joinchat/CdEQmgcgzo4WKj-VkMmQigسلام بچه هابچه ها آدرس تلگرامی که استاد علی مدد گذاشتن تو سایتشون برا بررسی جوابا پیدا نمیشه
شما اطلاعی از آدرس درستش دارین؟
هستن همه...ولی نامحسوسن,میخونن لایک میکنن ولی پست نمیزارن
من که خودم استرسی شدم چون نزدیک کنکوره...هر کاری غیر از درس خوندن انجام میدم عذاب وجدان میگیرم![]()
![]()
![]()
من دوس دارم پست بذارم ولی همش میگم یه وقت باعث نشم زبونم لال بقیه از درس عقب بیفتنمن که همواره هستم : )
پستم میذارم
جواب نمیدین اخه : ( تو روحیه آدم تاثیر میذاره خب : ))))
دیگه روزی 10 دقیقه که آدمو از درسا عقب نمیندازهمن دوس دارم پست بذارم ولی همش میگم یه وقت باعث نشم زبونم لال بقیه از درس عقب بیفتن.....
من دوس دارم پست بذارم ولی همش میگم یه وقت باعث نشم زبونم لال بقیه از درس عقب بیفتن.....
دیگه روزی 10 دقیقه که آدمو از درسا عقب نمیندازه
من که روزی 10 ساعت پِرتی دارم![]()
سپیده جونم منظورم درس خوندن بچه هاست.وگرنه به قول عاطفه من میام اینجا انرژی میگرمدیگه روزی 10 دقیقه که آدمو از درسا عقب نمیندازه
من که روزی 10 ساعت پِرتی دارم![]()
من به گودزیلامون جایزه میدم تا بیدارم کنه (ببین کارم به کجا کشیده!!من که جنبش و حرکت و درس خوندن بقیه رو ببینم بیشتر میخونم
منم پرتی زیاد دارمبیشترش خوابه
![]()
اره اين جنبش وحركت انرژي دهندست٠من که جنبش و حرکت و درس خوندن بقیه رو ببینم بیشتر میخونم
![]()
منم خیلی زیاد میخوابم....نمیدونم چرا,انگار درس میخونم مغزم خسته میشه,حالا هیچکدوم هم یادم نمیمونه هااا بیخودی خسته میشهمن که جنبش و حرکت و درس خوندن بقیه رو ببینم بیشتر میخونم
![]()
منم خیلی زیاد میخوابم....نمیدونم چرا,انگار درس میخونم مغزم خسته میشه,حالا هیچکدوم هم یادم نمیمونه هااا بیخودی خسته میشه![]()
سلام. جواب و اینجا آپلود کردم. اگه کوچیک افتاده از لینک زیر دانلود کنین.سلام بچه ها. خسته نباشید. میشه جواب این سوال رو اگه کسی بلده بنویسه؟ مرسی
سوال 53 کنکور 93 معماری
ضریب انتقال حرارتی کلبه ای به ابعاد 3×3×3متر در کوهستان چند وات بر متر مربع درجه ساتی گراد باید باشد که بتواند با جذب مستقیم تشعشعات به میزان 500وات از بازشوهای شفاف و اختلاف دمای 12 سانتی گراد در تعادل حرارتی 20درجه باقی بماند؟
مرسی خیلی هم عالیه. دستتون درد نکنه. به نظر منم سوال اشکال دارهسلام. جواب و اینجا آپلود کردم. اگه کوچیک افتاده از لینک زیر دانلود کنین.مشاهده پیوست 257069
http://s6.picofile.com/file/8245996576/IMG_20160405_201836_1.jpg
در ضمن جواب نهایی به صورت تقریبی میاد. و یه موردم بگم که به نظرم سوال یکم ایراد داره
(اگه نتونستین دستخط و بخونین بگین تا توضیح بدم)
خواهش می کنممرسی خیلی هم عالیه. دستتون درد نکنه. به نظر منم سوال اشکال داره
یه سوال، چرا به جای مساحت، حجم حساب کردین؟
ممنون از پاسختون. موفق باشین.خواهش می کنمیکی از اشکالاتش همینهه به نظرم. اون قسمت بالا که نوشتم متر، منظورم واحد هر کدوم از عدداست. اگه بخوایم حجم در نظر بگیریم میشه متر مکعب که در این صورت با واحد میزان انتقال حرارت تلف شده یا کسب شده (U) متفاوت میشه که درست نیست. ینی به جای اینکه بگیم واحد U، وات بر متر مربع درجه کلوینه باید بگیم وات بر متر مکعب درجه کلوین!!! صورت این سوال پر از ابهامه به نظرم
برا همین شاید باید یکم موضوع رو آسون تر بگیریم و پیچیده ش نکنیم. من از جواب به صورت رسیدم دیگه، ینی تنها راه حلی که جواب سنجش و نتیجه میده ضرب این سه تا 3 هست! (شما خودتم امتحان کنی و هرجور حساب کنی میبینی درست نمیشه)..البته میتونیم اینجوریم بگیم که به جای حجم یا مساحت یه دیوار، مساحت سه تا دیوار رو حساب کرده...ینی (3*3)*3
![]()
نانو برای مدیریت خیلی مهمه، برای تکنولوژی مثل بقیه کتابای حاشیه ای، که باید خوند ولی ممکنه هیچ سوالی هم ازش نیاد. برای انرژی هم مستحبه :دیدوستان کیا کتاب نانوتکنولوژی رو خوندن؟؟ خیلی مهمه آیا؟؟ یعنی سوال ازش زیاد میاد تو کنکور هنرهای ساخت؟؟
من دارم گرامر کتاب اصفهانی رو میخونم،خود کتاب حجیمه ولی قسمت گرامرش خیلی مختصر و کاربردیه،البته اگه گرامرتون ضعیفه شاید کم باشه ولی واسه کسی که گرامرش در حد متوسطه خیلی خوبهسلام بچه ها
خداقوت به همه تون
واس گرامر یه کتاب مختصر و مفید نمیشناسید چند روزه بشه خوند ؟؟!!!
خدارو شکر پس نمیخونمنانو برای مدیریت خیلی مهمه، برای تکنولوژی مثل بقیه کتابای حاشیه ای، که باید خوند ولی ممکنه هیچ سوالی هم ازش نیاد. برای انرژی هم مستحبه :دی
سلام.بهتره بپرسین کدومارو خوندین .لیسته کوتاه میشه، سر بقیه رو درد نمیاریمسلام دوستان. میبینم که حسابی مشغولین. میگم شما هم مثل من نخونده زیاد دارین؟؟من بالاخره نرسیدم تنظیم و تاسیات بخونم و شاید دیگه نخونم. تازه نصفه طراحی لرزه ای و فناوری نوین هم دارم. سیستم هم نصفشو دوره نکردم. شما چ خبر؟ فقط دوره یا چیز جدیدم میخونید؟
من ترجیح میدم برای حفظ روحیه م عقب موندگیام رو نشمرم و به "وای بر من" اکتفا کنم :|سلام دوستان. میبینم که حسابی مشغولین. میگم شما هم مثل من نخونده زیاد دارین؟؟من بالاخره نرسیدم تنظیم و تاسیات بخونم و شاید دیگه نخونم. تازه نصفه طراحی لرزه ای و فناوری نوین هم دارم. سیستم هم نصفشو دوره نکردم. شما چ خبر؟ فقط دوره یا چیز جدیدم میخونید؟
من ترجیح میدم برای حفظ روحیه م عقب موندگیام رو نشمرم و به "وای بر من" اکتفا کنم :|
سلام.بهتره بپرسین کدومارو خوندین .لیسته کوتاه میشه، سر بقیه رو درد نمیاریم....چی فک می کردیم چی شد!!! من فیزیک 2 رو دو بار خوندم اما چیز زیادی ازش یادم نمونده
. تاسیسات مکانیکی هیچی نخوندم (عمرا اگه بخونم. سرم برم نمیرم سراغ تاسیسات مکانیکی). حالا شاید الکتریکی رو بخونم. امروز برا اولین بار فیزیک 1 رو خواستم یه دور بخونم از بس حرف زدم فقط تا فصل 6 تموم کردم. حالا خدا میدونه بقیشو برسم بخونم و یا دوره کنم
. فناوری نوین رو لازمه یه دور دیگه بخونم. چون سیستما رو قاطی می کنم. در کل برا من وزنه دوره سنگینتر از خوندن مبحث جدیده. البته اگه جزوات دکتر خرسند و جزوه های تاریخ رو حساب نکنیم. چون اونارم هنوز نتونستم بخونم به اون شکل
![]()
جناب مهندس حق دارین. جزوه بهتره، ولی جزوه ها رو دیدم، قاطی کردم مطالب و. مثلا نمی دونستم زمان واخنش یه عبارته یا اشتباه تایپیهبه نظر من کتاب نخونید جزوه بهتره الان.فکرکنم جزوه های ایزدی تو باشگاه باشه
من ترجیح میدم برای حفظ روحیه م عقب موندگیام رو نشمرم و به "وای بر من" اکتفا کنم :|
سلام دوستان. میبینم که حسابی مشغولین. میگم شما هم مثل من نخونده زیاد دارین؟؟من بالاخره نرسیدم تنظیم و تاسیات بخونم و شاید دیگه نخونم. تازه نصفه طراحی لرزه ای و فناوری نوین هم دارم. سیستم هم نصفشو دوره نکردم. شما چ خبر؟ فقط دوره یا چیز جدیدم میخونید؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |