کسی این طرفا پیداش نیست...این روزای آخر انگار همگی سخت مشغول درس خوندنن..
یعنی همه قراره پنج شنبه و جمعه بترکونن...
کسی این طرفا پیداش نیست...این روزای آخر انگار همگی سخت مشغول درس خوندنن..
چرااا استرس داری؟؟من پیدامه ! نمیتونم خودمو آروم کنم
خیلی استرس دارم! همش میگم چی میشد تنبلی نمیکردم اینقد!چرااا استرس داری؟؟
من پیدامه ! نمیتونم خودمو آروم کنم
به گذشته فکر نکن هممون تنبلی کردیم با این فکرا فرصت این چند روز رو هم از دست میدی به جاش انرژی مثبت بده به خودت.یه بخش زیادی از کنکور شانسه،با فکرای خوب شانس خودتو زیاد کن دوستمخیلی استرس دارم! همش میگم چی میشد تنبلی نمیکردم اینقد!
منم پیدامه !!
هی اینجا سر میزنم ببینم حرفی چیزی سخنی نکته ای
در جدال با شکیات کنکورم !!! انقد و خودم کار کردم شک دارها رو نزنم ، الان دیگه از سی تا سوال ده تا فقط میزنم !!!! از اونور بوم افتادم !!! درصد زبان بدون زدن شک دارا بیست و هشت و با زدن شک دارا پنجاه !!!!
قابل مقایسه س ؟؟؟!!!
هیچی دیگه تصمیم گرفتم تو کنکور شک دارارو بزنم :|||
به گذشته فکر نکن هممون تنبلی کردیم با این فکرا فرصت این چند روز رو هم از دست میدی به جاش انرژی مثبت بده به خودت.یه بخش زیادی از کنکور شانسه،با فکرای خوب شانس خودتو زیاد کن دوستم
دقیقا منم هنوز نانو رو نخوندم،گذاشتمش واسه روز آخر اگه وقت شد بخونمبستگی به درسش داره اگه یه درسیو شک داراشو درست میزنی، بزن ولی اگه قراره خرابش کنه نزن!
مرسی سپیده جون! امیدوارم هممون بهترینمون باشیم سر جلسه. من فن شناسی و فن آوری نوین رو باید یه دور دیگه بخونم. نانو رو نخوندم، به نظرت ارزششو داره که بخونمش؟
آره پارسال صبح بود,حالا مگه بده؟؟؟واااای چررراااا هنر ساخت ظهره امتحانشش؟؟؟
پارسال صبح بود فکر کنم
من مخم سر ظهر تعطیل میشهآره پارسال صبح بود,حالا مگه بده؟؟؟
كنكوره اصليتونه يا معماري هستينمن مخم سر ظهر تعطیل میشه
دوستان میشه جواب این دو تا تستو بذارید ؟
سوال ۷۲ کنکور ۹۱
سوال ۸۸ کنکور ۹۲
پاسخنامه راهیان ارشد و اکادمی رو دارم
اگه پاسخنامه دیگه ای دارید بگید ممنون میشم
تو این دو تا که جوابا مختلفه !!!
من بر عکسم صبحها مخم تعطیله،ولی صبحش اصلا درس نخون که ذهنت خسته نشهمن مخم سر ظهر تعطیل میشه
اصلی :|كنكوره اصليتونه يا معماري هستين
سلام...بچه ها من شماره سریال ثبت نامم و گم کردم، بقیه مدارک و دارم. شماره سریال مهمه؟ می خوام درخواست بدم به سنجش اما درخواست یا عمومیه یا شماره پرونده و کد پیگیری (که این دوتا رو دارم)، به نظرتون چیکار کنم؟
من فکر نکنم سریال مهم باشه! همیشه سالای پیش با کد رهگیری و شماره پرونده یا با کد ملی و شماره پرونده میشد که کارنامه و ... دید!سلام...بچه ها من شماره سریال ثبت نامم و گم کردم، بقیه مدارک و دارم. شماره سریال مهمه؟ می خوام درخواست بدم به سنجش اما درخواست یا عمومیه یا شماره پرونده و کد پیگیری (که این دوتا رو دارم)، به نظرتون چیکار کنم؟
اصلی :|
72 کنکور 91 میشه rfp
دو نمونه از اسناد و مدارک داریم، RFP واسه درخواست طرح پیشنهادی، RFQ واسه درخواست اعلام بها یا استعلام از تامین کننده ها
سوال 88 هم سوال مبهمیه، اما جواب سیمان پرتلند پوزولانی منطقی تره
همین دوتا کافیه دیگه، شماره پرونده و کد ملی واسه گرفتن کارت کفایت میکنه
بچه ها ازتون ممنونم. برا کارت ورود به جلسه و کارنامه لازم نیس ولی محض احتیاط درخواست دادم فوری فرستادن برام.من فکر نکنم سریال مهم باشه! همیشه سالای پیش با کد رهگیری و شماره پرونده یا با کد ملی و شماره پرونده میشد که کارنامه و ... دید!
نههههه منظورم کنکور معماریه
هردو تا سوال تاریخن !!!
سوال 72 کنکور 91......شمس العماره (گزینه 2).....در دوره قاجار معماری کاخ سازی و ساختمان مسکونی آمیزه ای از عوامل معماری ایرانی و اروپایی بوده است.دوستان میشه جواب این دو تا تستو بذارید ؟
سوال ۷۲ کنکور ۹۱
سوال ۸۸ کنکور ۹۲
پاسخنامه راهیان ارشد و اکادمی رو دارم
اگه پاسخنامه دیگه ای دارید بگید ممنون میشم
تو این دو تا که جوابا مختلفه !!!
عجیبه که حتی شب کنکورم هیشکی اینجا نیست!سلام به همگی
شب کنکوریتون پلویی
بیکار بودم گفتم بیام یه استرسی منتقل کنم و برم.
باای
با سلام : ) بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااا من استرس دارررررررررررررررررم به هیشکی هم نمیدم
خوشبحال هنرو ساختیا فردا میدن کنکورشون راحت میشن البته فک کنم اکثرا هردوتا رو امتحان میدن : )
بچه هاااااااااااااااااااا موفق باشیممممممممممم همه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | ||
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |