⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم جزوه استاد خرسند و خوندم (البته یکی دو روزی میشه که شروع کردم، تموش نکردم)، کتاب فناوری های نوین رو هم یه دور خوندم ولی چیز زیادی یادم نمونده، نیاز به مرور داره.
جواب سوال شمام به نظرم گزینه 4 میشه: مدرنیسم و پست مدرنیسم
گزینه 1 که هیچی
گزینه 3 هم که هیچی
اگه بگیم تضادشون در نفی تاریخه میشه مدرنیسم و پست مدرنیسم. درسته رمانتیسم هم تاریخ و نفی میکنه اما هنرکلاسیک رو نفی می کنه و مثلا هنر گوتیک رو نه!
اما اگه ذهن خلاق و یکم پیچیده طراح محترم رو در دور زدن دانشجو به حساب بیاریم ممکنه بگه پست مدرن از بطن مدرنه و بخشی از مدرن پس میشه رمانتیسم و نئو کلاسیسم.
در هر حال اگه جواب درست رو میدونین لطفا اعلام کنین و ملت و از نگرانی دربیارین:confused:

جواب میشه گزینه 4 چون صورت سوال گفته بیشترین تضاد که بین دو معماری پست مدرن و مدرنه بیشترین تضاد هست گزینه های دیگه هم تضاد دارن اما این دو دوره کاملا باهم در تناقضن

atp2

عضو جدید
من مخالفم
حالا نه به خطر اینکه تو کتاب من زده گزینه 2 ، هیچ توضیحی هم نداده که من بذارم اینجا :( درواقع دفترچه کنکور و پاسخنامه کلیدشه :(
ببینین دوستان ، معماری مدرن و پست مدرن هر دوتاشون دارن میگن تو بناهای جدید باید زندگی کنیم ، و پست مدرن از اینکه مدرن تو طراحی بنا به بوم و فرهنگ و تاریخ بی توجه بود اونو نقد کرد و سعی کرد که به صورت مفهومی بیاد اینارو بیاره توی بنا ، چون همه جا عین هم میساختن .
ولی نئو کلاسیک و رمانتیسیزم کلا از اولش از یه جا شروع نشدن ، نئوکلاسیک در رد سبک هایی که از خلوص معماری یونان روم فاصله گرفته بودن اومد کاملا از تاریخ و ظاهر بناهاش تاثیر گرفت و عین اونا طراحی کرد
در صورتی که رمانتیسیم از طراحی باغ و تاثیر از معماری چین شروع شد و اصلا نظم رو دوست نداشت و براساس طبیعت طراحی میکرد ، نه براساس اصول تقارن و ... یونان ،
تنها برخورد این دوتا ساخت بناهایی که تو نقاشی های پیرانزی از بناهای روم بود ، توی باغ ها برای شبیه تر شدن اون باغها به نقاشیاش، اخه چیش به تاریخ گرایی مربوط میشه که شبیه نئوکلاسیک باشه ؟ فقط همینکه اون بناهارو توش ساختن که اونم دقیقا تو کتاب بانی مسعود نوشته برای حس غم و اندوه بوده نسبت به گذشته نه برداشت از بناهای تاریخی که بیان هدفشون این باشه که چون اصول کلاسیک بهترین بوده ما بیایم عینشو بسازیم ،
ایا من غلط میگم ؟

atp2

عضو جدید
آخرین ویرایش:

honeybee1370

کاربر بیش فعال
:cry:
4 واقعا ؟ :( من فک میکردم تا الان 2 میشه :cryyyyyyyyy: :cry:
بچه هاااا : ( من جدیدا همه جوابام اشتباهه ، نمیشه زودتر کنکورو برگزار کنن تا بیشتر نگذره همرو منفی نزنم ؟ :cry:
من برم محو بشم :(
راستش من که این تاریخا رو الان نخوندم، ولی اینجوری که یادم میاد رمانتیسم درسته که طبیعت و احساس براش مهم بود ولی میومد از همون بناهای کلاسیک توی آثارش برای ایجاد حس نوستالژی استفاده میکرد، پس عملا خودِ آثار کلاسیک رو نفی نمیکنه به طور کامل . اما پست مدرنا به حالت اعتراض با مدرنیسم برخورد میکردن یعنی پست مدرن اومد تا بگه که شیوه ی مدرن اشتباهه.
حالا من نمیدونم حرفام درسته یا نه :biggrin:

من فکر میکنم که وقتی داریم سوال جواب میدیم، به خاطر اینکه حجم مطالبی که خوندیم خیلی زیاده اگه یه ذره تمرکز نداشته باشیم، اشتباه تحلیل میکنیم.
باید حسابی مرور کنیم مطالبو تا با هم قاطی نشه

qasedak_20

عضو جدید
نئو کلاسیک ( که برداشت از ظاهر بناهای کلاسیک مصر یونان روم بود با همون قواعد ) و رمانتیسم که از باغ شروع شد و تحت تاثیر طبیعت وحشی و بی نظم و باغسازی چینی و نقاشیهای پیرانزی بود ، و اینکه میومدن تو این باغا برای حس غم و نگاه اندوهناک به گذشته یه سری بناها رو کپی میکردن عینا تو باغاشون مثل پاگودا ،بعد معماری هم که انجام میدادن تلاش میکردن مثل یه تابلوی نقاشی با طبیعت ادغام شه. اینارو یادمه از رمانتیسم :cry: ولی بیشترین تفاوت این دوتان ،البته اینم بگم قبلا این تست رو دیده بودما : ))))) جوابشو میدونستم : )))))) که کدوم میشه ، واسه همین نمیدونم توجیهم درسته یا نه :(
مرسی جواب همینه ولی توجیهو واقعا نمیدونم چون من همش تو ذهنم این بود ک پست مدرن کلا برای مخالفت با مدرن ظاهر شد و ... فک میکردم جواب درس ۴ باشه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol: خوبین؟ بچه ها من یه سوالی خدمتتون داشتم. من چنتا از سوالای کنکور سالای پیش رو حل کردم ولی واقعا کار وقت گیریه. نمی دونم چرا اینجوریه!:cry:تو یه روز به زور یکی یا دوتاشو می تون بررسی کنم. برا شمام اینطوریه؟ بعد یه چیز دیگه اینکه هنوز چنتا سال مونده تا نگاشون کنم، کلی هم آزمون آزمایشی مونده. به نظر شما من یه هفته ای وقت بذارم اینارو دوره کنم؟ یا لازم نیست؟

qasedak_20

عضو جدید
سلام دوستان:gol: خوبین؟ بچه ها من یه سوالی خدمتتون داشتم. من چنتا از سوالای کنکور سالای پیش رو حل کردم ولی واقعا کار وقت گیریه. نمی دونم چرا اینجوریه!:cry:تو یه روز به زور یکی یا دوتاشو می تون بررسی کنم. برا شمام اینطوریه؟ بعد یه چیز دیگه اینکه هنوز چنتا سال مونده تا نگاشون کنم، کلی هم آزمون آزمایشی مونده. به نظر شما من یه هفته ای وقت بذارم اینارو دوره کنم؟ یا لازم نیست؟
تو فیلم مشاوره ۴ اقای ایرانشاهی برنامه ریزی کردن از سال ۸۵ تا ۹۱ رو تو عید تستاشپ بزنیمالبته من خیلی وقته شروع کردم بنظرم روزی یه سالو بزن هر چقدرم نرسیدی بعد عید

qasedak_20

عضو جدید
من خودم بیشتر تمرکزم رو اینه که قبل عید منابع رو یه جمع بندی بکنم واس تست و ازمون ازمایشی بعد عید هم وقت هست بازم باید با توجه به شرایط خودتون اولویت بندی‌کنی

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو فیلم مشاوره ۴ اقای ایرانشاهی برنامه ریزی کردن از سال ۸۵ تا ۹۱ رو تو عید تستاشپ بزنیمالبته من خیلی وقته شروع کردم بنظرم روزی یه سالو بزن هر چقدرم نرسیدی بعد عید

من خودم بیشتر تمرکزم رو اینه که قبل عید منابع رو یه جمع بندی بکنم واس تست و ازمون ازمایشی بعد عید هم وقت هست بازم باید با توجه به شرایط خودتون اولویت بندی‌کنی
ممنونم که جواب دادین:w27:.راستش اینکه برسم تا عید تموم کنم امکانش هست. مشکل اینجاس که تو روزی که سوال کنکور و حل می کنم دیگه وقتی برای درسای دیگه ندارم:cry:. این مشکل و نمیدونم چیکارش کنم. بشینم تو یکی دو هفته سوالارو حل کنم بعدش بقیه روزا رو برم سراغ برنامه ریزی اصلی یا اینکه تو یه هفته کی دو روز رو به حل سوالای کنکور اختصاص بدم و اینطوری تا نزدیکای کنکور طول میکشه:crying2:

honeybee1370

کاربر بیش فعال
مرسی جواب همینه ولی توجیهو واقعا نمیدونم چون من همش تو ذهنم این بود ک پست مدرن کلا برای مخالفت با مدرن ظاهر شد و ... فک میکردم جواب درس ۴ باشه
توو کتاب من زده گزینه 4! پس بالاخره چی میشه؟:surprised:

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
توو کتاب من زده گزینه 4! پس بالاخره چی میشه؟:surprised:

واسه منم زده 4 بنظرمنکه 4 درسته چون حتی توی توضیحات گفته که چارلز جنکز تضاد بین مدرن و پست مدرن را توی عمل هم علاوه بر حالت تئوری عنوان میکنه و تخریب اپارتمان ایگوپروت را مرگ مدرن و تولد پست مدرن میدونه
از اینجا به بعدش سلیقه ایه هر کدومو دوس داشتی بزن:biggrin: من 4 را بیشتر میپسندم:D

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه منم زده 4 بنظرمنکه 4 درسته چون حتی توی توضیحات گفته که چارلز جنکز تضاد بین مدرن و پست مدرن را توی عمل هم علاوه بر حالت تئوری عنوان میکنه و تخریب اپارتمان ایگوپروت را مرگ مدرن و تولد پست مدرن میدونه
از اینجا به بعدش سلیقه ایه هر کدومو دوس داشتی بزن:biggrin: من 4 را بیشتر میپسندم:D

honeybee1370

کاربر بیش فعال
:w15: خیلی خوب بود

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.میشه راهنمایی کنید بهترین روش برای مرور دروس فن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
همون مروره دیگه! مخصوصا برا سیستم. از من میشنوی تند تند مرور کن. در ضمن به قول جناب ایرانشاهی زمانی که برا مرور صرف میشه باید خیلی کمتر از بازه های اولیه خوندن یه موضوع باشه. من که هر وقت می خوام مرور کنم صدای مهندس تو گوشمه برا همین سعی می کنم تند تند بخونم. یه مورد دیگه اینکه من تا الان تاسیسات مکانیکی نخوندم ولی چند بار که تست زدم یه چیزایی دستگیرم شده. البته نمیگم می تونم به سوالات جواب بدما، فقط یه پیش ضمینه به آدم میده. پس اگه وقت داری تست بزن.

atp2

عضو جدید
من مرور نمیکنم کتابارو مثلا برا تاریخ کتابایی که خوندمو دیگه مرور نمیکنم جزوه خلاصه استادا و اموزشگاهارو میخونم ::w05:
ایا این کار اشتباه است ؟
همین کارا رو کردم همش قاطی شده ها :w05:
میشه نظرتونو بگید که خوبه کارم یا نه ؟
مثلا برا تاریخ ایران الان برا مرور دارم جزوه نسیم عسگری که تو باشگاه بودو میخونم ( جاداره بگم صفحه اول بخش رازی این جزوه نیست : ( خیلی ناراحتم : ( اخه خلاصه همه خصوصیاتو میگه تواین صفحه :( )
کتابارو هم بخونم بچه ها ؟ من خیلی جزوه اینا اطرافم دارم اعصابمو ریخته به هم یه عالمشونو که کلا گذاشتم جایی که نمیبینم ، ولی مهماش هستن اینجا ، نمیدونم کار درستیه که واسه مرور دیگه کتابو نخونم جزوه بخونم یا نه ؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مرور نمیکنم کتابارو مثلا برا تاریخ کتابایی که خوندمو دیگه مرور نمیکنم جزوه خلاصه استادا و اموزشگاهارو میخونم ::w05:
ایا این کار اشتباه است ؟
مثلا برا تاریخ ایران الان برا مرور دارم جزوه نسیم عسگری که تو باشگاه بودو میخونم ( جاداره بگم صفحه اول بخش رازی این جزوه نیست : ( خیلی ناراحتم : ( اخه خلاصه همه خصوصیاتو میگه تواین صفحه :( )
کتابارو هم بخونم بچه ها ؟ من خیلی جزوه اینا اطرافم دارم اعصابمو ریخته به هم یه عالمشونو که کلا گذاشتم جایی که نمیبینم ، ولی مهماش هستن اینجا ، نمیدونم کار درستیه که واسه مرور دیگه کتابو نخونم جزوه بخونم یا نه ؟
گلم من نمی دونم این کاری که می کنی درسته یا غلط ولی من واقعا نمی تونم (به فرض) بعد از یه دور خوندن کتاب سبک شناسی برم سراغ جزوه نسیم عسگری. جوزه خیلی خوبیه منم عاشقشم و تا الان به زور جلو خودمو گرفتم نخونمش. وقتی یه روز در هفته تست کنکور می زنم و متوجه میشم پلان یه مسجد یادم نیس، بلاخره این یا تو کتاب سبک شناسی هست یا نیس دیگه و در هر دو صورت من باید کاملا یادم باشه که چیه داستان. وقتی اینجور مواقع گیج میشم، آلارمه روشن میشه که یا خوب نخوندم یا خوندن با کیفیت همراه نبوده. البته ممکنه شما انقد خوب بخونی منبع اصلی رو بتونی با خیال راحت بری سراغ سایر منابع یا جزوه ها.

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایا این کار اشتباه است ؟

اتفاقا کارت درسته و در واقع تو با خووندن جزوه هم داری خلاصه میکنی اون درسا و هم اگه مطلبی که اضافه تر باشه را توی جزوه نسیم یا مانا میبینی. من از چندتا رتبه برتر مشاوره گرفتم خیلیاشون از این روش استفاده کردن و خیلی هم تاکید داشتن واسه تاریخ حتی اگه وقت نکردید عکسای جزوه های مانا قابوسی و نسیم عسگریا نگاه کنید
میخوای واست فایل اون صفحه از جزوه نسیما بفرستم؟

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا کارت درسته و در واقع تو با خووندن جزوه هم داری خلاصه میکنی اون درسا و هم اگه مطلبی که اضافه تر باشه را توی جزوه نسیم یا مانا میبینی. من از چندتا رتبه برتر مشاوره گرفتم خیلیاشون از این روش استفاده کردن و خیلی هم تاکید داشتن واسه تاریخ حتی اگه وقت نکردید عکسای جزوه های مانا قابوسی و نسیم عسگریا نگاه کنید
میخوای واست فایل اون صفحه از جزوه نسیما بفرستم؟

البته یه چیز دیگه هم هست منم خودم مثل ارزو ترجیح میدم چیزایی که خووندما تثبیت کنم چون من همزمان مطالبا از دو منبع میخووندم مثلا هم سبک شناسی هم نسیم
بقول ارزو شاید تو اونقدر خوب خووندی و اون روش تثبیت مرور را قبلا انجام دادی ( یعنی مرور هردرس توی این پروسه: 1روز بعداز خووندن 1هفته بعداز خووندن 2ماه و6ماه بعداز خووندن ) که این یه روش تثبیت علمی و اثبات شده است خوش بحال هر کس از اول این کارو کرده:(:confused:
منکه هنوز تو این حالتم:w10: دقیقا نمیدونم دنبال چی میگردم تو کتابا :biggrin:

baran8833

عضو جدید
سلام بچه ها.
سوال 65 کنکور 94 که پرسیده:
سادگی و تواضع، سیالیت فرم و فضا، سبکی و لطافت از ویژگی های کدام فرهنگ است؟ 1 )بودایی هند 2 ) دائویی چین 3 )ذن-بودیسم ژاپن 4 )شینگون-بودیسم ژاپن

جوابش کدوم میشه؟ از کدوم منبع این سوال رو دادن؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
سوال 65 کنکور 94 که پرسیده:
سادگی و تواضع، سیالیت فرم و فضا، سبکی و لطافت از ویژگی های کدام فرهنگ است؟ 1 )بودایی هند 2 ) دائویی چین 3 )ذن-بودیسم ژاپن 4 )شینگون-بودیسم ژاپن

جوابش کدوم میشه؟ از کدوم منبع این سوال رو دادن؟
سلام. جوابش میشه گزینه 3.....مکتب ذن ژاپن

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی. من کتاب زارعی رو خوندم ولی از مکتب ذن چیزی ننوشته. از کجا میتونم در موردش بخونم که بشه این سوال رو جواب داد؟
متنایی که من راجع به معماری ژاپنی خوندم اینان: هنر در گذر زمان، جزوه منظر جاودانی و مدرسان شریف.,ولی فک کنم این خلاصه جواب میده.
http://s7.picofile.com/file/8241976718/jkj.png

roya et

عضو جدید
سلام دوستان
کی میدونه ازمون اسکیس کی برگزار میشه؟من نمی تونم دو تا رو همزمان کار کنم.وقت میشه بعد از ازمون تئوری شروع کنم؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کی میدونه ازمون اسکیس کی برگزار میشه؟من نمی تونم دو تا رو همزمان کار کنم.وقت میشه بعد از ازمون تئوری شروع کنم؟
به نظر من که حداقل دو ماهی وقت هست، چون کارنامه اولیه، اوایل تیر میاد و خب ماه رمضونم که باید تموم شه پس می شه اواخر تیر یا شاید حتی اوایل مرداد

yazmin

عضو جدید
با سلام و خسته نباشيد
ميشه از بچه ها اگه كسي تجربه اي يا اطلاعاتي راجع به كارگاه هاي نكته و تست يا كارگاه هاي جمع بندي داره بگه
يا اگه شايد تعريف كردن يا برعكسش اينجا ممنوعه تو پيام كه ايا مفيد هستند يا نه؟ مثلا من موندم بين استاد ايزدي و حامد اقايي براي تاسيسات كودوم مفيدتره برا كارگاه
يا اينكه تاريخ ها
و سوال ديگه براي كارگاه كتاب جديد سيستم هاي ساختماني از بين استاد خرسند و طباطبايي كودوم بهتره؟؟؟؟؟
مثلا برا مني كه از شهرستانم ارزششو داره بكوبم بيام يه هفته يا ده روز بمونم تهران و كارگاه ها رو برم يا نه؟؟؟؟
ممنووووووووووووون پيشاپيش

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امیدوارم همتون روبه راه باشین یادش بخیر منم قبلا تو همچین گروهی درس خوندم واسه ارشد.خواستم بگم کنکور هیچی نیس....شما میتونین دخلشو بیارین........بزنین دک و پزشو بیارین پایین اصلا استرس به خودتون راه ندین.......کنکور به نظر من چن پروسه داره که یسریاشو شما گذروندین البته نظر منه...انتخاب منابع درست از طریق مشاوره............خوندن دروس تا قبل مرور اینا کلا 40 درصد..مابقس هم مرور درست........تست و آزمون و یکی از مهمترین بخش ها مدیریت صحیح زمان و امادگی روحی و جسمی سر جلسه اس.موفق باشید یادتون نره به این بچه پررو رو ندین که رو بدین سوارتون میشه

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی کلاس های جمع بندی مرکز یا آموزشگاه های دیگه رو ثبت نام نمیکنه؟؟
من میخوام ثبت نام کنم ولی مرددم که فایده ای داره آیا؟؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:. بچه ها این جزوه منظر جاودانی هست! خوندینش؟ جزوه خیلی خوبیه، مخصوصا برا من که منظرم در حد صفر بود (و هست!) فقط بعضی از نوشته هاش برا من تو همه، برا شمام اینطوریه؟! چجوری می خونینش؟!:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.