سلام من فکر کنم 3 بشهمیشه ۲؟؟؟؟
این سوال منظورمه ها!
تو کتاب من زده ۴
اقای ایرانشاهی تو فیلم میگن ۳
شما ۲
!!!!
مشاهده پیوست 256527
میشه ۲؟؟؟؟
این سوال منظورمه ها!
تو کتاب من زده ۴
اقای ایرانشاهی تو فیلم میگن ۳
شما ۲
!!!!
مشاهده پیوست 256527
اره بنظر من دو میشه هم توی کتاب عصر کنکاش این بود الان برای اطمینان جزوه استاد سروش نیا را هم نگاه کردم 2 بود
ستون تحت کمانشه درست و نیاز به ممان اینرسی بیشتر یعنی بردن مصالح به دور پس دو میشه
اگه به مبحث ورق های تاشده هم نگاه کنی نوشته به واسطه تا کردن ارتفاع موثر سطح و مقاومت خمشی (ممان اینرسی) افزایش می یابد
ربطی نداره بگیم چون مثل ورق تاشده است پس نمیتونه وزن کتابو تحمل کنه اینجا معیار سنجش ممان اینرسیه و که توی این شکل بیشتره
همون توضیحات اقای ایرانشاهی درسته
ستون با مقطع دایره بهترینه
تو کتاب عسگری هم همینه
ممنون از پیگیریتون
نکته بعد اینکه الان زمان ویرایش ثبت نام کنکوره
میخاستم ببینم محل ازمون مهمه؟؟
چون من تازه ساکن مشهذ شدم حالا نمیدونم محل ازمونو مشهد بزنم یا شهر خودمون اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
و اینکه مثلا اسکیس رو ممکنه شهر خودمون بخام بدم. اینا مهمه که هردوتا امتحان تو یه شهر باشه ؟؟
سلام. ببخشید این کانالایی که بهشون اشاره کردین رو میتونیم عضوشون بشیم یا اعضا محدودن؟مخصوصا برا کانال جناب مهندس ایرانشاهی.سلام دوستان. خواستم بگم کسایی که تلگرام دارن حتما تو کانال اقای ایرانشاهی و کانال مرکز معماری که اسمش همپاست عضو بشن. اقای ایرانشاهی فیلمهای مشاوره ای خوبی میزارن و کانال همپا هم اساتید هر درس لطف میکنن جزواتشون رو قرار میدن کاری که موسسات دیگه به ندرت انجام میدن و جای تشکر داره. تا الان جزوات معاصر مدرن و پست مدرن و ایران از خانم مرتهب. جزوات فن و عناصر اقای خرسند. جزوات منظر و ایران و جهان گذاشته شده که بعضیاشو رو دوستان اینجا هم قرار دادن. کلا این دو کانال به درد بخور هستن
یه چیز دیگه اینکه یعنی واقعا هیچکس اکادمی و سروش ازمون نمیده؟ همه مرکز هستن؟ بچه ها اگه واقعا کسی سوالات ازمونهای این موسسات رو داره لطف کنه بزاره اینجا والا ثواب دارههرچی سایت و گروه و کانال بوده گشتم ولی خبری از سوالات نیست. تو سایت اکادمی هم فقط پاسخنامه میزارن. یعنی اینقدر سریه سوالات؟
بازم جا داره از بچه ها و اساتید مرکز تشکر کنم بابت قرار دادن جزواتشون بدون هیچ چشم داشتی
دعا کنین امسال رتبه خوب بیارم قول میدم همه جزوات موسسات مختلف رو اسکن کنم بزارم اینجا خیال همه رو راحت کنم بس که قایم میکنن و سکرت نگه میدارن
الانم کلی عصبانیم کسی چیزی بهم نگه![]()
سلام. ببخشید این کانالایی که بهشون اشاره کردین رو میتونیم عضوشون بشیم یا اعضا محدودن؟مخصوصا برا کانال جناب مهندس ایرانشاهی.
دوست گلم اسکیس فقط تهران برگزار میشه ، یعنی تا پارسال که اینجوری بوده![]()
سلام. لطف میکنید آدرس کانال مهندس ایرانشاهی رو یه بار دیگه بگین. نتونستم پیدا کنم.نه توی کانال محدودیتی برای عضویت نیست من ادرس کانال استاد ایرانشاهیا توی صفحه های قبل گذاشته بودم کانال همپا هم hammpa@ رابزن بعد گزینه join را بزن
سلام. لطف میکنید آدرس کانال مهندس ایرانشاهی رو یه بار دیگه بگین. نتونستم پیدا کنم.
مکان ازمون تئوری مهم نیست یعنی
هرجا باشه؟؟
سلام دوستان. خواستم بگم کسایی که تلگرام دارن حتما تو کانال اقای ایرانشاهی و کانال مرکز معماری که اسمش همپاست عضو بشن. اقای ایرانشاهی فیلمهای مشاوره ای خوبی میزارن و کانال همپا هم اساتید هر درس لطف میکنن جزواتشون رو قرار میدن کاری که موسسات دیگه به ندرت انجام میدن و جای تشکر داره. تا الان جزوات معاصر مدرن و پست مدرن و ایران از خانم مرتهب. جزوات فن و عناصر اقای خرسند. جزوات منظر و ایران و جهان گذاشته شده که بعضیاشو رو دوستان اینجا هم قرار دادن. کلا این دو کانال به درد بخور هستن
یه چیز دیگه اینکه یعنی واقعا هیچکس اکادمی و سروش ازمون نمیده؟ همه مرکز هستن؟ بچه ها اگه واقعا کسی سوالات ازمونهای این موسسات رو داره لطف کنه بزاره اینجا والا ثواب دارههرچی سایت و گروه و کانال بوده گشتم ولی خبری از سوالات نیست. تو سایت اکادمی هم فقط پاسخنامه میزارن. یعنی اینقدر سریه سوالات؟
بازم جا داره از بچه ها و اساتید مرکز تشکر کنم بابت قرار دادن جزواتشون بدون هیچ چشم داشتی
دعا کنین امسال رتبه خوب بیارم قول میدم همه جزوات موسسات مختلف رو اسکن کنم بزارم اینجا خیال همه رو راحت کنم بس که قایم میکنن و سکرت نگه میدارن
الانم کلی عصبانیم کسی چیزی بهم نگه![]()
مکان ازمون تئوری مهم نیست یعنی
هرجا باشه؟؟
سلام دوستان. بچه ها به نظرتون سبک نقاشی ها و تابلوهای کتاب هلن گاردنر چقد مهمه؟! ....
سلام دوستان. بچه ها به نظرتون سبک نقاشی ها و تابلوهای کتاب هلن گاردنر چقد مهمه؟! ....
بنظرمن که فقط چندتاشون شاخصه که توی کتاب معماری معاصر هم اسمشون اومده مثل لبخند ژکوند-شام اخر-مونالیزا از داوینچی و تثلیث مقدس از مازاچو اونم در حد اینکه بدونی هنرمند اثر کیه ولی من تاحالا تو سوالا ندیدم مستقیم از اینا سوال بدن. فقط دیدم بعضی سبکا سوال اومده از خصوصیت کلیشون مثل اکسپرسیونیسم و امپرسیونیسم و....
البته نظر شخصی من اینه دیگه نمیدونم تا چه حد درسته![]()
بچه ها ازتون ممنونمسلام من باشم وقت نمیزارم واسش
سلامسلام بچه ها من میخوام از الان اگه بشه بخونم برای ارشد معماری معماری سال 96 ... میشه راهنماییم کنین از الان چی شروع کنم چی بخونم ؟؟؟؟
سلام و خسته نباشید به همه دوستان واس عناصر جزوه خرسندو خوندم ولی انکار کافی نیست شما چی خوندید؟؟بعدشم میشه بگید جواب این سوال کدومه؟؟تاریخ ۸۹کدام یک از دو سبک معماری زیر تضاد بیشتری نسبت ب هم دارن؟۱.دیکانستراکشن-های تک۲.نئوکلاسیسم-رمانتیسم۳.فوتوریسم-اکسپرسیونیسم ۴.مدرنیسم-پست مدرنیسم
منم جزوه استاد خرسند و خوندم (البته یکی دو روزی میشه که شروع کردم، تموش نکردم)، کتاب فناوری های نوین رو هم یه دور خوندم ولی چیز زیادی یادم نمونده، نیاز به مرور داره.سلام و خسته نباشید به همه دوستان واس عناصر جزوه خرسندو خوندم ولی انکار کافی نیست شما چی خوندید؟؟بعدشم میشه بگید جواب این سوال کدومه؟؟تاریخ ۸۹کدام یک از دو سبک معماری زیر تضاد بیشتری نسبت ب هم دارن؟۱.دیکانستراکشن-های تک۲.نئوکلاسیسم-رمانتیسم۳.فوتوریسم-اکسپرسیونیسم ۴.مدرنیسم-پست مدرنیسم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |