یک کتاب بسیار ارزشمند (آموزش تحلیل در inventor)

CADeng64

عضو جدید
در مورد تحلیل های دینامیکی سوالی که من دارم اینه که نرم افزار یک تحلیل درجه آزادی روی مکانیزم انجام میده و در صورتی که مکانیزم قید اضافی داشته باشه اونها رو نادیده میگیره. مثلا یک شفت دوار که روی دو تا bearing سوار شده باشه (مثلا میل لنگ)، از لحاظ درجه آزادی قید اضافی داره. (مثلا یک قید Bearing روی شفت، 3 تا درجه آزاری انتقالی و 2 تا درجه آزادی دورانی قطعه رو میگیره و bearing دوم 5 تا قید اضافی ایجاد میکنه) بنابراین نرم افزار میاد و یکی از bearing ها رو نادیده میگیره و کل نیروها و گشتاورها رو با فرض اینکه فقط یک bearing وجود داره حل میکنه و نتیجه اشتباه میده. این کتاب چه پیشنهادی برای این موضوع داره؟

smmoosavian

عضو جدید
در مورد تحلیل های دینامیکی سوالی که من دارم اینه که نرم افزار یک تحلیل درجه آزادی روی مکانیزم انجام میده و در صورتی که مکانیزم قید اضافی داشته باشه اونها رو نادیده میگیره. مثلا یک شفت دوار که روی دو تا bearing سوار شده باشه (مثلا میل لنگ)، از لحاظ درجه آزادی قید اضافی داره. (مثلا یک قید Bearing روی شفت، 3 تا درجه آزاری انتقالی و 2 تا درجه آزادی دورانی قطعه رو میگیره و bearing دوم 5 تا قید اضافی ایجاد میکنه) بنابراین نرم افزار میاد و یکی از bearing ها رو نادیده میگیره و کل نیروها و گشتاورها رو با فرض اینکه فقط یک bearing وجود داره حل میکنه و نتیجه اشتباه میده. این کتاب چه پیشنهادی برای این موضوع داره؟

:question:
خوب دادا دانلودش کن ببین !!! راستش من خودم تازه دارم وارد دنیای inventor و solidworks میشم . هنوز منطق کارکرد اونها رو درست بلد نیستم. :redface:

vahidpersia

عضو جدید
در لینک زیر :
http://www.machinist.ws/?p=24

فایل های مربوط به تمرین ها رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید :

http://www.elsevierdirect.com/companion.jsp?ISBN=9781856176941

مهندس جان لینک کتابی که گذاشتی متاسفانه حذف شده.
این هم لینک درست دانلود همین کتاب ولی ورژن 2011 نرم افزار و ویرایش دومش:

Up & Running with Autodesk Inventor Simulation 2011, 2nd Edition, Butterworth, Heinemann

نرم افزار جامع و عالی برای طراحی مکانیزم ها و تحلیل دینامیکی ماشینهاست، توصیه می کنم مهندسان مکانیک سعی کنن این نرم افزار رو یاد بگیرن، خیلی مفیده.
با تشکر.

بالا