یک نکته امنیتی

golrokh

اخراجی موقت
:)یه نکته امنیتی خیلی جالب!:)

اگر سارقان شما را وادار کردند کهاز کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید رمز عبور کارتتان را به صورت معکوس(یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 میباشد شما عدد 4521را وارد کنید. با این کار عابر بانک به شما پول میدهد ولی در عین حال دستگاه بهصورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههایخودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند. لطفا این پست را به همه کسانی کهمیشناسید ارسال کنید.

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی برم الان اینو امتحانش کنم پلیس میاد سر صحنه منو ( یعنی خودمو ) می گیره:surprised::surprised::surprised:
.
.
.
..
.
.
.
.برم؟:surprised:

...
....
..میرما ؟:)

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنیده بودم در عمل بی فایده ست

آره بابا. شرکت کناریمون دزد اومده بود، من خودم با 110 تماس گرفتم 20 دقیقه بعد یه ماشین پیکان خیلی آروم از سر کوچه پیداش شد. چند دقیقه هم منو سوال جواب کردن بعد رفتن تو شرکته.

sufia89

عضو جدید
انقدر relax کار میکنند این جماعت پلیس،آدم میخاد سرشو بزنه به دیوار:wallbash:

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آره بابا. شرکت کناریمون دزد اومده بود، من خودم با 110 تماس گرفتم 20 دقیقه بعد یه ماشین پیکان خیلی آروم از سر کوچه پیداش شد. چند دقیقه هم منو سوال جواب کردن بعد رفتن تو شرکته.
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:;);););)

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امتحان می کنم. بعدشم فرار می کنم.
ولی 99% این قضیه سر کاریه.

mrha

عضو جدید
انقدر relax کار میکنند این جماعت پلیس،آدم میخاد سرشو بزنه به دیوار:wallbash:

وقتي شلوغي چيزي بر ضد اون ديكتاتور باشه مثل مورو ملخ قبل همه اونجا حاضرن ! خوب معلومه نميتونن امنيت جامعه رو حفظ كنن.. فكرشون جاي ديگس!!

golrokh

اخراجی موقت
شما مگه کارای اکشن و دوست ندارین همه حسش به اینه که پلیس بیاد بره دنباله دزد دیگه!!!!!!!!!:biggrin:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه بار خونه يكي از فاميلامون دزد اومد. پليسا به فاميلمون گفتن اگه فهميدين دزد كيه بياين بگين كه بريم بگيريمشون.:surprised::eek::surprised:

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه بار خونه يكي از فاميلامون دزد اومد. پليسا به فاميلمون گفتن اگه فهميدين دزد كيه بياين بگين كه بريم بگيريمشون.:surprised::eek::surprised:

من خیلی از این چیزا دیدم ولی تعریفم نمیاد

آدم احساس بدی پیدا میکنه وقتی میبینه کشوری که دوسش داره اینجوری بی درو پیکره

waffen

اخراجی موقت
من همینطوریشم شماره ی عابر بانکم رو نمی تونم به یاد بیارم . حالا شما فرض کن یه آقای دزد محترم یه چاقو چپونده زیر اینجای بنده و میگه رمزت رو بده. حالا من تو اون موقعیت چطوری سر و تهش کنم ؟ هاااا ؟
در ضمن فکر نمی کنم پلیس داهاتی و درب و داغون ایران از این چیزها بلد باشه. اینا هنوز با یه بیسیم آنالوگ هم نمی تونند درست کار کنند.

waffen

اخراجی موقت

آره . آخه فعلا پلیس ایران مشغول کتک زدن دخترای مردم و تجاوز به اونهاست. کارای مهم تر داره. وقت برای اینجور کارای پیش پا افتاده نداره که.

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همینطوریشم شماره ی عابر بانکم رو نمی تونم به یاد بیارم . حالا شما فرض کن یه آقای دزد محترم یه چاقو چپونده زیر اینجای بنده و میگه رمزت رو بده. حالا من تو اون موقعیت چطوری سر و تهش کنم ؟ هاااا ؟
در ضمن فکر نمی کنم پلیس داهاتی و درب و داغون ایران از این چیزها بلد باشه. اینا هنوز با یه بیسیم آنالوگ هم نمی تونند درست کار کنند.
به طرف گفتن دزدهچاقو گذاشته بود زير گلوت چي گفت؟
جواب داد شماره تلفن خونمو خواست منم بهش دادم
گفتن مرد حسابي چرا شماره خونتو بهش دادي
جواب داد آخه شماره ديگه اي يادم نمي اومد