کانادا هیچ غلطی نمیتواند بکند.....من تو دهن کانادا میزنم....کانادا کانادا....مرگ به نیرنگ تو
خون جوانان ما میچکد از چنگ تو:ی

وقتی تحریمت کردم و دیگه نیومدم تو تاپیکهات میفهمی که میتونم غلط بکنم یا نه
کانادا هیچ غلطی نمیتواند بکند.....من تو دهن کانادا میزنم....کانادا کانادا....مرگ به نیرنگ تو
خون جوانان ما میچکد از چنگ تو:ی
رهم؟..هر کلمه نکته و هر نکته مکانی دارد
![]()
برو خیالت تخرحمصداشو در نیار
![]()
ر
برو خیالت تخ
الان به همه میگم![]()
کی بلا؟![]()
دختر گلم همه موارد ..رو هم میذاشتی بعضی ها مثل من پر توقعند..طبق درخواستها و تماسهای تلفنی پی در پی دوستان ....قرار شد این نظر سنجی کامل تر از نظر سنجی زیبای خفته انجام بشه...:
همسر ایندتون باید چه ویژگیی داشته باشه یا چه ویزگی اگه داشت برای شما برتری پیدا میکنه؟
1 - گذشته سالم
2 - فیزیک ( زیبایی چهره و اندام )
3 - ثروت
4 - میزان تحصیلات و طرز تفکر
5 - پایبندی به مسائل اخلاقی و ایمان
6 - ...
از عزیزان خواهشمندیم دوکلمه حرف حسابی بزنن
اسپم بی اسپم به استثنائ خودم![]()
خوب ادم با ایمان گذشته ی بدی نداره تقریبا...خب تحصیلاتم که کمتر کسی تو این دورو زمونه بیسواد یا....پیدا میشه و ...با توکل ثروتم بدست میاد....میمونه ظاهر که باید قبول کرد همه ی ادما دنبال حداقل یه قیافه ی معمولی هستن دیگه
پري جان من فكر ميكنم اگه كسي خودش صداقت داشته باشه...طرفش هرجوري هم كه باشه مجبور ميشه باهاش همرنگ بشه...صداقت و عشق تو زندگي حرف اول رو ميزنه...همين باعث ميشه مهربوني و صفا و صميمت هم بوجود بياد...پس نميشه اول زندگي انتخاب كرد كه طرف پول داشته باشه يا قيافه يا تحصيلات يا غيره...چون پول به شبي بنده خوشگلي به تبي بنده ..ميمونه تحصيلات كه اونم تو اين دوره زنمونه چندان جايگاهي نداره...گذشته هر كسي هم كه به خودش مربوط ميشه...مهم از زمان با هم بودن به بعد هست...ميمونه گزينه پنجم كه فكر ميكنم جايگاه مهمتري بين تمام گزينه هات داره عزيزم...
وقتي به عشقت به ايمانت به همسرت پايبند باشي خيلي چيزها رو ميتوني نديده بگيري و از طرفي هم خدا برات ميسازه گلم.
پري جان من فكر ميكنم اگه كسي خودش صداقت داشته باشه...طرفش هرجوري هم كه باشه مجبور ميشه باهاش همرنگ بشه...صداقت و عشق تو زندگي حرف اول رو ميزنه...همين باعث ميشه مهربوني و صفا و صميمت هم بوجود بياد...پس نميشه اول زندگي انتخاب كرد كه طرف پول داشته باشه يا قيافه يا تحصيلات يا غيره...چون پول به شبي بنده خوشگلي به تبي بنده ..ميمونه تحصيلات كه اونم تو اين دوره زنمونه چندان جايگاهي نداره...گذشته هر كسي هم كه به خودش مربوط ميشه...مهم از زمان با هم بودن به بعد هست...ميمونه گزينه پنجم كه فكر ميكنم جايگاه مهمتري بين تمام گزينه هات داره عزيزم...
وقتي به عشقت به ايمانت به همسرت پايبند باشي خيلي چيزها رو ميتوني نديده بگيري و از طرفي هم خدا برات ميسازه گلم.
ممنونم داداش از گلهاي قشنگتآیا گذشته هر کسی به خودش واقعا مربوطه
آیا در شرایط واقعی اطلاع نداشتن از گذشته و فهمیدن موردی بعدها باعث مشکل نیست( فرض کنیم صداقت در این زندگی موج بزنه اما موردی و مواردی از گذشته بعدا نمایان بشه)
خیلی از زندگی ها بر همین اساس از بین رفته
کم نیستند کسایی که صداقت دارند اما مشکلات جسم و جنس دارند و بعدها در زندگی مشترک مشکل آفرین میشه
و.
.
بیا![]()
طبق درخواستها و تماسهای تلفنی پی در پی دوستان ....قرار شد این نظر سنجی کامل تر از نظر سنجی زیبای خفته انجام بشه...:
همسر ایندتون باید چه ویژگیی داشته باشه یا چه ویزگی اگه داشت برای شما برتری پیدا میکنه؟
1 - گذشته سالم
2 - فیزیک ( زیبایی چهره و اندام )
3 - ثروت
4 - میزان تحصیلات و طرز تفکر
5 - پایبندی به مسائل اخلاقی و ایمان
6 - ...
از عزیزان خواهشمندیم دوکلمه حرف حسابی بزنن
اسپم بی اسپم به استثنائ خودم![]()
ممنونم داداش از گلهاي قشنگت
بله برادرم تمام گذشته يه نفر به خودش مربوطه به شرطي كه وقتي پا به زندگي جديد گذاشت بازم صداقت حرف اول رو بزنه تمام گذشته اش رو براي همسرش بگه....البته به خصوصيات اخلاقي و خانوادگي طرف مقابلش هم مربوط ميشه كه چطور اين آقا يا خانم رو پذيرا باشه ...اما وقتي واقعا و از ته دل پذيرفت كه با اين شرايط باهاش زندگي كنه ديگه از آينده و حرف اين و اون و چيزهايي كه بعدا ميخواد پيش بياد نترسه....و هميشه حامي همسرش باشه و پشت و پناهش باشه و مثل كوه پشتش در بياد...
و اين مستلزم داشتن صداقت واقعي هست بدون قيد و شرط و كم و كاست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عدد پی ... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
عدد تقدیر شما کدام است ؟ | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
راز مخفی عدد 11 | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
فلسفه ی عدد 7 ... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |