یک عدد نظرسنجی شیرین....:d

یک عدد نظرسنجی شیرین....:d

• 1.گذشته ی سالم

رای: 7 17.5%
  • 2-چهره ی خوب

رای: 4 10.0%
  • 3.ثروت

رای: 2 5.0%
  • 4.تحصیلات

رای: 2 5.0%
  • 5.ایمان

رای: 18 45.0%
  • 6.غیره.....که توضیح میدهم

رای: 7 17.5%

• مجموع رای دهندگان
    40

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

لاوي

عضو جدید
طبق درخواستها و تماسهای تلفنی پی در پی دوستان ....قرار شد این نظر سنجی کامل تر از نظر سنجی زیبای خفته انجام بشه...:
همسر ایندتون باید چه ویژگیی داشته باشه یا چه ویزگی اگه داشت برای شما برتری پیدا میکنه؟

1 - گذشته سالم
2 - فیزیک ( زیبایی چهره و اندام )
3 - ثروت
4 - میزان تحصیلات و طرز تفکر
5 - پایبندی به مسائل اخلاقی و ایمان
6 - ...

از عزیزان خواهشمندیم دوکلمه حرف حسابی بزنن

اسپم بی اسپم به استثنائ خودم:cool:
دختر گلم همه موارد ..رو هم میذاشتی بعضی ها مثل من پر توقعند..
اما در کل ازدواج مثل کلاه میمونه ازدواج کنی سرت کلاه رفته...
اگر هم ازدواج نکنی سرت بی کلاه مونده..:biggrin:

گلابتون

مدیر بازنشسته
پري جان من فكر ميكنم اگه كسي خودش صداقت داشته باشه...طرفش هرجوري هم كه باشه مجبور ميشه باهاش همرنگ بشه...صداقت و عشق تو زندگي حرف اول رو ميزنه...همين باعث ميشه مهربوني و صفا و صميمت هم بوجود بياد...پس نميشه اول زندگي انتخاب كرد كه طرف پول داشته باشه يا قيافه يا تحصيلات يا غيره...چون پول به شبي بنده خوشگلي به تبي بنده ..ميمونه تحصيلات كه اونم تو اين دوره زنمونه چندان جايگاهي نداره...گذشته هر كسي هم كه به خودش مربوط ميشه...مهم از زمان با هم بودن به بعد هست...ميمونه گزينه پنجم كه فكر ميكنم جايگاه مهمتري بين تمام گزينه هات داره عزيزم...
وقتي به عشقت به ايمانت به همسرت پايبند باشي خيلي چيزها رو ميتوني نديده بگيري و از طرفي هم خدا برات ميسازه گلم.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ادم با ایمان گذشته ی بدی نداره تقریبا...خب تحصیلاتم که کمتر کسی تو این دورو زمونه بیسواد یا....پیدا میشه و ...با توکل ثروتم بدست میاد....میمونه ظاهر که باید قبول کرد همه ی ادما دنبال حداقل یه قیافه ی معمولی هستن دیگه

با ایمان کم خرد؟
با ایمان کم خرد با سواد کوته فکر؟
با ایمان کم خرد با سواد کوته فکر با توکل بی مسئولیت؟

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پري جان من فكر ميكنم اگه كسي خودش صداقت داشته باشه...طرفش هرجوري هم كه باشه مجبور ميشه باهاش همرنگ بشه...صداقت و عشق تو زندگي حرف اول رو ميزنه...همين باعث ميشه مهربوني و صفا و صميمت هم بوجود بياد...پس نميشه اول زندگي انتخاب كرد كه طرف پول داشته باشه يا قيافه يا تحصيلات يا غيره...چون پول به شبي بنده خوشگلي به تبي بنده ..ميمونه تحصيلات كه اونم تو اين دوره زنمونه چندان جايگاهي نداره...گذشته هر كسي هم كه به خودش مربوط ميشه...مهم از زمان با هم بودن به بعد هست...ميمونه گزينه پنجم كه فكر ميكنم جايگاه مهمتري بين تمام گزينه هات داره عزيزم...
وقتي به عشقت به ايمانت به همسرت پايبند باشي خيلي چيزها رو ميتوني نديده بگيري و از طرفي هم خدا برات ميسازه گلم.

باریکلا ;);)

قشنگتری جواب این تایپیک همین بود;)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا عالی بود ....دمت جزغاله:gol::gol::gol: گلاب جون

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

آیا گذشته هر کسی به خودش واقعا مربوطه

آیا در شرایط واقعی اطلاع نداشتن از گذشته و فهمیدن موردی بعدها باعث مشکل نیست( فرض کنیم صداقت در این زندگی موج بزنه اما موردی و مواردی از گذشته بعدا نمایان بشه)

خیلی از زندگی ها بر همین اساس از بین رفته

کم نیستند کسایی که صداقت دارند اما مشکلات جسم و جنس دارند و بعدها در زندگی مشترک مشکل آفرین میشه

و
.
.
.
.
بیا:gol::gol::gol::gol:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا همسر بنده همه این موارد رو جز ثروت دارا میباشد
البته ایشون خودشون گنجی هستند برای بنده:)

setiya

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهره خوب واسم خيلي مهمه:w04:
كاريشم نميتونم كنم
واقعا اگه همه جور تك باشه ولي قيافش خوب نباشه نميتونم جواب + بدم
يعني ملاك اولم قيافس
بد اخلاق و سرمايه و ايمان ...

گلابتون

مدیر بازنشسته
آیا گذشته هر کسی به خودش واقعا مربوطه

آیا در شرایط واقعی اطلاع نداشتن از گذشته و فهمیدن موردی بعدها باعث مشکل نیست( فرض کنیم صداقت در این زندگی موج بزنه اما موردی و مواردی از گذشته بعدا نمایان بشه)

خیلی از زندگی ها بر همین اساس از بین رفته

کم نیستند کسایی که صداقت دارند اما مشکلات جسم و جنس دارند و بعدها در زندگی مشترک مشکل آفرین میشه

و.
.
بیا:gol::gol::gol::gol:
ممنونم داداش از گلهاي قشنگت:gol::redface:

بله برادرم تمام گذشته يه نفر به خودش مربوطه به شرطي كه وقتي پا به زندگي جديد گذاشت بازم صداقت حرف اول رو بزنه تمام گذشته اش رو براي همسرش بگه....البته به خصوصيات اخلاقي و خانوادگي طرف مقابلش هم مربوط ميشه كه چطور اين آقا يا خانم رو پذيرا باشه ...اما وقتي واقعا و از ته دل پذيرفت كه با اين شرايط باهاش زندگي كنه ديگه از آينده و حرف اين و اون و چيزهايي كه بعدا ميخواد پيش بياد نترسه....و هميشه حامي همسرش باشه و پشت و پناهش باشه و مثل كوه پشتش در بياد...

و اين مستلزم داشتن صداقت واقعي هست بدون قيد و شرط و كم و كاست :gol:

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق درخواستها و تماسهای تلفنی پی در پی دوستان ....قرار شد این نظر سنجی کامل تر از نظر سنجی زیبای خفته انجام بشه...:
همسر ایندتون باید چه ویژگیی داشته باشه یا چه ویزگی اگه داشت برای شما برتری پیدا میکنه؟

1 - گذشته سالم
2 - فیزیک ( زیبایی چهره و اندام )
3 - ثروت
4 - میزان تحصیلات و طرز تفکر
5 - پایبندی به مسائل اخلاقی و ایمان
6 - ...

از عزیزان خواهشمندیم دوکلمه حرف حسابی بزنن

اسپم بی اسپم به استثنائ خودم:cool:

به نظر من هيچكدوم اينا ملاك نيست
گذشته ي هركسي به خودش مربوطه و نميشه با گذشتش در مورد الانش قضاوت كرد چون آدما عوض ميشن
فيزيك همونطور كه بارها گفتم مسخره ترين دليل براي انخاب همسره
ثروت كه اصلا مهم نيست بنا به ضرب المثل معروف ثروت خوشبختي نمياره
متاسفانه تحصيلات هم نميتونه ملاك باشه چون همينجا آدماي تحصيل كرده رو ميبينيم كه گاها چه طرز فكر بي خودي دارن(با عرض پوزش)آدم بايد فهيم باشه اتفاقا كسي كه تحصيلات نداره ولي خودش خودشو بالا كشيده بيشتر قابل احترامه
از اونجايي كه خودم به مسائل ديني هيچگونه پايبندي ندارم،ترجيح ميدم همسرمم هم نداشته باشه چون....بگذريم
مهمترين عامل اينه كه اخلاقش خوب باشه فهميده باشه و عين گوسفند هر چي رو از بچگي بهش ياد دادن بدون دليل قبول نكنه
به تساوي حقوق زن و مرد معتقد باشه
آدم باشه!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم داداش از گلهاي قشنگت:gol::redface:

بله برادرم تمام گذشته يه نفر به خودش مربوطه به شرطي كه وقتي پا به زندگي جديد گذاشت بازم صداقت حرف اول رو بزنه تمام گذشته اش رو براي همسرش بگه....البته به خصوصيات اخلاقي و خانوادگي طرف مقابلش هم مربوط ميشه كه چطور اين آقا يا خانم رو پذيرا باشه ...اما وقتي واقعا و از ته دل پذيرفت كه با اين شرايط باهاش زندگي كنه ديگه از آينده و حرف اين و اون و چيزهايي كه بعدا ميخواد پيش بياد نترسه....و هميشه حامي همسرش باشه و پشت و پناهش باشه و مثل كوه پشتش در بياد...

و اين مستلزم داشتن صداقت واقعي هست بدون قيد و شرط و كم و كاست :gol:

حالا باشه بعدا توضیح میدم
اما تا حدودی موافق نیستم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
......

......

یه رفیق داشتیم میگفت انسان باید آدم باشد البته 10 سال پیش حالا میگه انسان باید پولدار باشه مخصوصا"اگه دخترباشه.:confused::confused::confused:

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پري جون من يه دونه ازش دارم
نميتونم در مورد همسرآينده نظر بدم چون نميتونم در موردش فكر كنم:w19:
اگه زنم بفهمه من در مورد يه همچين چيزي فكر كردم منو ميكششششششششششه:lol::victory: