یک سوال فرهنگی

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه شما یه روزی یه BMW خریدید مثلا مدل زیر رو, آیا باهاش عکس میگیرید و در اینستاگرام یا فیسبوک میذارید؟ اگه آره چرا؟ و اگه نه چرا؟ جوابهای جدی و شوخی خودتون رو بفرمایید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینستاگرام یه شبکه مجازی واسه به اشتراک گذاری عکسهاست. جواب سوال رو ندادی!

نه از کسایی هم که همچین کاری میکنن خوشم نمیااد چون کسی که چشم و دلش سیر باشه از این کارا نمیکنه!:smile:
ولی اگه یه زمانی اف جی گرفتم شاید عکس خودمو عکس قالپاق چرخ جلو رو بزارم تا ملت هنگ کنن که ماشینم چیه!!خخخخ:biggrin:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه از کسایی هم که همچین کاری میکنن خوشم نمیااد چون کسی که چشم و دلش سیر باشه از این کارا نمیکنه!:smile:
ولی اگه یه زمانی اف جی گرفتم شاید عکس خودمو عکس قالپاق چرخ جلو رو بزارم تا ملت هنگ کنن که ماشینم چیه!!خخخخ:biggrin:

ممنونم از شرکتت تو تاپیک!

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موضوع تاپیک فرهنگی نیست . یعنی سئوال هم فرهنگی نیست. موضوع سلیقه است. یکی دوست داره اون کارو بکنه , یکی دیگه هم ممکنه نخواد. اینا ربطی به فرهنگ نداره.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اگر این ماشین رو داشتم اصلا وقت نمی کردم باهاش عکس بگیرم بزارم فضای مجازی ..چون سرم خیلی شلوغ می شد!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من اونو میفروختم و باهاش یه پراید میخریدم با یه خونه نقلی :ی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
نههههههههههه
چون دلم نمیخاد
الان یاماها دارم عکس ننداختم ازش:razz::redface::D

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه شما یه روزی یه BMW خریدید مثلا مدل زیر رو, آیا باهاش عکس میگیرید و در اینستاگرام یا فیسبوک میذارید؟ اگه آره چرا؟ و اگه نه چرا؟ جوابهای جدی و شوخی خودتون رو بفرمایید

به نظرم کسی که این ماشینو بخره عکسشم حتما میذاره!!

بالا