یک سوال علمی...البته با هوش بالا وارد شوید!!!!

SH.Aghighi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخطاریه از طرف اداره بووووق :

اولا : تکلیف خودتو مشخص کن ! این سوال "علمیه" یا "نظر شخصی" بقیه رو میخوای ؟!

دوما : شوما اصلا با بووووق و هم خانواده های اون چیکار دارید ؟! به شما چه که کجای هواپیماست ؟! سرت تو کار خودت باشه وگرنه با اداره بووووق طرفیا !

:lol:

بلد نیستی جواب بدی بهانه نیار....

mor1360

عضو جدید
اخطاریه از طرف اداره بووووق :

اولا : تکلیف خودتو مشخص کن ! این سوال "علمیه" یا "نظر شخصی" بقیه رو میخوای ؟!

دوما : شوما اصلا با بووووق و هم خانواده های اون چیکار دارید ؟! به شما چه که کجای هواپیماست ؟! سرت تو کار خودت باشه وگرنه با اداره بووووق طرفیا !

:lol:

بلد نیستی جواب بدی بهانه نیار....

:biggrin::biggrin::biggrin:................ دیگه مطمئن شدم که دوزاریت کجه ! بابا یه شوخی رو از جدی تشخیص نمیدی ؟! :D

در ضمن، سوال اول من یه سوال نکته سنجانه بید که مشخصه نکته شو نگرفتی! :cool:

پ.ن. بله بوق داره ! اونم نه یکی ! چند تا داره ! البته برای هشدار به خلبان هستند نه برای دیگران! یکیش " warning horn " هستش که به خلبان اخطار میده که داره با چرخای باز نشده رو زمین میشینه! یکی دیگش هم " stall warning " هستش که به خلبان اخطار میده که زاویه بال برای صعود نامناسبه و در صورت ادامه، هواپیما در حالت واماندگی یا سقوط قرار خواهد گرفت! ;)

SH.Aghighi

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:................ دیگه مطمئن شدم که دوزاریت کجه ! بابا یه شوخی رو از جدی تشخیص نمیدی ؟! :D

در ضمن، سوال اول من یه سوال نکته سنجانه بید که مشخصه نکته شو نگرفتی! :cool:

پ.ن. بله بوق داره ! اونم نه یکی ! چند تا داره ! البته برای هشدار به خلبان هستند نه برای دیگران! یکیش " warning horn " هستش که به خلبان اخطار میده که داره با چرخای باز نشده رو زمین میشینه! یکی دیگش هم " stall warning " هستش که به خلبان اخطار میده که زاویه بال برای صعود نامناسبه و در صورت ادامه، هواپیما در حالت واماندگی یا سقوط قرار خواهد گرفت! ;)
خدایاااااااااااااااااااااااااا با این بنده های باهوشت چه کنم؟!!!!!:redface:

mor1360

عضو جدید
خدایاااااااااااااااااااااااااا با این بنده های باهوشت چه کنم؟!!!!!:redface:

مشاهده پیوست 156255:

علامت مخصوص حاکم بزرگ ؛ احترام بگذارید ! :biggrin: ;) :gol:

:eek:بابا خودت پرسیدی ! خواستم بلاتکلیف نمونی ! :hypocrite::)

:Ph34r: اوه اوه چه خشن ! :child: ... :biggrin::gol:

dr.rezooli

عضو جدید
تا الان نمیدونستم هوش ملت اینقدر سرشاره :D

دوستانی که دستشون تو کاره بوق خروسی دست دوم الان مزنش چنده ؟؟:que::whistle:

amir.s.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
eurohorns : براي مثال در هواپيماي بوئينگ شاخكي كه در دماغه آن وجود دارد و با دكمه "p" يا "1" اداره مي شود.شما نمي توانيد بوق آن را بشنويد آنرا بعنوان سينگار هشدار مي دهد

SH.Aghighi

عضو جدید
کاربر ممتاز
eurohorns : براي مثال در هواپيماي بوئينگ شاخكي كه در دماغه آن وجود دارد و با دكمه "p" يا "1" اداره مي شود.شما نمي توانيد بوق آن را بشنويد آنرا بعنوان سينگار هشدار مي دهد

ممنون از توضیحه عالیتون...سپاس

بالا