یک سوال در دانشگاه آزاد

arash_PE

عضو جدید
با سلام
من دو رشته در دانشگاه آزاد قبول شدم.
یکی پاره وقت و یکی تمام وقت در دو شهر
یک ترم دارم میرم رشته پاره وقت
میخواهم بروم رشته تمام وقت در شهر دیگری که اون رو امسال اوردم.

اگر از این دانشگاه که پاره وقت میخوانم انصراف بدهم می زارند بروم در دانشگاه تمام وقت ثبت نام کنم ورودی بهمن ماه بشوم؟
با تشکر

farhadjan

عضو جدید
با سلام
من دو رشته در دانشگاه آزاد قبول شدم.
یکی پاره وقت و یکی تمام وقت در دو شهر
یک ترم دارم میرم رشته پاره وقت
میخواهم بروم رشته تمام وقت در شهر دیگری که اون رو امسال اوردم.

اگر از این دانشگاه که پاره وقت میخوانم انصراف بدهم می زارند بروم در دانشگاه تمام وقت ثبت نام کنم ورودی بهمن ماه بشوم؟
با تشکر
چه فرقی داره پاره وقت تنها مزییتش اینه که به جای 6 سال، 8 ساله میتونید درس رو تموم کنید وگرنه همه چیش مثل همه

3tare_87

عضو جدید
من یکی از دوستام سال پیش یه رشته تو شهر خودمون آزاد قبول شد ولی نرفت امسال دوباره آزاد تهران داد بازم قبول شد ولی به خاطر راه دور اومد رشته ای که پارسال قبول شده بود رو رفت :smile:
واسه شما هم ایشاالله میشه اما چه بهتر که از خود دانشگاه بپرسی که پس فردا نگن نه نمیشه :razz:

IranianWay

عضو جدید
من یکی از دوستام سال پیش یه رشته تو شهر خودمون آزاد قبول شد ولی نرفت امسال دوباره آزاد تهران داد بازم قبول شد ولی به خاطر راه دور اومد رشته ای که پارسال قبول شده بود رو رفت :smile:
واسه شما هم ایشاالله میشه اما چه بهتر که از خود دانشگاه بپرسی که پس فردا نگن نه نمیشه :razz:
با درود
مشکلی ندارد.
همین الان این دوستمون هم می توانند بروند اونجا درس بخوانند و این جا رو باید انصراف بدهند.
اما باید ببینید واحد فعلی معافیت تحصیلی رو رد کرده یا خیر.
اگر رد نکرده می تونید انصراف بدهید.
و ورودی جدید به حساب می آئید. دانشگاه بزرگ هست یا کوچک؟ چون درس های تخصصی رو معلوم نیست بهمن ارائه بدهند یا خیر درسته بچه ها؟

بالا