کلا پست جالبی بود!سلام.اگر کسی از دوستان مهندسی ای تی از پیام نور یا سایر دانشگاها دارند لطفا در این قسمت خودشان را معرفی کنندو بگویند برای یک مهندس خوب شدن در این رشته روزانه چقدرمطالعه لازم است؟و چه منابعی مناسبترند؟
من با حرف شما كاملا موافقمکلا پست جالبی بود!.خوب بجای پیام نور و سایر دانشگاه ها میگفتی همه بروبچه های IT
. آها,خواستی رو پیام نور تاکید کنی...برای معرفی که یک تاپیک دیگه هستش
و اما سوالی که پرسیدی خیلی کلیه( و کمی کلیشه ای
چون بارها بحث شد)..اگه منظورت برای ارشد هستش,خوب اگه روزی 1 ساعت رو درسهای کنکور وقت بزاری مطمئن باش که رتبت زیر 100 هستش(البته برای تو که ترم یکی) و اما اگه منظورت بازار کاره دیگه وقت گذاشتن رو درسهایی مثل ساختمان داده و معماری و OS و طراحی و اینا فایده نداره..باید ببینی به چی علاقه داری مثلا شبکه. بعد کل شب و روزت باید بشه شبکه. کتاب بخونی..تو اینترنت سرچ کنی..عملی کار کنی...دوباره کتاب بخونی...این چرخه ادامه دارد
و مطمئن باش که منابع همیشه هستش
و اما اگه میخوای هم دنیا رو داشته باشی هم آخرت! سعی کن از الان هم برای ارشد بخونی(روزی 1 ساعت) هم از دنیای بازار کار دور نباش...
برای یک مهندس خوب شدن باید اصل رشته رو بشناسی و سعی کنی بیشتر تو اینترنت بگردی و اطلاعات خودتو بروز کنیسلام.اگر کسی از دوستان مهندسی ای تی از پیام نور یا سایر دانشگاها دارند لطفا در این قسمت خودشان را معرفی کنندو بگویند برای یک مهندس خوب شدن در این رشته روزانه چقدرمطالعه لازم است؟و چه منابعی مناسبترند؟
سلام دوست عزیز به نظر من بستگی به علایق خودتون داره و یه چیزی هم بگم سعی کن همیشه هدفت جلوی چشمات باشه و حرف دیگران رو هم اول بسنج بعد عملیش کن مهم خودتی و ایندت که اونم خودت میسازیشسلام.اگر کسی از دوستان مهندسی ای تی از پیام نور یا سایر دانشگاها دارند لطفا در این قسمت خودشان را معرفی کنندو بگویند برای یک مهندس خوب شدن در این رشته روزانه چقدرمطالعه لازم است؟و چه منابعی مناسبترند؟
اگه بخواییم اینجوری قضاوت کنیم من رشته ای نمی شناسم که تو لیسانس حرفی برای گفتن داشته باشه؛ اما اینو مطمئن هستم که IT از برق، نرم افزار، سخت افزار، صنایع، ... یه سر و گردن بالاتره. اینو شک نکن.دوستان 1000 بار گفتم بازم میگم:
اصولا IT تو لیسانس هیچ حرفی برای گفتن نداره .اگر واقعا به این مقوله علاقه مندید باید حتما تو کارشناسی ارشد ادامه بدید و گرایش انتخاب کنید.
IT بدون گرایش اصلا معنی نداره همه جای دنیا از یه مهندس IT می پرسند اقا گرایشت چیه؟
طرف میگه:شبکه یا مولتی مدیا یا تجارت الکترونیک ویا گرایشهای دیگه که اصلا تو ایران نیست.
بنابراین شما لازم حتما بری تو فکر فوق لیسانس.
موفق باشی.
فرمایش شما متین, ولی دوست عزیز شما طوری میگین که دوتاچیز هم نوع و همجنس رو با هم مقایسه باید کرد که مثل اینکه مهندسی IT لیسانس اصلا وجود نداره...بالاخره اینجا ایرانه و از بوجود اومدن همچین رشته ای هدفی وجود داشت..مگه چند درصد لیسانسیا ارشد قبول میشن؟...کسی که لیسانس IT باشه از لحاظ علمی ایرادی تو مدرکش هست؟!(بازم میگم منظورم تو ایرانه)....منظور دوستمونم این بود که اینقدر تو ایران وضع بیکاری زیاده که دیگه به لیسانسه بها نمیدن..حالا هر رشته ای باشه..دوست من قضاوت شما كه ديگه شاهكاره.اخه عزيز من دوتاچيز هم نوع و جنس را با هم مقايسه ميكنند.
اخه IT چه ربطي به برق داره يا چه ربطي به صنايع؟مثل اينه كه بگيم تراكتور خيلي بهتر از ميني بوسه... كارايي اون چه ربطي به اين داره؟
اگه مهندسي ها را مقايسه ميكرديم بازم يه چيزي.... به هر حال منظوره من را خوب نگرفتيد
برق و صنايع و عمران و ... ليسانسشون موردي ندارند و كسي كه ليسانس عمران باشه از لحاظ علمي ايرادي تو مدركش نيست همه جا دنيا هم همينطوره .نرم افزار و سخت افزار هم همچنين.
ولي مقوله IT كلا فرق ميكنه تو كشورهاي پيشرفته تو مقطع ليسانس چيزي بنام IT نداريم بلكه دوره هاي تخصصي اون از بعد از ليسانس شروع ميشه چون بحث گرايشهاي فوق تخصصي مطرحه.
(اميدوارم نگيد تو مالزي و اكراين من ليسانسIT ديدم).
موفق باشيد.
سلام صحبت شما را قبول دارم.من هم نگفتم تو ايران ليسانس IT نداريم(تو جملاتم چنين چيزي نبود)فرمایش شما متین, ولی دوست عزیز شما طوری میگین که دوتاچیز هم نوع و همجنس رو با هم مقایسه باید کرد که مثل اینکه مهندسی IT لیسانس اصلا وجود نداره...بالاخره اینجا ایرانه و از بوجود اومدن همچین رشته ای هدفی وجود داشت..مگه چند درصد لیسانسیا ارشد قبول میشن؟...کسی که لیسانس IT باشه از لحاظ علمی ایرادی تو مدرکش هست؟!(بازم میگم منظورم تو ایرانه)....منظور دوستمونم این بود که اینقدر تو ایران وضع بیکاری زیاده که دیگه به لیسانسه بها نمیدن..حالا هر رشته ای باشه..
سلام. من ترم 6 IT هستم. تا الان به این نتیجه رسیدم که همه از مهند های IT انتظار دارن که همه چیز را راجع به کامپیوتر و شبکه بدمنن که البته شاید خود دانشجوها هم توی ترم اول همین نظر را دارن اما بعد می فهمن که ماجرا چیز دیگست. ولی خوب به هر حال باید از خود کامپیوتر گرفته تا شبکه یه چیزایی سر در بیاری. تلاش کن کار های مولتی مدیات رو قوی کنی و طراحی سایت انجام بدی و درس های مهمی مثل برنامه نویسی و شبکه رو خوب یاد بگیری.سلام.اگر کسی از دوستان مهندسی ای تی از پیام نور یا سایر دانشگاها دارند لطفا در این قسمت خودشان را معرفی کنندو بگویند برای یک مهندس خوب شدن در این رشته روزانه چقدرمطالعه لازم است؟و چه منابعی مناسبترند؟