یک سئوال ؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیشه خدا موقعی که میریم بازار تا برای خودمون مثلا یه جفت کفش بخریم , ساعتهای متمادی گشت میزنیم و از صد ها نوع کفش دیدن میکنیم و در نهایت پس از صرف ساعتها و شاید روز ها بالاخره یک جفت کفش رو پسند میکنیم و میخریم.
آیا برای انتخاب موضوع به در بخور و مناسب که در تاپیک مطرح کنیم , تا چه حد وسواس و دقت و سلیقه از خودمون نشون میدیم؟
انتخاب یک موضوع برای بحث از ارزش خرید یک جفت کفش کمتره یا ؟
در مورد انتخاب همسر هم همینطوریه یا نه؟

آخرین ویرایش:

tifoid

عضو جدید
سخت نگیر دوست جونم. اگه واسه همه چیز بخوایم وسواس بخرج بدیم که واویلا...:surprised:

• Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر ازم تشکر کردید. وای خدا اینا چقدر دست و دلبازند؟

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
من يكي كه فقط ميام تو سايت تا وقتمو بگزرونيم اهميتي به اين نميدم كه موضوع بحث چيه :(
بي خيال باش در بند اينجورچيزا نباش

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک میکنم روزی که به اون حد رشد برسیم که برای بیان حرفمون( تو مباحثه البته) قبلش ساعتها فک کنیم روزیه که میشه به خیلی چیزا امیدوار شد!

alireza-1991

عضو جدید
من فک میکنم روزی که به اون حد رشد برسیم که برای بیان حرفمون( تو مباحثه البته) قبلش ساعتها فک کنیم روزیه که میشه به خیلی چیزا امیدوار شد!

واسه یه تاپیک زدن اگه بخوایم ساعتها فکر کنیم که نصف عمرمون رو از این قرار باید در تاپیک زدن صرف کنیم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه یه تاپیک زدن اگه بخوایم ساعتها فکر کنیم که نصف عمرمون رو از این قرار باید در تاپیک زدن صرف کنیم

بستگی داره هدف چیه از تایپک زدن......من گفتم تو مباحثه!!!الان اکثر تایپکها خیلی دورن از اون هدف!!!

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حق با شماست. پس همینی که هستیم همینم میمونیم. پس نباید اعتراضی یا انتظاری از خودت داشته باشی.

pahlevoon 70

عضو جدید
:que:
همیشه خدا موقعی که میریم بازار تا برای خودمون مثلا یه جفت کفش بخریم , ساعتهای متمادی گشت میزنیم و از صد ها نوع کفش دیدن میکنیم و در نهایت پس از صرف ساعتها و شاید روز ها بالاخره یک جفت کفش رو پسند میکنیم و میخریم.
آیا برای انتخاب موضوع به در بخور و مناسب که در تاپیک مطرح کنیم , تا چه حد وسواس و دقت و سلیقه از خودمون نشون میدیم؟

ای شیطون در مورد خرید اشیا میخوای بدونی یا همسر ......:que::que::que:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا حقیقتش اینه که برای خرید لباس و اینا وسواسی ندارم. در واقع یا تو اولین مغازه که میرم میخرم یا میسپرم به همسرم. ولی برای انتخاب موضوع تاپیک چون زیاد تاپیک نمیزنم سعی میکنم حدالامکان موضوعش یا جالب باشه یا بدرد بخور. :gol::gol::gol:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یبار وسواس بخرج میدم و از اون به بعد مشتری اون فروشنده میشم
اینجا هم همینجوره
تاپیک ها رو بسته به نویسنده هاش میخونم

tifoid

عضو جدید
راست میگی . کفش مهم تره.
آفرین وشحالم که نظرت اینه. آخه کی راجع به تاپیکی که میزاریم نسبت به ظاهر و یا حتی شخصیتمون نظر میده اما تو این زمونه از روی لباس و ظاهر افراد قضاوت میشه