یک سؤال از دارندگان اکسپریا مینی

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
شیشه دوربین گوشی اکسپریا مینیم حسابی خط و خش افتاده. طوری که رو کیفیت عکاسی تأثیر گذاشته. خواستم شیشو عوض کنم یکی از نمایندگیای سونی اریکسون گفت 35-40. اما امشب یه مینی دگ دیدم که اونم شیشه دوربنیش خط افتاده بود مثل من. حالا اونایی که چند ماهیه این گوشی رو دارن هم مشکل منو دارن یا نه؟ عوض کنم بازم خط می افته؟ ولی گوشیم تو کیف بوده، خیلی ازش مراقب بودم.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
شیشه دوربین رو که نمیتونن عوض کنن
از بیخ دوربین رو فکر کنم عوض میکنن !
دوست منم یکی داره و اونم دقیقا مشکل شما رو داره !

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
شیشه دوربین رو که نمیتونن عوض کنن
از بیخ دوربین رو فکر کنم عوض میکنن !
دوست منم یکی داره و اونم دقیقا مشکل شما رو داره !
تو محل دوتا تعمیراتی رفتم گفتن شیشو پیدا کردی بیار میشه عوض کرد. پارس نیکاتل رفتم گفت شیششو داریم ولی خب قیمتشو بالا گفت. البته تابلوإ بیشتر داره هزینه دست مزد می گیره. حالا موندم چیکار کنم. قید دوربن گوشیمو بزنم بادوربین دیجیتال بگیرم یا برم درستش کنم؟

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
داداش گلم به خودت بستگی داره !
اگه با حمل دوربین مشکلی نداری که دوربین رو اینور و اونور ببری بهتره . اما اگه میدونی دست و پا گیره درستش کن !

mycobacter

عضو جدید
کی دیده که شیشه دوربین خود به خود خش بیافته؟!!!!!!!!مگه میشه؟!!!!سوال عجیب و غریب می پرسی ها!!!!!!!!!
ایراد برد و چیپ نیست که بپرسی آیا بقیه این مشکل رو داشتن یا نه!!!!خرابش کردی دیگه!

samira93

عضو جدید
سلام
من 4 ماه دارمش خدا رو شکرهمچین نشده !!!
(مگه میشه شیشه دوربینم خود به خودی خش دار بشه!)

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
کی دیده که شیشه دوربین خود به خود خش بیافته؟!!!!!!!!مگه میشه؟!!!!سوال عجیب و غریب می پرسی ها!!!!!!!!!
ایراد برد و چیپ نیست که بپرسی آیا بقیه این مشکل رو داشتن یا نه!!!!خرابش کردی دیگه!

سلام
من 4 ماه دارمش خدا رو شکرهمچین نشده !!!
(مگه میشه شیشه دوربینم خود به خودی خش دار بشه!)

اگه قرار بود هیچوقت خش نیفته :
1 - دوربین ها محافظ لنز نداشتن
2 - نوکیا N95 محافظ لنز نداشت
3 - نوکیا N82 محافظ لنز نداشت
4 - نوکیا شیشه دوربین N8 رو گوریلا گلس نمیزد
5 - شرکت های سازنده موبایل از شیشه ضدخش برای شیشه روی دوربین استفاده نمیکردن
و ...

وقتی گوشی توی جیب و کیف و ... قرار میگیره خود به خود با ی سری اشیا برخورد میکنه که همین باعث خش دار شدن صفحه نمایش و دوربین و ... میشه !
حتما نیاز نیست که با میخ و چاقو به جونش بیفتین !

mycobacter

عضو جدید
اگه قرار بود هیچوقت خش نیفته :
1 - دوربین ها محافظ لنز نداشتن
2 - نوکیا N95 محافظ لنز نداشت
3 - نوکیا N82 محافظ لنز نداشت
4 - نوکیا شیشه دوربین N8 رو گوریلا گلس نمیزد
5 - شرکت های سازنده موبایل از شیشه ضدخش برای شیشه روی دوربین استفاده نمیکردن
و ...

وقتی گوشی توی جیب و کیف و ... قرار میگیره خود به خود با ی سری اشیا برخورد میکنه که همین باعث خش دار شدن صفحه نمایش و دوربین و ... میشه !
حتما نیاز نیست که با میخ و چاقو به جونش بیفتین !
من چی میگم شما چی میگی!!!!
هه هه!!!

lingshan

عضو جدید
اگه میخوای هیچ وقت لنز گوشیت خط نیفته دو راه وجود داره که من اولیش رو پیشنهاد میکنم چون تو اون احتمال خط افتادن کمتره
روش اول : خیلی ساده است فقط کافی یه تیکه پلاستیک سلفون متناسب با اندازه ی لنز گوشی بکنی و رو لنز بذاری و بعد قاب پشت موبایل رو بذاری تا نیفته.
روش دوم : روش دوم اینه که یه کیف لپ تاپی برای گوشیت بگیری چون قسمت لنز گوشی داخل تر میره و احتمال خط افتادن کمتر میشه