چرا پای زنشو وسط میکشید...دینه عزیز من. چرا برای مردم حرف در میاری. اینجا داره به خاطر اینکه زنش ریمل غیر استاندارم زده غذرخواهی می کنه.
خوب شاید خودش ریمل غیر استاندارد زده

چرا پای زنشو وسط میکشید...دینه عزیز من. چرا برای مردم حرف در میاری. اینجا داره به خاطر اینکه زنش ریمل غیر استاندارم زده غذرخواهی می کنه.
لو رفتم نهعکس مدیر عامل تویوتا اینجا چه کار میکنه ؟!![]()
اونم چه جورم از دست این داداش محمدلو رفتم نه
私は謝罪
محض اطلاع ازش پرسیدن خانومتون اینطوری ریمل می زنه...با شرمساری...احتمالا اونم این مدلی ریمل میزنه![]()
مطمئنی فقط این خانومه...من فکر کنم تو ریمل زدن همشون...کی گفته من که اینجوری ریمل نمیزنم چرا حرف در میارین این خانومه ناشیه![]()
به دلیل اینکه:چرا پای زنشو وسط میکشید...دی
خوب شاید خودش ریمل غیر استاندارد زده![]()
نخیر ریمل زدن تو آرایش از همه راحتتر این دیگه خیلی ناشیهمطمئنی فقط این خانومه...من فکر کنم تو ریمل زدن همشون...
بله بله!!اونم داره معذرت خواهی میکنهمحض اطلاع ازش پرسیدن خانومتون اینطوری ریمل می زنه...با شرمساری...
داشتیم؟؟؟؟؟مطمئنی فقط این خانومه...من فکر کنم تو ریمل زدن همشون...
به دلیل اینکه:
همیشه پای یک زن در میان است.
نخیرممطمئنی فقط این خانومه...من فکر کنم تو ریمل زدن همشون...
یه نفر اون فلفلارو بده.
یه نفر اون فلفلارو بده.
سوزانارو هم همینطور.
نخیر ریمل زدن تو آرایش از همه راحتتر این دیگه خیلی ناشیه![]()
نه خوشمله...عمویی یه حرفی زدداشتیم؟؟؟؟؟
میخوام تو دهنش فلفل بریزم و پشت دستش سوزن بزنم
من یا اون دختره؟میخوام تو دهنش فلفل بریزم و پشت دستش سوزن بزنم
خب عمو جو.ن چرا جمع میبندی؟حالا یه دختر بی عرضه دیدی فک کردی همشون اینجوریند؟نه خوشمله...عمویی یه حرفی زد
اونی که زبون درازی می کنهمن یا اون دختره؟![]()
خوب پس من نیستم!اونی که زبون درازی می کنه
عموییی مگه نمی دونی مردا عقلشون به چششونه...هنوز نانازی بزرگ بشی می فهمی...خب عمو جو.ن چرا جمع میبندی؟حالا یه دختر بی عرضه دیدی فک کردی همشون اینجوریند؟
این کیه پس؟
هه هه!!!منم!این کیه پس؟
پس پشت دستا و زبونتو بیارهه هه!!!منم!![]()
عمویی من به قدر کافی بزرگ شدم. دیگه بیشتر از این از مردا انتظار نمیره. چه کارش میشه کرد؟عموییی مگه نمی دونی مردا عقلشون به چششونه...هنوز نانازی بزرگ بشی می فهمی...
واه واه خجالت بکشپس پشت دستا و زبونتو بیار
چرا زبون درازی کردی؟واه واه خجالت بکشچیکار دختر مردم داری!!!دی
من فلفل خیلی دوس دارم!!!خیاطم هستم پس خودم سوزن دارم!!![]()
نه عمویی اشتباه نکن...این حد مرد ها هم از سر خانما زیاده...داستان عرضخ و تقاضاس...برای خانم ها در همین حد استعداد خرج کنیم کافیه..بله رو می گنعمویی من به قدر کافی بزرگ شدم. دیگه بیشتر از این از مردا انتظار نمیره. چه کارش میشه کرد؟