یک ایرانی در فهرست دیكتاتورهای جهان

Sarp

مدیر بازنشسته
من طرفدار همه ایرانی ها باشرف و وطن پرست و ضد عرب هستم/ در ضمن قرار نیست دیگه بساط پادشاهی و دیکتاتوری در این کشور پهن بشه/ همه کشورهای دنیا هم زمانی حکومت پادشاهی داشتند/ ولی این دیکتاتور( شاه) بسیارها برای ایران انجام داد/ یعنی کفه کارهای نکویی که کرد از بدیهایش خیلی سنگینتره
:surprised: افکار فاشیستی به یادگار مونده از همونی که میپرستیش !:surprised:
عرب ایرانی فقط زبانش عربیه و هیچ سنخیتی با قوم سامی نژاد و وهابی نداره
اولا نژادی به نام نژاد وهابی نداریم
وهابی فقط یه فرقه هست
و دوما همه اعراب از یه زیشه هستند !
حالا بماند که اعراب ایران از کدام برهه تاریخی در این زمینهایی که الان هستند سکونت گزیدند !
شاه چکرد که شد وطنفروش؟
خزر رو به روسها فروخت؟
بحرین رو کی فروخت ؟
البته شما که در این موارد روشن دل هستید وگرنه عامل خشکسالی رو متوجه میشدید/ ولی یک کوچیکش رو خدمتون عرض کنم اون دوره بدون ویزا یک ایرانی به بیشتر کشورهای جهان سفر میکرد اینقدر اسم ایرانی ارزش داشت/ الان فکر کنم فقط سوریه رو بشه رفت
امتیاز کاپیتولاسیون رو به هر کشوری بدی ، ویزا سهله ، جت هم میفرستن دنبالت !
از کی تا حالا یه وبلاگ ناشناس منبع شده و ما خبر نداشتیم ؟؟؟؟
از کی تا حالا مجله لایف سند و مدرک شده که ما خبر نداشتیم ؟؟؟؟

اگه این تاپیکهای درپیتی که کپی شده از وبلاگ های درپیتی است ادامه پیدا کنه چند وقت دیگه کیهان بچه ها هم سند رسمی میشه .
یه کلمه از کاندا :biggrin:
پسرم اینجا بحث ایرانیهاس نه کانادائی ها

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised: افکار فاشیستی به یادگار مونده از همونی که میپرستیش !:surprised:

اولا نژادی به نام نژاد وهابی نداریم
وهابی فقط یه فرقه هست
و دوما همه اعراب از یه زیشه هستند !
حالا بماند که اعراب ایران از کدام برهه تاریخی در این زمینهایی که الان هستند سکونت گزیدند !

بحرین رو کی فروخت ؟

امتیاز کاپیتولاسیون رو به هر کشوری بدی ، ویزا سهله ، جت هم میفرستن دنبالت !

یه کلمه از کاندا :biggrin:
پسرم اینجا بحث ایرانیهاس نه کانادائی ها
:biggrin::biggrin::D

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم برای دوستان دانشجویی که منبع و مرجع شون برای نظر دادن فقط حب و بغض شون هست...
محمدرضا شاه برعکس پدرش هیچ جای دفاعی برای خودش باقی نگذاشته ...

• Like
واکنش ها: Sarp

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
به محمد رضا نمیاد دیکتاتور باشه خیلی هم آدم مهربون و فاقد اعتماد به نفس بود اگه تاریخ رو مطالعه کنید می فهمید چی میگم

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من طرفدار کسی نیستم ولی خوب باید واقع بین بود با تعصب کاری از پیش نمی بریم

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا در مورد بحرین بگم که همچنین چیزی نبود و اون موقع بحرین جز امپراطوری انگلستان بود و قضیه اشتباه خندا دار ملکه انگلیس در اشتباه هدیه دادن نقشه به رضا شاه باعث شد که همین کیش و قشم و این جزیره ها به ایران رسیده.
اساسا ایران هیچگون مالکیتی قبلش نداشت.جریان جالبی داره که سرچ کنید متوجه میشید.

در ضمن در مورد مطن پرست بودن هم کافیست که مصاحبه محمد رضا شاه را با اون خبرنگار امریکایی بخونید که به ... خوردن میده خبرنگار را .

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا در مورد بحرین بگم که همچنین چیزی نبود و اون موقع بحرین جز امپراطوری انگلستان بود و قضیه اشتباه خندا دار ملکه انگلیس در اشتباه هدیه دادن نقشه به رضا شاه باعث شد که همین کیش و قشم و این جزیره ها به ایران رسیده.
اساسا ایران هیچگون مالکیتی قبلش نداشت.جریان جالبی داره که سرچ کنید متوجه میشید.

در ضمن در مورد مطن پرست بودن هم کافیست که مصاحبه محمد رضا شاه را با اون خبرنگار امریکایی بخونید که به ... خوردن میده خبرنگار را .
منم دومنشو میگم
اساسا کل کشورای منطقه(از اینور بگیر بروووووووو تا نصف عربستان بحرین که چیزی نیست، از اونورم بگیر بروووووووووو تا اروپا )مال امپراطوری ایران بوده،ملکه انگلیس غلط کرده بحرین مال اونا بوده که بخواد با اشتباهش اونارو بده به ایران.اگه ایران بخاد سرزمینهای از دست رفتشو بگیره باید نصف کره زمینو بدن به ایران

h.parsa

عضو جدید
عزیزان بهتره بحث رضا شاه روختم کنید چون این به اصطلاح آقا ارزش این همه وقت تلف کردن و طرفداری و مجادله رو نداره

بهتره به فکر کشورمون و حفظ داشته هامون بکنیم و نگذاریم همین که داریم ازدست بدیم

• Like
واکنش ها: Sarp