* یکی یدونه دختر چراغ خونه دختر تفلدت موبارک *

zaha joon

عضو جدید
یه سوگولی کوتاه مدت داریم یه بلند مدت ساناز کوتاه مدت بوده

اهه تا الان نیمیدونستم سوگولی انواع موختلف داره خخ
اجیی. ول کن این استارو چشش یکی دیگه رو گرفته دیگه کار از کار گدشته

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
یوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو چطورییییییییییییییییییییییییییییی آجی جونییییییییییییییییییییییییییییییی؟
استور بهم گفت بیا بریم دور دور. منم گفتم از آجی هلی باید اجازه بگیرم. اجازه میدی؟؟؟
یووووهووووووووووووووووووووووو
ایجازه ما دست شوماس ولی به این ایعتیماد نکن.خودم با ماشین خوشلم میبرمت هرجا بیخوای

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفشو گوش نده داره غولت میزنه خخخ... من زنه اولشم.. هلنا زنه دومشه.. ساناز زنه سومشهه.. تو میشی چهارمیی
عروس خانم وکیلم؟؟ خخ

پس آزیتا رو یادت رفت که
شاید بازم باشه فعلن ذهنم یاری نمیکنه خخخخ

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهخیرم.. ماشینو برداشتیمم بریم دور دور همون لحظه اومدی. نداشتی منو ببره:cool:
آجی زاها تو آجی منی خیر و صلاحتو موخوام این موخواس بیره شوتت کنه تو چاه حالا به روش نیار ولی من فهمیده کردم اومدم نیجاتت دادم

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفشو گوش نده داره غولت میزنه خخخ... من زنه اولشم.. هلنا زنه دومشه.. ساناز زنه سومشهه.. تو میشی چهارمیی
عروس خانم وکیلم؟؟ خخ
یه زن دیگه هم داشته سر به نیسدش کرده :| آزیتا:cool:

zaha joon

عضو جدید
آجی زاها تو آجی منی خیر و صلاحتو موخوام این موخواس بیره شوتت کنه تو چاه حالا به روش نیار ولی من فهمیده کردم اومدم نیجاتت دادم

نتیجه اخلاقی پدرو مادرها در انتخاب همسر اینده فرزندتان دقت بفرمایید.. دینگ دینگ خخ

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نمیکشمت.. ب هر حال واسه. یکی باید کارای خونه رو انجام بده دیه.. من ک پیر شدم.. الان نوبته سوگلیاس خخ
:biggrin:تو پیر شودی منم که غذا بلت نیسم پخته کنم همینه هی میره زن میگیره دیگه :|

بالا