یه سوگولی کوتاه مدت داریم یه بلند مدت ساناز کوتاه مدت بوده![]()
اهه تا الان نیمیدونستم سوگولی انواع موختلف داره خخ
اجیی. ول کن این استارو چشش یکی دیگه رو گرفته دیگه کار از کار گدشته
یه سوگولی کوتاه مدت داریم یه بلند مدت ساناز کوتاه مدت بوده![]()
نه آجی گولشو نخوریا همه رو با روی خوش قول میزنه پشت این چهره ی خندون یه مرد صد و هشتاد زنس که همیشه دنباله صدو هشتادو یکمیههمچنین اول از آجی هلی ایجازه بگیرم![]()
اهه تا الان نیمیدونستم سوگولی انواع موختلف داره خخ

یووووهووووووووووووووووووووووویوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو چطورییییییییییییییییییییییییییییی آجی جونییییییییییییییییییییییییییییییی؟
استور بهم گفت بیا بریم دور دور. منم گفتم از آجی هلی باید اجازه بگیرم. اجازه میدی؟؟؟
حرفشو گوش نده داره غولت میزنه خخخ... من زنه اولشم.. هلنا زنه دومشه.. ساناز زنه سومشهه.. تو میشی چهارمیی
عروس خانم وکیلم؟؟ خخ
فیلا آجیم جواب نداده. اول باید آجیم راضی باشهبله دیگ![]()
یهنی یه کم بیگذره موکوشینم ازم تغذیه موکنین![]()
![]()
![]()
یووووهووووووووووووووووووووووو
ایجازه ما دست شوماس ولی به این ایعتیماد نکن.خودم با ماشین خوشلم میبرمت هرجا بیخوای![]()
آجی خودش داره ایتراف موکنهنه آجی گولشو نخوریا همه رو با روی خوش قول میزنه پشت این چهره ی خندون یه مرد صد و هشتاد زنس که همیشه دنباله صدو هشتادو یکمیه![]()
دارم گولش میزنم پولاشو بکشم بالا مهلت بده![]()
آجی زاها تو آجی منی خیر و صلاحتو موخوام این موخواس بیره شوتت کنه تو چاه حالا به روش نیار ولی من فهمیده کردم اومدم نیجاتت دادمنهخیرم.. ماشینو برداشتیمم بریم دور دور همون لحظه اومدی. نداشتی منو ببره![]()
اخیی راس میگهه.. ازیتاااااااپس آزیتا رو یادت رفت که
شاید بازم باشه فعلن ذهنم یاری نمیکنه خخخخ
آقو استو دستت دیکه رو شددارم گولش میزنم پولاشو بکشم بالا مهلت بده![]()

اینم شد ماشین خخخ
نسیم خانوم بپر بالا
![]()
یه زن دیگه هم داشته سر به نیسدش کرده :| آزیتاحرفشو گوش نده داره غولت میزنه خخخ... من زنه اولشم.. هلنا زنه دومشه.. ساناز زنه سومشهه.. تو میشی چهارمیی
عروس خانم وکیلم؟؟ خخ

آجی زاها تو آجی منی خیر و صلاحتو موخوام این موخواس بیره شوتت کنه تو چاه حالا به روش نیار ولی من فهمیده کردم اومدم نیجاتت دادم
بیو دس به یکی کنیم سرشو بکنیم زیر آباهه تا الان نیمیدونستم سوگولی انواع موختلف داره خخ
استار ى وقتایی حس میکنم پسری.. اینو جدی گفتم
نکنه واقعا پسری

یه زن دیگه هم داشته سر به نیسدش کرده :| آزیتا![]()
بیو دس به یکی کنیم سرشو بکنیم زیر آب![]()
نه نمیکشمت.. ب هر حال واسه. یکی باید کارای خونه رو انجام بده دیه.. من ک پیر شدم.. الان نوبته سوگلیاس خخ
هیچ چیز غیر ممکن نیست
شاید![]()
همه چیزم تریف موکنه ولی اینقد خوش سر و زبونه بازم همه غول موخورنآجی خودش داره ایتراف موکنه![]()
خخخخخ آخه ما قایومکی رفتیم زنش شوتیم حخمونه:|بینگ بینگنتیجه اخلاقی پدرو مادرها در انتخاب همسر اینده فرزندتان دقت بفرمایید.. دینگ دینگ خخ
تو پیر شودی منم که غذا بلت نیسم پخته کنم همینه هی میره زن میگیره دیگه :|
من قول میدم غول نخورمهمه چیزم تریف موکنه ولی اینقد خوش سر و زبونه بازم همه غول موخورن

من بلتماخوو من ک پیرم تو برو یاد بگیرر غدا درس کن دیه