یکی هست که دوستت داره و مراقبته...( جالبه! بیا تو)

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خداوند روزى که آسمانها و زمین را آفرید،
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] صد رحمت بیافرید که هر یک از آنها میان زمین و[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] آسمان را پر مىکند و یکى را در زمین قرار[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]داد که بوسیله آن مادر به فرزند محبت مىکند و[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] حیوانات وحشى و پرندگان به یکدیگر مأنوسند و نودونه[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]رحمت را نگه داشته و همین که[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] روز قیامت شود این یک رحمت را نیز بر آن مىافزاید.[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]خدایا روزى کن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]را و محبّت آنچه مرا به تو[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] نزدیک مىکند و .محبّت خودت را نزد من از آب خنک محبوبتر گردان[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]اي ايزد يكتا راه نجاتم را من از تو مي خواهم؛[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] راه نكو بودن ، در اين غريب آباد با آبرو بودن ،[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]در اين خراب آباد من از توسلامتی مي خواهم[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]. من از تو مي خواهم ، راهي نشانم ده تا بهترين باشم.[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]تا پاسخي زيبا ، بهر پدر باشم؛ لبخند زيبايي روي لب مادر.[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] من بهترين باشم ، من[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] برترين باشم.[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]اي خداي بزرگ ،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]آنقدر به ما عظمت روح و تقوا عطا كن[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]كه همه وجود خود را با عشق و رغبت قرباني حق كنيم[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] خدايا[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]آنچنان تار و پود وجود ما را به عشق خود عجين كن[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]كه در وجودت محو شويم[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]خدايا[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]ما را از گرداب خودخواهي و از گردباد هوا و هوس نجات ده[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]و به ما قدرت ايثار عطا كن[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]خدايا[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]در اين لحظات سخت امتحان ،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]نور ايمان را بر قلب ما بتابان و ما را از لغزش نگاه دار[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]خدايا[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]ما را قدرت ده كه طاغوت خودپرستي را به زيرپا افكنيم[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]و حق و حقيقت را فداي منفعت هاي شخصي نكنيم[/FONT]
[/FONT]

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روز ها میگذرند لحظه ها از پی هم میتازند
وگذشت ایام,چون چروکی است که برچهره من میماند
روزهامیگذرند , که سکوتی ممتد, برلبم میرقصد
قصه هایی که زدل می آیند , زیرسنگینی این بارسکوت
بی صدامیمیرند
روزها میگذرند , که به خود میگویم
گرکسی آمدوبرداشت زلب مهرسکوت
گرکسی آمدوگفت قطعه شعری بسرود
گرکسی آمدوازراه صفا دل ما را بربود
حرفهاخواهم زد , شعرها خواهم خواند
بهر هر خلق جهان , قصه ای خواهم ساخت
روزها میگذرند
که به خود میگویم
گرکسی آمدوبرزخم دلم , مرحمی تازه گذاشت
گرکسی آمدوبرروی دلم , طرحی ازخنده گذاشت
گرکسی آمدودرخاطرمن , نقشی ازخودانداخت
صدزبان بازکنم
قصه هاسازکنم
گره از ابروی هر غمزده ای درجهان بازکنم
من به خود میگویم
اگرآمدآن شخص !!!!!!
من به او خواهم گفت , آنچه درمحبس دل زندانیست
من به او خواهم گفت , تاابددردل من مهمانیست
ولی افسوس و دریغ
آمدی نقشی زخود در سر من افکندی
دل ربودی و به زیر قدمت افکندی
دیده دریا کردی
عقل شیدا کردی
طرح جاوید سکوت , توبه جای لبخند , برلبم افکندی
دل به امید دوا آمده بود
به جفا درد برآن زخم کهن افکندی
روزها می آیند
لحظه ها ازپی هم میتازند
من به خود میگویم

مستحق مرگ است گر کبوتر بدهد دل به عقاب

من نيستم

آنکه بايد مي بودم ، آنکه بايد باشم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خستگی را تو بخاطر مسپار
که افق نزدیک است
و خدایی بیدار که تو را میبیند
و به عشق تو همه حادثه ها میچیند
که تو یادش باشی...

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به شقايق سوگند که تو برخواهي گشت
من به اين معجزه ايمان دارم
منتظر بايد بود تا
زمستان برود، غنچه ها گل بکنند

taranome ehsas

عضو جدید
تکراریه.دانشگاه ما همیشه بعد همایشاش پاورپوینت اینو ساخته و واسمون میذاره.دییییییییییییییییییییییییییییییییییی