دلمه فلفل دلمه ایی علیرضا یا احمد
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد جمعه ساعت 16:39 #6,332 هر دو عزیز دلمهٔ کلم یا برگ مو؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 00:51 #6,340 جفتش تاریخ رو دوست داری یا نه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 01:08 #6,341 دوست دارم تاریخ یا جغرافی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 12:27 #6,343 شیمی(ایشالله که محسن یهو از غیب سر نرسه) نون برشته یا غیر برشته؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 12:34 #6,344 برشته (نه تو جهان های موازی با ما سیر می کنه ) کره مربا یا پنیر گردو
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 12:37 #6,345 پنیر گردو صبحانه چای یا قهوه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 12:39 #6,346 من همیشه سرخ میکردم ولی جدید توی فر میپزم،مزهش رو همه خیلی بیشتر دوست داریم. زرشکپلو با مرغ یا باقالیپلو با گوشت؟
من همیشه سرخ میکردم ولی جدید توی فر میپزم،مزهش رو همه خیلی بیشتر دوست داریم. زرشکپلو با مرغ یا باقالیپلو با گوشت؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 12:57 #6,347 الان زرشک پلو با مرغ (چند روزه تو فکرشم) حفظ انضباط یا گذشت از بی انضباطی؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 13:00 #6,348 هر دو تاش به اضافه شیر و شیرکاکائو ایران خودرو یا سایپا
frotan68 کاربر حرفه ای دیروز ساعت 15:30 #6,349 میون این دوتا دلبر کیو انتخاب کنمایران خوردو کنار غذا زیتون یا خیارشور؟
frotan68 کاربر حرفه ای دیروز ساعت 15:33 #6,350 اولیو دوس دارن ولی اغلب به ناچار دومیو انتخاب میکنم من از کسی ناراحت بشم سعی میکنم یه مدت تو جمع هایی که هست نرم تا یکم حس نفرت و کدورتم کم شه شما چطور؟
اولیو دوس دارن ولی اغلب به ناچار دومیو انتخاب میکنم من از کسی ناراحت بشم سعی میکنم یه مدت تو جمع هایی که هست نرم تا یکم حس نفرت و کدورتم کم شه شما چطور؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 16:33 #6,352 راست تند حرف میزنی یا آروم؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 17:54 #6,353 آروم آرومی بیشتر یا عصبی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 21:50 #6,355 بستگی داره کجا باشم درونگرا یا بیرون گرا؟