پاییز شطرنج با تخته
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 13:26 #4,504 سینمایی سرما خوردگی با گلو درد یا بدون گلودرد؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 13:41 #4,506 آمپول آموکسی سیلین یا کوآموکسی کلاو؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز 16 دقیقه قبل #4,516 هردوش، شله زرد یکم بیشتر. گلودرد خر است یا خر نیست؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز 14 دقیقه قبل #4,517 شاید کره خر باشه ، ندیدمش هنوز سلامتی خانم مهندس صلوات یا کف؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز 4 دقیقه قبل #4,522 بینابین،من توی جمع دوستهام مجلس گرم کن و شلوغم ولی توی فامیل یه چیز وسطی هستم. استان شما هم پنجشنبه ها تعطیل شده یا نشده؟
بینابین،من توی جمع دوستهام مجلس گرم کن و شلوغم ولی توی فامیل یه چیز وسطی هستم. استان شما هم پنجشنبه ها تعطیل شده یا نشده؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز 2 دقیقه قبل #4,523 این هفته که بانکها باز بودن پس حتما نشده بد ببینی بدی میکنی یا خوبی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یک لحظه قبل #4,524 اگه بدی نکنم هم خوبی نمیکنم دیگه. واقعگرا یا احساساتی؟