شکلاتی نگران علیرضابودن یانبودن؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,415 انگلیسی فردا خبرهای خوب میشنویم یا بد؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jun 24, 2025 #4,416 امیدوارم خوب قبل جنگ یا بعد جنگ؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,418 گذشت غذای تند یا غیر تند؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,420 سرخ شده توی برنامه صداتو:محسن کیایی یا سیامک انصاری؟
!austenite کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,421 ندیدم ولی به نظرم سیامک انصاری اجل معلق سریال خوبیه یا ضعیفه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,422 ضعیفه ولی نگاهش کردم از زوج امیر و شیرین توی تاسیان خوشتون میاد یا نه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jun 24, 2025 #4,423 ندیدم، ولی از امیر خوشم نمیاد سریال های شبکه نمایش یا تلویزیونی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,424 هیچ کدوم، نمایش خونگیها رو میبینم. جمشید نجات توی تاسیان یا شیرزاد توی خاتون؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 24, 2025 #4,426 تاسیان اگه امیر و شیرین گند نمیزدن توی فیلم خیلی خوب بود، مخصوصا که جمشید نجات رو داره. داییِ خاتون یا عمهی شیرین؟
تاسیان اگه امیر و شیرین گند نمیزدن توی فیلم خیلی خوب بود، مخصوصا که جمشید نجات رو داره. داییِ خاتون یا عمهی شیرین؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jun 24, 2025 #4,427 نمیشناسم فیلم زبان اصلی یا زیرنویس؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 25, 2025 #4,429 جواد عزتی نازنین بیاتی یا الناز حبیبی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 25, 2025 #4,432 عروسی پیراهن مجلسی بلند یا کوتاه؟
!austenite کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 25, 2025 #4,434 الان من باید چی جواب بدم؟ مدل دارشلوغ تلگرام یاواتساپ؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 25, 2025 #4,435 !austenite گفت: الان من باید چی جواب بدم؟ مدل دارشلوغ تلگرام یاواتساپ؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب به عنوان یه آقا میتونی نظرت رو بگی که در مورد خانومها چی بیشتر میپسندی که فهمیدیم خیلی هم بیسلیقهای فعلا واتساپ ولی اگه فیلتر برداشته بشه تلگرام اینستا خیلی فعالی یا کم فعالی؟
!austenite گفت: الان من باید چی جواب بدم؟ مدل دارشلوغ تلگرام یاواتساپ؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب به عنوان یه آقا میتونی نظرت رو بگی که در مورد خانومها چی بیشتر میپسندی که فهمیدیم خیلی هم بیسلیقهای فعلا واتساپ ولی اگه فیلتر برداشته بشه تلگرام اینستا خیلی فعالی یا کم فعالی؟
!austenite کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 25, 2025 #4,436 خیلی کم فعالم اهل استوری گذاشتن هستی یانیستی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 25, 2025 #4,437 کلا کم میرم اینستای خودم و خیلی دیر به دیر عکس میزارم، ولی یه اکانت دیگه دارم که معمولا با اون توی اینستا میگردم. والیبال داری میبینی یا نه؟
کلا کم میرم اینستای خودم و خیلی دیر به دیر عکس میزارم، ولی یه اکانت دیگه دارم که معمولا با اون توی اینستا میگردم. والیبال داری میبینی یا نه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Sep 23, 2025 #4,439 هیچ کدوم قطار اتوبوسی یا کوپهای؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 25, 2025 #4,440 وای قطار خیلی دوست دارم ، کوپه ای خوابیدن روی تخت یا تشک ؟