مشهد مشهد یا کاشان؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,113 قزوین کی بود؟ مشهد هتل 5 ستاره مشهد یا خونه مرتضی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,114 خونه آقا مرتضی یه شب یا یه هفته مشهد قزوین ایشونه http://www.www.iran-eng.ir/members/esperanza.457644/
خونه آقا مرتضی یه شب یا یه هفته مشهد قزوین ایشونه http://www.www.iran-eng.ir/members/esperanza.457644/
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 16, 2025 #4,115 نمیدونستم سارا قزویینه منکه 4 شب و 3 روز می خوام برم مشهد مسافرت با هواپیما یا قطار کوپه های دو نفره؟
نمیدونستم سارا قزویینه منکه 4 شب و 3 روز می خوام برم مشهد مسافرت با هواپیما یا قطار کوپه های دو نفره؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,116 هواپیما قرمه سبزی با لوبیا قرمز یا لوبیاسفید؟
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,117 من با لوبیا چیتی یا قرمز میپزم .لوبیا سفید است نکردم کادو دسته گل با گلدون گل
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,118 آیدا.. گفت: من با لوبیا چیتی یا قرمز میپزم .لوبیا سفید است نکردم کادو دسته گل با گلدون گل کلیک کنید تا باز شود... مامانم با لوبیا سفید میپزه،اتفاقا خیلی بهتر میشه. . گلدون گل کروات یا پاپیون؟
آیدا.. گفت: من با لوبیا چیتی یا قرمز میپزم .لوبیا سفید است نکردم کادو دسته گل با گلدون گل کلیک کنید تا باز شود... مامانم با لوبیا سفید میپزه،اتفاقا خیلی بهتر میشه. . گلدون گل کروات یا پاپیون؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,120 منکه وسط مسیرم برام فرقی نداره، بقیه انتخاب کنن، بهم خبر بدن تا راه بیفتم الان شوهرم و پسرم میخوان برن مغازه،بستنی سنتی برام بخرن یا بستنی یخی؟
منکه وسط مسیرم برام فرقی نداره، بقیه انتخاب کنن، بهم خبر بدن تا راه بیفتم الان شوهرم و پسرم میخوان برن مغازه،بستنی سنتی برام بخرن یا بستنی یخی؟
!austenite کاربر حرفه ای May 16, 2025 #4,121 باید میگفتی اصفهان یه بار برای همیشه پرونده ی این قضیه بسته میشد
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2025 #4,122 !austenite گفت: کراوات این رقابت فیناله اصفهان یامشهد؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دو ترجیحا الان اصفهان مسقطی یا باقلوا؟
!austenite گفت: کراوات این رقابت فیناله اصفهان یامشهد؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دو ترجیحا الان اصفهان مسقطی یا باقلوا؟
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 21, 2025 #4,124 برنجک میدونم چیه اما پشتزیک ندیدم آب غوره یا آب لیمو
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 21, 2025 #4,125 سرچ کن، خیلی معروفه،حتما شما یه اسم دیگه بهش میگین. آب لیمو بیشتر استفاده میکنم. خورش بادمجون با خورش کرفس؟
سرچ کن، خیلی معروفه،حتما شما یه اسم دیگه بهش میگین. آب لیمو بیشتر استفاده میکنم. خورش بادمجون با خورش کرفس؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 21, 2025 #4,131 کره عسل کره بادوم زمینی یا شکلات صبحونه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 21, 2025 #4,140 فرق نداره گوشت گوسفند یا گاو؟