دو تا خوردن صبحونه مفصل یا کم ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 09:55 #3,632 کم قیمه بادمجون یا قیمه سیب زمینی؟
!austenite کاربر حرفه ای یکشنبه ساعت 10:16 #3,634 eterno گفت: تاپیک ها قاطی شد اینجا باید بین دو گزینه انتخاب کنیم صبح یه لیوان چایی یا دو لیوان؟ کلیک کنید تا باز شود... من از رو دست بالاییا دیدم خخخخخ
eterno گفت: تاپیک ها قاطی شد اینجا باید بین دو گزینه انتخاب کنیم صبح یه لیوان چایی یا دو لیوان؟ کلیک کنید تا باز شود... من از رو دست بالاییا دیدم خخخخخ
!austenite کاربر حرفه ای یکشنبه ساعت 10:17 #3,635 ESPEranza گفت: هر دو خورشت کرفس یا بامیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... کرفس تو غذا هویج باشه یا نباشه؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 10:21 #3,636 نه فقط تو مرغ باشه و سوپ ... چنجه یا سلطانی ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 16:16 #3,642 هیچ کدوم ولی سگ بهتره شهره لرستانی یا مازیار لرستانی؟
Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 18:21 #3,645 ziba 22 گفت: اکبرعبدی خرچنگ یا لاک پشت؟ کلیک کنید تا باز شود... لاکپشت ziba22 یا admin
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 00:39 #3,648 قدیما که مسی و سوارز و نیمار بارسا بودن، بارسا رو دوست داشتم ولی الان برام فرقی نداره. مریضی خر است یا نه؟
قدیما که مسی و سوارز و نیمار بارسا بودن، بارسا رو دوست داشتم ولی الان برام فرقی نداره. مریضی خر است یا نه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 08:04 #3,650 در رو میتی کمان یا ایکیوسان؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 09:08 #3,652 پینوکیو پسر کوهستان یا جودی ابوت؟
!austenite کاربر حرفه ای دوشنبه ساعت 10:12 #3,653 اگه خانم بودم جودی ابت ولی چون پسرم پسرکوهستان عموپورنگ یاخاله شادونه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 10:13 #3,654 عموپورنگ جودی ابوت یا آنشرلی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 11:43 #3,658 نقاشی قرص کلداکس یا کوریزان؟