هواپیما ازدواج سنتی یاغیرسنتی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 15:00 #3,611 کاهو کاهو ترد یا کاهو نرم؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 15:08 #3,613 آبلیمو روغن زیتون تی شرت رنگ سفید یا آبی آسمونی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 18:22 #3,616 هیچ کدوم حیوان خانگی آره یا نه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 22:25 #3,620 سیب زمینی جوجه کباب برشته یا آبدار؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 23:23 #3,622 سرخ شده از روغن زیاد استفاده میکنین یا کم؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 00:20 #3,625 ویلایی شبها قبل از 12 میخوابی یا بعد از 12؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 01:04 #3,626 معمولا قبل از ۱۲ من معمولا تو اتاق جداگانه ک دارم میخوابم شما چطور ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 09:21 #3,627 منم اتاق خودم میخوابم. من نمای سفید رو برای خونه ها بیشتر میپسندم، شما چطور؟
ziba 22 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 09:23 #3,628 من نمای اجری دوست دارم، از اون اجر قرمزا من خونه نمای رومی دوست ندارم، شما چطور؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 09:52 #3,630 !austenite گفت: من چرا من الان میلم به یه لیوان چاییه شما چطور؟ کلیک کنید تا باز شود... تاپیک ها قاطی شد اینجا باید بین دو گزینه انتخاب کنیم صبح یه لیوان چایی یا دو لیوان؟
!austenite گفت: من چرا من الان میلم به یه لیوان چاییه شما چطور؟ کلیک کنید تا باز شود... تاپیک ها قاطی شد اینجا باید بین دو گزینه انتخاب کنیم صبح یه لیوان چایی یا دو لیوان؟