خرما مرغ مینا یا عروس هلندی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 17, 2025 #2,405 خونه باغ اگه وسط شهر باشه، ترجیحم خونه باغه وگرنه آپارتمان. من باید وسط شهر زندگی کنم، جای خلوت رو نمیتونم تحمل کنم. عدسی یا خوراک لوبیا؟
خونه باغ اگه وسط شهر باشه، ترجیحم خونه باغه وگرنه آپارتمان. من باید وسط شهر زندگی کنم، جای خلوت رو نمیتونم تحمل کنم. عدسی یا خوراک لوبیا؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 17, 2025 #2,407 برف مسافرت توی شب یا توی روز؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 17, 2025 #2,408 بسته به هواپیما و قطار شب ، ماشین روز رمان خارجی یا داخلی ؟
!austenite کاربر حرفه ای Feb 17, 2025 #2,409 نمیدونم چون اهلش نیستم چای دارچین؟چای هل؟چای کاکوتی؟یاچای زنجبیل؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 17, 2025 #2,410 چای هل خوبه کاکائو دوست داری یا نداری؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,412 اصلا هات چاکلت رو خوندم گلوم درد گرفتفعلا با این اوضاع گلوم همون نسکافه رو ترجیح میدم جوکر1 یا جوکر2؟
اصلا هات چاکلت رو خوندم گلوم درد گرفتفعلا با این اوضاع گلوم همون نسکافه رو ترجیح میدم جوکر1 یا جوکر2؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,414 از لحاظ کارگردانی مدیری، چون فیلم های عطاران لوکیشن ها چرک و کثیفن، من خوشم نمیاد ولی از لحاظ بازیگری صد در صد عطاران قهوه تلخ یا شب های برره؟
از لحاظ کارگردانی مدیری، چون فیلم های عطاران لوکیشن ها چرک و کثیفن، من خوشم نمیاد ولی از لحاظ بازیگری صد در صد عطاران قهوه تلخ یا شب های برره؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,416 هردوش قشنگه،نمیتونم انتخاب کنم سریال ایرانی یا ترکی؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,417 ترکی نمی پسندم ، ایرانی هم تک انیمیشن روح یا ربات وحشی ؟!
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,419 هیچ کدوم همه چی خیلی شلوغ و کثیفه، خوشم نمیاد. سریال در انتهای شب رو دیدین یا ندیدین؟ دوستش داشتین یا نداشتین؟
هیچ کدوم همه چی خیلی شلوغ و کثیفه، خوشم نمیاد. سریال در انتهای شب رو دیدین یا ندیدین؟ دوستش داشتین یا نداشتین؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,421 !austenite گفت: ندیدم متاسفانه نقی یا ارسطو؟ کلیک کنید تا باز شود... توصیه میکنم حتما ببینین، خیلی فیلم عمیقیه. دلم برای ارسطو میسوزه، همیشه مظلوم واقع میشه. سریال پایتخت یا سریال نون خ؟
!austenite گفت: ندیدم متاسفانه نقی یا ارسطو؟ کلیک کنید تا باز شود... توصیه میکنم حتما ببینین، خیلی فیلم عمیقیه. دلم برای ارسطو میسوزه، همیشه مظلوم واقع میشه. سریال پایتخت یا سریال نون خ؟
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,422 دوتا سریال خوبه اما به نظرم نون خ همبستگی بیشتر نشون میده و احترام به همخون و همشهری سریال خاتون یا آبان
دوتا سریال خوبه اما به نظرم نون خ همبستگی بیشتر نشون میده و احترام به همخون و همشهری سریال خاتون یا آبان
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,423 خاتون افعی تهران یا ازازیل؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,425 جوکر. تاسیان رو فعلا خوشم میاد ولی به نظرم فیلمی که انقدر خوب و زیبا داره قشنگی های اون زمان رو نشون میده، نمیتونه به همین زیبایی هم ادامه پیدا کنه وگرنه اصلا اجازه پخش نمیگرفت، پس نمیتونم خیلی حس مثبتی بهش داشته باشم. جوکر خانم ها یا آقایون؟
جوکر. تاسیان رو فعلا خوشم میاد ولی به نظرم فیلمی که انقدر خوب و زیبا داره قشنگی های اون زمان رو نشون میده، نمیتونه به همین زیبایی هم ادامه پیدا کنه وگرنه اصلا اجازه پخش نمیگرفت، پس نمیتونم خیلی حس مثبتی بهش داشته باشم. جوکر خانم ها یا آقایون؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 18, 2025 #2,427 جوکر آقایان . تناسب اندام ناهار خورشتی یا آماده فست فود؟