ایران ایران یا خارج؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 26, 2022 #964 naghmeirani گفت: با او خانم شاغل یا خانه دار؟ کلیک کنید تا باز شود... با او؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با خارجی را ترجیح میدی؟؟؟؟ خانم خانه دار بی ام و یا بنز
naghmeirani گفت: با او خانم شاغل یا خانه دار؟ کلیک کنید تا باز شود... با او؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با خارجی را ترجیح میدی؟؟؟؟ خانم خانه دار بی ام و یا بنز
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 26, 2022 #965 منظورت چی بود؟ چیو ترجیح میدم؟ نه یعنی باعشقم بی ام و شمال یا جنوب؟ ALIREZA.F.1988 گفت: با او؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با خارجی را ترجیح میدی؟؟؟؟ خانم خانه دار بی ام و یا بنز کلیک کنید تا باز شود...
منظورت چی بود؟ چیو ترجیح میدم؟ نه یعنی باعشقم بی ام و شمال یا جنوب؟ ALIREZA.F.1988 گفت: با او؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با خارجی را ترجیح میدی؟؟؟؟ خانم خانه دار بی ام و یا بنز کلیک کنید تا باز شود...
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Sep 28, 2022 #967 غرب آش رشته با کشک یا شیرین؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 29, 2022 #968 با کشک چاشنی غذا :آب غوره یا آبلیمو؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 29, 2022 #970 شیرینی تر، دلم خواست من آشپزی رو بیشتر از شیرینی پزی دوس دارم، شما چطور؟
Hosse!N_206 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 2, 2022 #974 naghmeirani گفت: خواب شب خواب صبح یا خواب عصر؟ کلیک کنید تا باز شود... خواب صبح زندگی یا خودکشی ؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 3, 2022 #979 قرمه سبزی سالاد فصل یا سالاد ماکارونی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 3, 2022 #980 سالاد فصل سالاد ماکارونی یا سالاد الویه؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 3, 2022 #981 سالاد ماکارونی سس مایونز رژیمی یا چرب؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 5, 2022 #983 کار هرچقدر گاهی دلم برای دانشجو بودن تنگ میشه. برای خورشت ها مثل قیمه و قرمه گوشت گوساله یا گوسفند؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 5, 2022 #985 من نیستم. کارتون های زمان خودمون یا کارتون های جدید؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 6, 2022 #986 ترجیحا زمان خودمون سریال ایرانی یا خارجی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 6, 2022 #987 ترجیحا ایرانی ولی استثنا هم وجود داره. کرانچی پنیری یا فلفلی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 6, 2022 #989 ما که مترو توی شهرمون نداریم ولی تاکسی هم دوست ندارم. چیپس فلفلی یا نمکی؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 7, 2022 #990 فلفلی پودر پیاز و جعفری یا پودر پیاز؟